Ştiri Politehnica Iaşi
09-16-2009, 05:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Grigoraş îşi avertizează echipa să nu-i subestimeze pe argeşeni
Antrenorul grupării Politehnica Iasi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că jucătorii săi trebuie să uite victoria obţinută contra Universităţii Craiova şi să nu ţină cont de faptul că Internaţional Curtea de Argeş nu a obţinut nicio victorie pe teren propriu.
"Internaţional a pierdut toate meciurile de acasă susţinute până acum, dar nu trebuie să luăm lucrurile chiar aşa. Trebuie privite toate aspectele, iar Internaţional a avut ghinion în aceste trei jocuri. Cu Oţelul a pierdut cu un singur şut pe poartă, cu Gazul a condus şi a cedat pe final, iar cu Braşovul a pierdut clar, este adevărat, dar a jucat în inferioritate numerică de la început. Internaţional nu este o echipă slabă, nu trebuie subestimată", a spus Petre Grigoraş. Tehnicianul şi-a avertizat jucătorii să depăşească starea euforică de după victoria cu Universitatea Craiova: "Dacă nu tratăm meciul serios şi mergem acolo cu pieptul înainte, ca fiind marii învingători ai Craiovei, s-ar putea să ne întoarcem cu coada între picioare. Le-am explicat jucătorilor că victoria cu Craiova se uită repede dacă nu obţin nimic la Mioveni. Nu am obţinut decât 3 puncte cu Craiova. Poate, dacă obţineam 25, erau şi acum lăutari în vestiar. E bine, am urcat în clasament şi suntem la 3 puncte distanţă de locurile care asigură prezenţa în cupele europene, dar suntem şi la un punct de zona retrogradării". Grigoraş consideră că fotbaliştii săi pot obţine cel puţin un punct la Mioveni dacă vor evolua cu aceeaşi determinare ca şi în meciul cu Craiova: "Sunt sigur că vom aduce multe puncte de afară, iar prima ocazie va fi la Mioveni. Victoriile aduc victorii, dar numai cu multă muncă şi seriozitate. Sper să-i pot motiva după rezultatul bun cu Craiova. Nu am probleme de lot, mă bucură asta, de aceea nu pot face prea multe schimbări în echipă faţă de meciul de luni, ar fi nedrept faţă de cei care au fost în teren. Ceilalţi trebuie să se pregătească bine în continuare, pentru că va veni şi rândul lor". Preşedintele grupării din Copou, Sorin Boca, şi-a manifestat dorinţa ca Internaţional Piteşti să rămână fără victorie pe teren propriu şi după meciul cu Poli Iaşi: "Am obţinut o victorie importantă cu Craiova, dar deja am uitat acel meci. Ne aşteaptă un joc foarte greu la Mioveni, cu o echipă care a pierdut toate partidele acasă până acum şi sper ca gazdele să meargă pe aceeaşi linie şi după meciul cu noi". Politehnica Iaşi va întâlni Internaţional Curtea de Argeş, vineri, în deplasare, de la ora 19:00, în etapa a 7-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut