Ştiri Politehnica Iaşi
09-15-2009, 06:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Cupele europene, un obiectiv pentru anii următori
Preşedintele de onoare al clubului Politehnica Iaşi şi primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, afirmă că este convins că noii acţionari majoritari de la Poli Iaşi vor face treabă la gruparea din Copou.
"Mulţi au spus că Politehnica este jucăria mea", încearcă primarul să îndepărteze acuzele la care este supus de ani de zile. "Iată că acum clubul are un acţionar majoritar privat şi poate adversarii mei nu vor mai pune beţe în roate acestui club. Simt că cei de la Mobilis sînt decişi să facă treabă la Iaşi, fără a cere vreun favor din partea primarului Nichita. Cei de la Mobilis mi‑au spus că vor ca în cel mai scurt timp să facă trei terenuri la Iaşi pentru copii şi juniori", îi laudă Gheorghe Nichita pe ultimii sosiţi la Poli în calitate de finanţatori. Edilul afirmă că deocamdată la gruparea din dealul Copoului s‑a pus doar baza pentru marea performanţă: "Pînă acum, la Iaşi s‑a pus doar baza. Vrem ca în acest an să urcăm la etajul I, adică să terminăm în primele zece echipe, urmînd ca în anii următori să urcăm şi noi la etajele superioare, adică să ajungem în cupele europene. Văd acum la echipă o altă atmosferă. Îi văd pe jucători decişi să obţină rezultate bune. Am foarte multă încredere în antrenorul Petre Grigoraş şi sînt convins că dacă vor fi şi banii necesari, el ne va putea duce la etajele superioare despre care am spus. Grigoraş are condiţii să facă performanţă în anii viitori. Avem jucători buni, dar nu vreau să mă îmbăt cu apă rece", susţine preşedintele de onoare al clubului de fotbal ieşean. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut