Ştiri Politehnica Iaşi
09-18-2009, 06:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Sase puncte in doua meciuri
Cea mai noua achizitie a iesenilor, Valentin Negru, a recunoscut ieri ca isi doreste sase puncte in partidele cu International Curtea de Arges si Ceahlaul Piatra Neamt, programate in cadrul etapelor a VII-a si a VIII-a a Ligii I. "Am inteles ca domnul Stefan Stoica (n.r. – antrenor International Curtea de Arges) a fost la meciul nostru cu Universitatea Craiova si a avut de luat multe notite. E normal, la cate ocazii am avut. Speram ca International Curtea de Arges va fi urmatoarea noastra victima. In cele trei jocuri de dupa pauza cauzata de meciul nationalei, noi ne propusesem sa obtinem sapte puncte. Sincer va spun ca ne-am gandit la unul cu Craiova si cate trei cu International si Ceahlaul. In conditiile in care am batut Craiova, vrem sase puncte in urmatoarele doua meciuri", a declarat Valentin Negru.
Mijlocasul a mai spus ca se bucura ca a debutat la Politehnica Iasi cu o victorie. "Ma bucur ca in sfarsit, dupa atata timp, am jucat intr-un meci oficial. Satisfactia mea este cu atat mai mare cu cat acest fapt a coincis cu o victorie a Politehnicii, pe care, dupa cum a jucat, echipa noastra a meritat-o. Acum sper ca rezultatele bune sa continue. In sfarsit, dupa o perioada in care viitorul meu a fost indecis, ma simt foarte bine la Iasi si sper sa avem rezultate cat mai bune", a adaugat Negru. Pentru a evita oboseala, fotbalistii ieseni au facut drumul cu avionul spre Bucuresti de ieri, de unde au fost preluati de un autocar cu destinatia Pitesti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut