Ştiri Politehnica Iaşi
09-05-2009, 01:02 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-12-2009 04:27 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Vali Negru speră să aibă aceleaşi satisfacţii pe care le-a avut la Unirea Urziceni
Fotbalistul Valentin Negru, care a semnat vineri un contract pe doi ani cu Politehnica Iaşi, a declarat că îşi doreşte să aibă şi la formaţia din Copou satisfacţiile pe care le-a avut la Urziceni.
"A fost o vară nebună pentru mine, în sensul că am fost aproape de Rapid, apoi de Pandurii, dar mă bucur că s-a terminat aşa. Am semnat pe doi ani cu Poli, Iaşiul va fi casa mea până în 2011 şi sper să trăiesc aici aceleaşi satisfacţii pe care le-am avut la Urziceni", a declarat Vali Negru, vineri. "Când m-am transferat la Unirea Urziceni, echipa era undeva la mijlocul clasamentului, situaţia nu era foarte bună, iar când am plecat Unirea a terminat pe locurile 3-5, la egalitate cu Dinamo şi Rapid. Îmi doresc ca atunci când voi pleca de la Iaşi să las Politehnica pe aceeaşi poziţie, în zona fruntaşă a clasamentului", a adăugat Vali Negru, care i-a cerut permisiunea antrenorului ca după antrenament să le facă cinste noilor colegi cu câte o bere, cu ocazia aniversării sale. "Îl respect mult pe domnul Petre Grigoraş şi chiar l-am admirat în perioada în care am jucat la alte echipe. Mă bucur că am ajuns să lucrez cu dumnealui şi sper să realizăm multe lucruri frumoase aici. Eu sunt pregătit, m-am antrenat până acum, sper ca la ora meciului cu Craiova să fiu apt de joc şi să-l conving pe domnul Grigoraş că merit să joc", a mai spus noua achiziţie a ieşenilor. Cât priveşte fosta sa formaţie, Negru este de părere că Unirea Urziceni este capabilă să producă mari surprize în această ediţie a grupelor Ligii Campionilor: "În opinia mea, Unirea Urziceni se poate califica în primăvara europeană, dar nu în Europa League, ci în Champions League. Am convingerea că Unirea poate termina în primele două în grupa sa. Cât despre echipa naţională, cred că va termina neînvinsă la Paris, cu Franţa, chiar dacă un egal nu ne ajută cu nimic". Fotbalistul Vali Negru a semnat vineri, un contract valabil două sezoane cu Politehnica Iaşi, după care a participat la prima şedinţă de antrenament sub comanda lui Petre Grigoraş. Negru, care a împlinit vineri vârsta de 27 de ani, a fost în discuţii în această vară cu formaţiile Rapid şi Pandurii Tg. Jiu, s-a antrenat cu aceste echipe, dar nu a ajuns la un acord în privinţa contractului. Acesta a mai evoluat în carieră la Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Unirea Urziceni şi CS Otopeni http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut