Ştiri Politehnica Iaşi
09-25-2009, 04:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Petre Grigoraş susţine că antrenorii ar trebui să se organizeze într-un sindicat
Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat vineri că tehnicienii nu ar trebui să fie slugi la patroni şi consideră că ar trebui să se organizeze într-un sindicat pentru a se putea apărar în faţa eventualelor abuzurilor ale finanţatorilor.
"Eu nu sunt slugă la nimeni. Slugă e acela care dă limbi în urechi, care execută ordine. Eu nu am fost aşa la nicio echipă şi nici nu voi fi vreodată. Am fost angajat la cluburi unde am avut libertate să-mi fac meseria. Consider că şi legea aceea care interzice unui antrenor să pregătească două echipe într-un sezon e proastă. Păi dacă un patron nu doarme bine într-o noapte şi mă dă afară, ce vină am eu? Dacă unui preşedinte i se pare că eu miros urât şi îmi spune să plec, ce fac? Chiar dacă primesc toţi banii din contract, nu îmi convine să stau un an pentru că ies din circuit. Ar trebui să ne înfiinţăm un sindicat", a spus Grigoraş. Declaraţiile antrenorului de la Poli Iaşi vin după episodul dintre patronul Stelei, Gigi Becali, şi fostul antrenor al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, care a fost demis pentru că nu l-a lăsat pe primul să intre în vestiar la pauza meciului cu Şerif Tiraspol. De asemenea, declaraţiile lui Grigoraş sunt şi urmarea afirmaţiilor preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care a spus că antrenorul este plătit de patron şi ar trebui să fie sluga acestuia. Tehnicianul ieşenilor este încrezător înaintea partidei cu Ceahlăul, mai ales că toţi jucătorii sunt apţi iar echipa vine după un şir de 3 victorii consecutive. El i-a lăsat în afara lotului pe Bâlbă, Croitoru, Frunză, Bârlădeanu, Mihajlov, Marc şi Viveiros. Intrarea la partida cu nemţenii va fi liberă, dar suporterii vor trebui să ia de la club nişte tichete speciale, care vor fi eliberate înaintea partidei. Meciul Politehnica Iaşi-Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a 8-a a Ligii I, se va juca sâmbătă, de la ora 18:00. În altă ordine de idei, Grigoraş a anunţat că îl va testa pe fundaşul central Adrian Cuciula, fostul căpitan al echipei Liberty Salonta. Acesta a mai dat probe de joc şi la Dinamo în această vară, iar acum ar veni la Poli Iaşi din postura de jucător liber de contract. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut