Ştiri Politehnica Iaşi
09-04-2009, 04:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Poli Iaşi a ratat o întîlnire cu Parma
Antrenorul lui Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a anunţat ieri că grupării din dealul Copoului i s-a propus să joace un amical cu formaţia italiană AC Parma, însă cele două cluburi nu s‑au înţeles asupra aspectelor financiare aferente organizării acestui meci.
"Dat fiind că echipa naţională va juca în preliminariile Campionatului Mondial, iar întrecerea internă este întreruptă, am vrut să jucăm un meci amical în acest week‑end. S‑au purtat nişte discuţii cu cei de la AC Parma, însă acest amical a căzut din cauza unor aspecte financiare legate de organizarea meciului. Îmi pare rău că nu jucăm un amical cu Parma, pentru că ar fi fost util un test cu o echipă puternică", a declarat Grigoraş. Pentru a juca la Iaşi, italienii solicitau ca gazdele să suporte toate cheltuielile cu transportul şi cazarea, adică aproximativ 25.000 de euro. Tehnicianul ieşenilor a mai spus că şi varianta unui amical cu FC Vaslui a picat: "În condiţiile în care nu am mai putut juca în compania echipei italiene, am purtat discuţii cu cei de la FC Vaslui, însă şi această variantă a picat. Nu s‑a putut, asta e. Vom juca între noi şi cu echipa a doua a clubului, săptămîna viitoare". După ce Poli Iaşi a legitimat în ultimele zile trei jucători - sîrbul Milos Mihajlov, moldoveanul Viorel Frunză şi fostul stelist Marius Croitoru -, antrenorul Petre Grigoraş speră ca pînă pe 10 septembrie, cînd se va încheia perioada de transferuri, sub comanda sa să ajungă şi Salif Nogo - un fundaş din Burkina Faso care a mai trecut prin Copou şi pe care tehnicianul l-a avut elev în perioada în care activa la Oţelul Galaţi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut