Ştiri Politehnica Iaşi
11-25-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Vlad Bujor spune că nu mai ştia "cum este gustul golului şi al victoriei"
Atacantul formaţiei Politehnica Iaşi, Vlad Bujor, autorul golului victoriei ieşenilor în meciul cu Pandurii Tg. Jiu, a declarat, miercuri, că uitase să se bucure după cinci înfrângeri consecutive.
"Nici nu mai ştiam cum este să te bucuri, iar personal nu mai ştiam nici gustul golului. A fost o perioadă neagră pentru noi, cu cinci înfrângeri consecutive, iar acest succes cu Pandurii a venit cum nu se poate mai bine. Sper să fi scăpat de ghinioane şi cred că aceste trei puncte ne-au descătuşat în perspectiva ultimelor meciuri din tur. Mă bucur că am reuşit să înscriu din nou, după zece etape", a spus Bujor. Atacantul a recunoscut că, în ciuda faptului că a adus victoria echipei sale, a fost certat de antrenorul Petre Grigoraş după meci: "În repriza a doua am scăpat singur cu portarul, dar am încercat o scăriţă peste el. Bine că am câştigat, altfel nu mi-aş fi iertat acea ratare. M-a certat domnul Grigoraş, şi era şi normal să facă asta, pentru că am greşit. Mi-a dat două palme, am mai luat câteva şi de la colegi, dar uşor. E bine că s-a terminat cu victoria noastră". Bujor, care a ajuns la cota 4 în campionat, a adăugat că gruparea din Copou mai poate obţine cel puţin patru puncte în tur. "Victoria cu Pandurii este excelentă pentru moral, acum abordăm cu mai multă încredere ultimele meciuri din tur. Important este să câştigăm şi ultimul meci de pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, dar personal cred că mai putem aduce şi cel puţin un punct din cele două deplasări, cu FC Braşov şi Unirea Urziceni. Sunt două echipe foarte puternice, dar noi am dovedit în acest sezon că putem pune probleme oricărui adversar", a punctat atacantul. Formaţia pregătită de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a obţinut, marţi, prima victorie în campionat după două luni de pauză, scor 1-0 în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut