Ştiri Politehnica Iaşi
10-06-2009, 06:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
"Îmi place golul!"
Poli Iaşi este surpriza plăcută a acestui debut de campionat, fiind singura "intrusă" între echipele cu pretenţii europene în partea superioară a clasamentului Ligii I.
Domnule Grigoraş, vă aşteptaţi să fiţi pe locul 8 după nouă etape, la egalitate cu Dinamo? Îmi doream mult să fim acolo, în prima jumătate, dar era foarte greu de sperat la un loc 8 după startul mai slab pe care l-am avut. Uşor-uşor însă, echipa a prins încredere, a început să joace din ce în ce mai bine, iar rezultatele nu aveau cum să nu apară. Care este cheia succesului? Le-am spus de la bun început jucătorilor că, dacă vor juca cu determinare şi cu încredere, vor realiza lucruri frumoase. Vreau de la ei să intre pe teren cu gândul de a câştiga orice meci. Mai rău decât să pierzi un meci nu se poate întâmpla nimic. Dar contează cum pierzi. Se poate să ai o zi mai slabă, să nu-ţi iasă jocul, dar dacă se vede că ai vrut, nu-ţi poate spune nimeni nimic. Echipa continuă să înscrie în fiecare meci… Asta mă bucură foarte mult, pentru că mie îmi place golul. Sper să o ţinem tot aşa şi să dăm goluri, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare. Trebuie să fim mulţumiţi de ceea ce am realizat până acum. Cu picioarele pe pământ Nu vă este teamă că se va instaura automulţumirea în vestiar după această serie foarte bună? Nu cred. Noi, conducerea administrativă şi tehnică, vom încerca să-i ţinem pe băieţi cu picioarele pe pământ şi sunt sigur că vom reuşi. Vom încerca să-i facem pe jucători să înţeleagă că pot juca de la egal la egal cu orice echipă. Poate Poli să emită pretenţii şi în faţa altor echipe puternice? Cu siguranţă, am demonstrat acest lucru. Băieţii nu au nevoie de motivare suplimentară când joacă cu aceste echipe tari. Ştiu din propria experienţă, de când eram jucător. În meciurile cu granzii jucătorii se automotivează, nu trebuie să le spun ceva în plus. De asta eu le consider mai uşoare. 4 meciuri consecutive fără înfrângere are până în acest moment Poli Iaşi cu Petre Grigoraş pe bancă 12 goluri a înscris Poli în acest debut de campionat, fiind singura echipă din Liga I care a marcat în fiecare etapă Bâlbă, în revenire de formă Petre Grigoraş a apreciat situaţia atacantului Ionuţ Bâlbă, după golul marcat la Cluj, ca fiind una destul de bună şi a declarat că îl aşteaptă să revină la forma din sezoanele trecute. "Eu sper să-şi revină. A dat un gol important, iar dacă el va conştientiza că nu este totul pierdut şi că are timp să redevină ce a fost acum câţiva ani, va fi bine pentru el. Mă bucur mult pentru el şi sper să redevină titularul de altă dată, pentru că nu este totul pierdut", a declarat "Grig". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut