Ştiri Politehnica Iaşi
12-03-2009, 07:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş consideră că succesul este "vital" în meciul cu Gloria Bistriţa
Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că partida cu Gloria Bistriţa este foarte importantă, mai ales că formaţia sa se află la un punct distanţă de primul loc retrogradabil.
"Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu Gloria Bistriţa, cele trei puncte sunt vitale pentru noi, ne-ar aduce o linişte relativă. În ultimele zile i-am tot auzit pe jucătorii mei bucurându-se în vestiar că nu joacă Lucian Sânmărtean. Este o mare greşeală dacă gândim că Bistriţa este victimă sigură fără Sânmărtean, este foarte rău şi riscăm să avem surprize neplăcute. Sper să le spăl creierele şi să le scot din cap ideea de meci uşor pentru a da tot ce au mai bun pe teren", a spus Petre Grigoraş în cadrul unei conferinţe de presă. Tehnicianul a adăugat că are probleme de lot înaintea partidei cu gruparea ardeleană: "Lipsesc mai mulţi jucători, sunt şi suspendaţi, şi accidentaţi, mi-e frică să-i mai scot la antrenamente ca nu cumva să se mai accidenteze vreunul. I-aş ţine numai în pat până la meci, căci aşa e mai greu să se accidenteze". Grigoraş a lăsat să se înţeleagă că îi este din ce în ce mai dificil să-şi motiveze jucătorii în condiţiile în care sunt întârzieri la plata salariilor acestora: "Normal că este greu să lucrezi cu jucători care nu sunt plătiţi de două luni. Peste tot într-un colectiv s-ar întâmpla la fel. E greu să lucrezi cu oameni care cârâie. Se plâng şi jucătorii de bani, şi e normal să se plângă. Important este ca atunci când intri în teren să uiţi de aceste probleme". În ceea ce priveşte situaţia lui Sânmărtean, mijlocaş care a fost exclus din lotul Gloriei Bistriţa din cauza comportamentului pe care l-a avut la partida cu Unirea Urziceni, Grigoraş a precizat: "Normal că mi-aş dori în echipă un jucător de nivelul lui, cred că orice antrenor şi-ar dori un fotbalist ca Lucian. Nu ştiu însă dacă Poli Iaşi are bani să-l aducă pe Sânmărtean. Sper să nu se interpreteze însă că fac aceste afirmaţii înaintea partidei cu Bistriţa". Politehnica Iaşi va întâlni Gloria Bistriţa, sâmbătă, de la ora 15:00, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)
30 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut