Ştiri Politehnica Iaşi
10-24-2009, 07:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Sorin Boca afirmă că jucătorii vor fi amendaţi după "eşecul ruşinos" de la Galaţi
Preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că jucătorii vor plăti pentru eşecul de la Galaţi, unde ieşenii au fost învinşi cu 4-0..
"Nu mă deranjează înfrângerea, ci modul în care a jucat echipa. Am fost lamentabili în teren, nu am avut atitudine. Nimeni nu a jucat. Jucătorii efectiv şi-au bătut joc. Ei sunt plătiţi pentru a juca fotbal, iar cum la Galaţi au făcut figuraţie, vor plăti, vor fi amendaţi. Urmează să stabilim în ce vor consta penalităţile", a declarat Sorin Boca, sâmbătă. Preşedintele executiv al ieşenilor a mărturisit că nu se aştepta ca Politehnica să piardă la Galaţi. "Am întâlnit o echipă mult mai motivată, dar pe care o puteam învinge. Niciun moment nu am crezut că putem pierde. Am pierdut 3 puncte mari la Galaţi şi asta din cauza atitudinii. Aştept ca jucătorii să-şi revină şi să evolueze cu aceeaşi dăruire ca în primele etape", a menţionat Boca. Oţelul Galaţi s-a impus, vineri, cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, în etapa a 11-a a Ligii I, şi a obţinut prima victorie pe propriul teren din actuala ediţie de campionat. Golurile gălăţenilor au fost reuşite de Giugiu (38, 75,) Ibeh (50) şi Pena (52). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut