Ştiri Politehnica Iaşi
09-09-2009, 01:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Miclea speră ca Poli să învingă
După un "respiro" de două zile, oltenii şi-au reluat ieri după-amiază pregătirile pentru meciul de la Iaşi, iar aseară unii jucători au fost... suporteri pe "Ion Oblemenco", susţinându-şi colegii de la naţionala de tineret în meciul cu reprezentativa Republicii Moldova. De astăzi, la antrenamentele alb-albaştrilor se vor alătura şi internaţionalii Lung, Găman, Barbu, Bărboianu şi M. Costea, care s-au pregătit până ieri sub comanda lui Emil Săndoi.
Fost jucător la Universitatea (2002-2004), unde a debutat în prima ligă, Romulus Miclea este unul dintre titularii Politehnicii Iaşi de când a părăsit Craiova şi până în prezent: "Am plecat de la Craiova în 2004, după ce echipa terminase campionatul pe locul IV. Pentru mine a fost un pas înainte deoarece Universitatea, în sezonul următor, 2004/2005, a retrogradat, iar eu, cu Poli Iaşi, am rămas în prima ligă. Am prins şi un sezon deosebit la Iaşi, aşa că pot afirma că a fost un pas înainte". Chestionat despre întâlnirea de luni, din Dealul Copoului, Miclea a spus: "Avem mare nevoie de victorie în meciul cu Craiova. Aş putea spune că pentru mine, fost jucător şi la Universitatea Craiova, ar fi un meci cu o motivaţie în plus, dar am mai evoluat împotriva oltenilor şi întotdeauna i-am învins aici, la Iaşi! Să sperăm că se repetă istoria. Avem nevoie de puncte. Chiar dacă suntem, deocamdată, pe un loc din partea a doua a clasamentului, noi am avut evoluţii destul de bune. De exemplu, la Alba Iulia, am condus echipa gazdă cu 1-0 din minutul 12 până aproape de finalul meciului, dar am pierdut, 1-2, din cauza noastră! Cum aş putea vorbi altfel despre faptul că în ultimele zece minute am primit două goluri?! Dacă nu pierdeam acea întâlnire de la Alba Iulia, aveam şapte puncte şi nu mai eram pe acest loc nemeritat". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut