Ştiri Poli Timişoara
10-04-2009, 09:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Ce lovitură!
Timişoara l-a pierdut pentru cel puţin şase luni pe Marian Cisovsky!
Fundaşul Marian Cisovsky e pierdut pentru Poli. Jucătorul nu va putea evolua în acest tur de campionat, va rata şi meciurile din Cupă, dar şi pe cele din Europa League! "E o veste cumplită. N-am mai avut o astfel de problemă în carieră, n-am mai stat niciodată atît de mult pe margine. Cea mai lungă pauză a fost de şase săptămîni", a mărturisit, şocat, slovacul. Acesta a fost operat la o clinică de la Stuttgart, iar intervenţia chirurgicală a reliefat probleme grave la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept, doar bănuite la controlul amănunţit efectuat zilele trecute. Fundaşul se plîngea de mai multă vreme de dureri, dar a încercat să amîne, măcar pînă la iarnă, operaţia. "Stai 6 luni", i-au spus, sec, medicii. "Dacă nu voi putea juca în cupele europene în acestă toamnă, sper, măcar, să pot prinde startul returului", a adăugat Cisovsky, care va începe de marţi programul de recuperare, tot la Stuttgart, oraşul unde, coincidenţă, slovacul a jucat în ultima sa partidă pentru Poli, 0-0 cu VfB, pe 26 august. 3 este numărul etapelor din campionat în care a jucat Cisovsky, slovacul fiind de fiecare dată integralist http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Gloanţe oarbe
Cu doar zece reuşite în 14 meciuri, Timişoara vrea să profite de partida de azi pentru a sparge ghinionul.
Deşi blamat de majoritatea suporterilor pentru stilul precaut imprimat echipei care altădată era recunoscută pentru forţa ofensivă, Neluţu Sabău a arătat în ultimele două partide că poate aduce atacanţii în faţa porţii adverse. În meciul cu Craiova timişorenii au ratat trei ocazii uriaşe pe final, iar cu Dinamo Zagreb, Bucur şi Goga au ajuns în situaţie de unu la unu cu portarul, fără însă a reuşi să puncteze. Poli a reuşit doar 8 goluri în 8 meciuri de campionat iar în şase meciuri jucate în Europa au înscris doar de două ori. Singura excepţie, 7 goluri administrate Sănătăţii Cluj, în Cupă, nu e în măsură să-i înmoaie pe contestatari, dat fiind statutul de semi-amatori al adversarilor. Mai mult, golgheterul campionatului trecut, Gigel Bucur, a reuşit doar 3 goluri în 14 meciuri sub comanda lui Sabău! "La Gigel ştie toată lumea că are momente de cădere. Este un jucător care are nevoie de cîteva goluri, pentru ca apoi să nu se mai oprească. El este şi supra-încărcat. Cînd jucătorii au cîteva zile libere, el de obicei merge la naţională", a încercat Gheorghe Chivorchian o explicaţie, asigurînd că Sabău va remedia în timp şi ineficienţa atacanţilor: "Fără îndoială, e o problemă şi e un capitol pe care Neluţu trebuie să-l pună la punct. Nu trebuie să uităm că în anii trecuţi eram o echipă care, deşi marca mult, lua foarte uşor gol. După ce va pune la punct defensiva, se va concentra mai mult şi pe atac, dar toată lumea trebuie să aibă puţină răbdare". "Şi Dusan Uhrin a fost blamat la început. După cum se va exprima echipa, eu sînt convins că şi Sabău va ajunge să fie la fel de apreciat pe cît era cehul" - Gheorghe Chivorchian, director executiv Poli Karamian tabu Fanii timişoreni i-au reproşat în mod constant lui Sabău că l-a retras pe Artiom Karamian fundaş stînga, deşi acesta a fost mereu în primii trei mijlocaşi stînga din ţară. "Din ce mi-a spus Neluţu, cînd l-a tras pe Artiom în defensivă, el a gîndit că apoi va putea face o formulă mult mai ofensivă de la mijloc în sus, pentru că ar avea siguranţă în defensivă. Cea mai bună bandă stînga din ţară cred că ar fi cu fraţii Karamian. Se înteleg foarte bine şi combină uşor", a spus Chivorchian. Discuţii cu Tolima Oficialii bănăţeni vor să aplice o altă metodă în încercarea de a obţine dreptul de joc al columbianului Christian Mejia. "N-a venit nici acum cartea verde. E o ciudăţenie. Vom face o întîmpinare la FIFA, pentru a vedea dacă tot ce ne-au spus impresarii lui sînt lucruri adevărate. În cel mai rău caz, vom intra în discuţii cu cei de la Tolima, pentru a-l cumpăra de la ei, în ultimă instanţă. Situaţia e delicată. Copilul e de multă vreme la Timişoara, dar nu poate juca", a explicat Gheorghe Chivorchian. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Egaluri multe cu echipele judeţului Argeş
De când a revenit pe prima scenă a Ligii I în 2002, Timişoara a înregistrat cinci egaluri, o înfrângere şi o victorie cu reprezentantele judeţului Argeş, urmând să întâlnească azi pe Internaţional Curtea de Argeş. Cu excepţia unui 2-2 în sezonul 2007-2008 cu Dacia Mioveni, toate celelalte rezultate au fost înregistrate împotriva lui FC Argeş.
Biletele de Europa League, de la 45 de lei După disputa cu Dinamo Zagreb la care au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, conducerea Timişoarei a decis să pună în vânzare şi bilete separate pentru partidele europene următoare, cu Anderlecht şi Ajax. Preţul unui tichet va fi de 45 de lei la peluze sau de 90 de lei la tribunele I şi a II-a. Deocamdată, tarifele sunt numai orientative şi un anunţ oficial va fi făcut săptămâna aceasta de către şefii lui Poli http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 06:33 PM
|
|||
|
|||
Timişorenii şi argeşenii au dat nas în nas la Euromalla Piteşti!
Jucătorii lui Poli Timişoara şi cei ai lui Internaţional Curtea de Argeş au ales luni acelaşi loc pentru a se destinde înaintea meciului direct de la Mioveni.
Astfel, timişorenii şi argeşenii au dat nas în nas la Euromall Piteşti, numai că fiecare au ales metode diferite pentru a-şi petrece timpul liber. Bănăţenii au ales sala de jocuri STRIKE MANIA unde au petrecut mai bine de o oră la biliard, bowling sau jocuri mecanice, în timp ce elevii lui Ştefan Stoica şi-au omorât timpul la cafenele din complexul comercial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 06:34 PM
|
|||
|
|||
Marian Iancu: "Sabău rămîne la Poli cel puţin încă doi ani"
Marian Iancu a anunţat că, cel puţin pînă în vara lui 2011, Sabău rămîne antrenorul lui Poli, cu obiectiv de a depăşi faza grupelor Europa League în sezonul viitor.
Postul lui Neluţu Sabău nu e în pericol, în ciuda rezultatelor neconcludente şi a contestatarilor "Moţului" din rîndul fanilor. A reafirmat-o patronul lui Poli, Marian Iancu, în preziua meciului cu Internaţional Curtea de Argeş, decis să-i dea credit în continuare actualului antrenor şi să închidă gura contestatarilor. "Am un proiect cu Sabău, pe termen mediu şi lung, adică măcar doi ani, care cuprinde paşi bine determinaţi şi mai puţine obiective extraordinare. Vrem în continuare un trofeu, dar proiectul nostru e mai complex şi vrem să-l ducem la capăt. Nu e presiune pe antrenor", a declarat Iancu despre cel care i-a adus 3,1 milioane de euro, calificînd echipa în grupele Europa League. Boss-ul viola a detaliat apoi în ce constă proiectul său la Poli, cu a cărui îndeplinire l-a însărcinat pe Sabău. "Trebuie să reconstruim echipa în jurul a ceea ce avem, să aducem în continuare jucători de la noi din pepinieră, să fim totodată atenţi la ce apare pe plan intern, iar cei pe care care îi luăm şi investim în ei să apuce să acumuleze. Jucători ca Goga, Curtean, Bourceanu, Latovlevici, Pantilimon şi alţii trebuie să acumuleze pe lîngă Alexa, Bucur sau fraţii Karamian, pentru ca la anul să obţinem mai mult. În urmă cu un an am ieşit din preliminarii, acum am ajuns în grupe, la anul vrem să ţintim mai sus", a explicat Iancu. "Peste aşteptări" Încrederea lui Iancu se datorează şi rezultatelor obţinute pînă acum de Poli, mai ales eliminarea lui Şahtior. "În acest sezon aşteptările mi-au fost depăşite pe plan european. Nu puteam spera ca Sabău să înceapă aşa bine. Nu abandonăm, vom încerca să ieşim din grupă, e un obiectiv al jucătorilor, în primul rînd, pentru CV-ul lor şi al clubului. Dar nu trebuie să ne îndepărtăm, nici în campionat, de locurile fruntaşe. Trebuie să ţinem pasul pentru a ne asigura iar prezenţa în cupele europene la anul", a spus patronul viola. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 10:52 PM
|
|||
|
|||
Sabău: "După ce am deschis scorul, a fost un joc frumos, foarte rapid"
Tehnicianul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a afirmat că echipa sa nu avea voie să nu se impună în acest meci: "După ce am deschis scorul, a fost un joc frumos, foarte rapid. În a doua repriză putea să fie chiar şi 5-0 sau 6-0 pentru noi. Sunt bucuros că am câştigat cu 3-0 în deplasare, pentru că aşteptam o confruntare dificilă, chiar dacă ştiam că echipa gazdă are câţiva oameni de bază care lipsesc. FC Timişoara nu avea voie să facă niciun pas greşit, trebuia să câştigăm în deplasare".
Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a învins, luni, în deplasare pe Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a 9-a din Liga I şi a urcat pe locul 4 în clasament, fiind singura echipă neînvinsă în campionat. Internaţional Curtea de Argeş a înregistrat cea de-a cincea înfrângere pe teren propriu din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon. FC Timişoara rămâne singura echipă neînvinsă din Liga I, înregistrând 4 victorii şi 5 rezultate de egalitate în primele 9 etape. În urma acestui rezultat, FC Timişoara a acumulat 17 puncte şi a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate cu ocupantele poziţiilor 2-3, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior, în timp ce Curtea de Argeş rămâne cu 9 puncte şi cade pe locul 15. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-06-2009, 04:36 PM
|
|||
|
|||
Pauză pentru fotbaliştii de la FC Timişoara
Jucătorii echipei FC Timişoara au primit trei zile libere după victoria de luni seară, de la Mioveni, scor 3-0 cu formaţia Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a IX-a a Ligii I.
Bănăţenii se vor reuni joi seară la stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara, pentru a pregăti jocul din runda a X-a, cu Ceahlăul Piatra Neamţ. "De această dată nu vom mai juca vreun meci amical, aşa cum se întâmpla în alte situaţii de întrerupere a campionatului. Nu am contactat niciun adversar pentru finalul de săptămână, ci vom face doar un joc şcoală între echipele noastre", a declarat antrenorul timişorenilor, Ioan Ovidiu Sabău. De vacanţă nu vor beneficia cei şase jucători convocaţi la echipele naţionale: Costel Pantilimon şi Gigel Bucur, la naţionala României, fraţii Artiom şi Arman Karamian, la reprezentativa Armeniei, Dare Vrsici, chemat la lotul Slovaciei, şi Dare Nibombe, care va evolua pentru naţionala statului Togo. Un alt jucător de la FC Timişoara chemat constant la reprezentativă, slovacul Marian Cisovsky, este accidentat şi va lipsi de pe teren cel puţin până la finalul anului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Sabău neagă că ar fi avut un conflict cu Alex Curtean, jucător trimis la echipa a doua
Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, că nu a avut niciun conflict cu mijlocaşul Alexandru Curtean, şi a mai completat că fotbalistul a fost trimis la echipa secundă doar din raţiuni tehnice.
"Nu a existat niciun conflict între mine şi jucătorul Alex Curtean. Decizia de a-l trimite la echipa a doua a fost una de ordin tehnic şi nu are legătură cu vreun presupus incident", a spus Sabău pentru site-ul oficial al clubului. La rândul său, Alexandru Curtean a confirmat declaraţiile tehnicianului său. "Niciodată nu am făcut vreun gest lipsit de respect la adresa antrenorului principal. Pur şi simplu, nu am prins lotul de 18 pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş, de aceea am fost trimis să joc la echipa a doua, mai ales că urmează două săptămâni fără meciuri oficiale pentru prima formaţie", a afirmat mijlocaşul. În altă ordine de idei, portarul lui FC Timişoara, Nemanja Supic, a fost convocat la naţionala Bosniei pentru meciurile cu Spania şi Estonia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Pe lângă goalkeeper-ul bosniac, bănăţenii mai au alţi 5 jucători convocaţi la echipele naţionale, Artiom şi Arman Karamian (Armenia), Dare Nibombe (Togo) şi Costel Pantilimon şi Gigel Bucur (România). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
45 de lei costă cel mai ieftin bilet la POLI vs Anderlecht Bruxelles
Preţurile biletelor sunt următoarele: 45 de lei la peluzele nord şi sud, 90 de lei la tribunele I şi II, 130 de lei la tribuna 0 şi 200 de lei la loje.
FC Timişoara va întâlni echipa Anderlecht Bruxelles în grupa A a Ligii Europa. Meciul tur este programat la 22 octombrie, la Timişoara, de la ora 22.05, iar returul se va disputa în data de 5 noiembrie, în Belgia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 08:54 PM
|
|||
|
|||
Un milion pe 3 ani
Aceasta este suma pe care o vor primii gemenii Karamian dacă îşi vor prelungi contractele cu Poli.
Fraţii Karamian vor să-şi încheie cariera la Poli Timişoara. Artiom şi Arman s-au văzut cu patronul Marian Iancu după meciul cu Dinamo Zagreb şi au discutat despre prelungirea contractelor care vor expira în vară pe încă trei ani. Oferta financiară e tentantă, Iancu propunîndu-le armenilor încă un milion de euro, la fel cum a făcut-o şi în ianuarie 2007. "După ce ne întoarcem de la lot cred că ne vom întîlni din nou cu conducerea şi 90% vom semna, pentru că ne şi plac foarte mult oraşul şi echipa. Aici toată lumea e pentru Poli, iar domnul Iancu a fost foarte corect cu noi", a spus Artiom (29 de ani). Şi Iancu a confirmat că lipsesc doar semnăturile pe actele de prelungire. "Artiom şi Arman, alături de fratele lor mai mare sînt trei oameni deosebiţi. Ne despart foarte puţine lucruri, care nu sînt de netrecut din punctul meu de vedere. Dacă nu vor găsi ceva ultraofertant, cred că vor semna", a mărturisit Iancu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut