Ştiri Politehnica Iaşi
12-06-2009, 05:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş invocă problemele financiare pentru rezultatele slabe ale lui Poli Iaşi
Antrenorul grupării Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, că este dezamăgit de remiza obţinută contra Gloriei Bistriţa, scor 0-0, rezultat care reflectă problemele financiare de la club, dar şi lipsa de valoare a unor jucători.
"La club sunt probleme financiare destul de mari, valoarea unora e cea pe care aţi văzut-o, iar posibilităţile de motivare sunt reduse. Meciul a fost destul de încâlcit, oaspeţii şi-u urmărit interesul şi s-au apărat agresiv. A fost un meci destul de slab pe un teren foarte greu. În iarnă trebuie să tragem linie şi trebuie să se ia anumite măsuri. Dacă nu vor fi bani de transferuri o să mergem să ne rugăm pe la mănăstiri, poate or să fie alţii mai fraieri ca noi, sau poate se îndură cei de la Dinamo să ni-l împrumute iar Andrei Cristea sau chiar pe Marius Niculae", a spus Petre Grigoraş la conferinţa de presă organizată la finalul meciului cu Gloria Bistriţa. Tehnicianul grupării din Copou a comentat şi schimbul dur de replici pe care l-a avut cu un suporter ieşean la finalul meciului: "Am avut un moment de nervozitate, dar nu eu am distrus echipa, aşa cum mănâncă unii ce nu-i frumos. Nu plec înapoi la Galaţi, chiar dacă unii spectatori m-au înjurat şi mi-au cerut asta. Sunt extrem de supărat, ne-am dorit cu toţii victoria, însă din păcate nu am reuşit deşi am avut câteva oportunităţi". Politehnica Iaşi a remizat, sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, într-un meci la capătul căruia ardelenii au bifat cel de-al 7-lea rezultat de egalitate în campionat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut