Ştiri Rapid Bucureşti
11-27-2009, 08:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
După Răduţă, Ioniţă și Dobroiu, alţi tineri vor fi promovaţi la echipa mare!
Rapid a uimit lumea fotbalului românesc în acest sezon după ce a scos la suprafaţă din propria pepinieră o serie de jucători care au făcut faţă cu brio rigorilor primului eşalon şi, mai mult, au dus echipa în lupta pentru titlu, atunci când nimeni nu mai dădea formației nicio şansă.
Viitorul nu sună deloc rău, şi asta pentru că grădiniţa Rapidului pregăteşte în continuare noi surprize. O nouă generaţie de jucători talentaţi se antrenează la ProRapid pentru a călca pe urmele lui Buga, Spadacio și Iencsi. Mădălin Martin, un puşti de doar 17 ani din Peretu, judeţul Teleorman, a fost adus de Iosif Damaschin, antrenorul care se ocupă de copiii Rapidului, în urmă cu doi ani, iar acum este unul dintre cei mai buni juniori ai Giuleştiului. Noul Buga "L-am văzut la echipa din comună, m-a impresionat şi l-am adus aici. Când a venit prima dată, l-am pus să facă 5 cu 2 şi se uita lung la mine neştiind despre ce vorbesc. Colegii m-au avertizat că nu va face nimic, iar acum este unul dintre cei mai promiţători jucători", a povestit Damaschin despre începuturile lui Martin la Rapid. Nici tatăl său nu a avut la început încredere în el, fiind convins să îşi lase fiul în Bucureşti doar după ce a urmărit câteva antrenamente. Pe lângă faptul că este asemănat cu "Pele din Giuleşti", Martin îl simpatizează pe Inzaghi şi, aproape evident, îşi doreşte să joace pentru AC Milan. Viitorul Liţă Dumitru Pe lângă un nou Buga, Damaschin îl pregăteşte pentru tribuna giuleşteană şi pe "noul Liţă Dumitru". Purtând acelaşi nume cu atacantul-minune de la prima echipă, Alexandru Ioniţă are 15 ani şi este mijlocaş ofensiv. "E un jucător foarte tehnic, are exact stilul lui Liţă Dumitru şi, dacă va avea grijă de el, va ajunge departe", l-a caracterizat Damaschin. Alex îl admiră pe Ronaldinho, pentru că "este foarte tehnic şi puţin grăsuţ, ca mine". I se spune "Bulgaru", după ce primul său antrenor l-a poreclit aşa din cauza încăpăţânării sale, dar, cel mai important, promite că nu va avea niciodată probleme cu nopţile pierdute, pentru două motive foarte simple: nu ştie să danseze şi nici să se distreze. Golgheterul Creţu se întoarce la Rapid Iosif Damaschin se pregăteşte să readucă în Giuleşti unul dintre cei mai promiţători jucători descoperiţi de el la Rapid. Împrumutat la ACS Berceni, Andrei Creţu a devenit golgheterul liderului seriei a doua din liga a treia, cu 16 goluri marcate până acum, iar din iarnă se va întoarce la Rapid, la solicitarea oficialilor echipei de sub Podul Grant. Iosif Damaschin: "Se văd deja rezultatele!" Iosif Damaschin, antrenorul care lucrează cu grădiniţa Rapidului, spune că aceasta produce în continuare. -Domnule Damaschin, ce nume mai propuneţi fotbalului mare, după Răduţă, Dobroiu şi Păun? -Acum sunt foarte mulţi puşti talentaţi la Rapid, dar sunt câţiva care vor face mai repede pasul la prima echipă. Sunt sigur că, în curând, Martin se va pregăti cu prima echipă, iar Alexandru Ioniţă este un mijlocaş cu un potenţial imens, cu toate că are doar 15 ani. -Mai discutaţi cu foşti jucători ai dumneavoastră? -Da, Răduţă vine şi vorbim des. Eu am avut mereu încredere în el că va ajunge un fotbalist bun. Şi Dobroiu este un talent deosebit, dar nu prea înţeleg de ce nu confirmă la prima echipă. Sper să-şi revizuiască comportamentul şi să dea totul pe teren. -Se merită să se investească în tineri? -Rezultatul se vede la echipa mare, dovada este că Rapid se află în primele locuri cu mulţi fotbalişti crescuţi de noi. -Sunteţi apreciat pentru munca pe care o depuneţi la Rapid? -Nu ştiu dacă sunt apreciat sau nu, dar, odată cu trecerea timpului, rezultatele mele îmi dau încredere şi mulţi ascultă acum sfaturile pe care le dau în privinţa secţiei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 08:28 PM
|
|||
|
|||
Rapid negociază cu Cesinha să rămână
Turul de campionat se apropie de final, iar rapidiştii se gândesc deja la cum va arăta echipa în partea a doua a sezonului.
Primele două ţinte sunt chiar din propria curte, alb-vişiniii dorind să le prelungească contractele lui Cesinha şi Marius Constantin, scadente în vara anului viitor. Experienţa neplăcută cu Dani Coman, portarul care a părăsit gratis echipa de sub Podul Grant, după ce în ultimele şase luni ale contractului s-a antrenat cu echipa a doua, i-a pus în gardă pe oficialii giuleşteni. Aşa că şefii par acum hotărâţi să nu mai repete greşeala şi să pună jucătorii într-o astfel de postură jenantă. Discută după Pandurii Astfel, preşedintele Consiliului de Administraţie al Rapidului, Ioan Taban, s-a pus pe treabă şi, după meciul de duminică de la Târgu Jiu, intenţionează să se aşeze la masa tratativelor cu cei doi jucători, sperând ca până la jocul următor, cel cu FC Braşov, să reuşească să îi convingă pe fotbalişti să rămână în Giuleşti şi din vara anului următor. "După meciul cu Pandurii vom demara negocierile cu ambii fotbalişti şi sper ca într-o săptămână, până la meciul cu FC Braşov, să îi conving să rămână în continuare cu noi. Am încredere că voi reuşi", a spus Taban. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-27-2009, 08:29 PM
|
|||
|
|||
Sindicalistul Bornescu
La două zile după accidentarea din meciul cu Mediaşul, Mircea Bornescu se plimba şchiopătând prin parc împreună cu soţia şi cu fiul său. Portarul Rapidului a recunoscut că i-a trecut glonţul pe la ureche, dar a afirmat că va fi titular cu Pandurii Târgu Jiu.
Cum te simţi după meciul de vineri? Am avut mare noroc că Bud nu mi-a rupt piciorul. Doctorul mi-a spus că am noroc fiindcă am oasele mai tari. Puţini ar fi scăpat de fractură la acea fază. Totuşi, nu-i port pică lui Bud. Omul şi-a cerut scuze după meci, m-a şi sunat să mă asigure că n-a fost intenţionat şi îl cred. Poate că şi eu aş fi intrat la fel de tare dacă eram în locul lui. Ţi-a fost teamă că Rapid nu va câştiga după ieşirea ta? Nu. Mi-a fost frică doar să nu se accidenteze şi Marinescu, pentru că a fost obligat să intre neîncălzit şi cu ceva probleme medicale. Cred că am reacţionat ca o adevărată echipă. Pentru această atitudine ne-a felicitat şi domnul Copos după meci. "Vrem un conducător care să se certe cu arbitrii" Ce-i trebuie Rapidului să rămână pe primul loc până la final? Cred că un conducător care să iasă în faţă şi să apere echipa când este atacată şi care să se certe cu arbitrii când suntem dezavantajaţi. Lot foarte bun avem, probabil vor mai veni jucători şi la iarnă, aşa că acesta este singurul mare dezavantaj. A, şi mai avem nevoie şi de linişte. Galeria ţi-a scandat numele cu Mediaşul… Suporterii sunt extraordinari, dar tuturor jucătorilor ne pare rău că nu sunt mai mulţi. Ne-am dori foarte mult ca la meciul cu Braşov biletele să fie mai ieftine, şi stadionul să fie plin. Avem mare nevoie de fani. Marinescu, a apărat gripat Accidentarea lui Mircea Bornescu în repriza a doua a meciului cu Gaz Metan Mediaş l-a obligat pe Nicolae Manea să-l introducă pe teren pe Andrei Marinescu. Tânărul portar rapidist a revenit între buturi după evoluţia nefastă din meciul cu CFR Cluj, în care a intrat nerefăcut şi a greşit la trei dintre cele patru goluri marcate de clujeni. Marinescu a apărat accidentat, nefiind refăcut complet după o răceală care l-a ţinut departe de terenul de antrenament două zile. "Marin" nu fost singurul fotbalist care a jucat răcit, alături de el intrând "virusaţi" Mugurel Buga şi Marius Constantin. Helder, care a făcut febră mare joi seară, nu a putut fi folosit de Manea, brazilianul fiind înlocuit cu Păun. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-28-2009, 02:11 PM
|
|||
|
|||
Manea: "Echipa e pe un drum bun şi nu văd de ce nu am continua la fel şi cu Pandurii"
Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, vineri, că îşi doreşte o victorie în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 15-a a Ligii I, pentru a continua seria rezultatelor bune, dar şi pentru că punctele puse în joc sunt decisive, în opinia sa, pentru configuraţia clasamentului turului.
"Vom avea o partidă dificilă la Târgu Jiu. Aceste trei puncte sunt decisive în configuraţia clasamentului de la finalul turului. Adversarii nu au mai câştigat de mai multe etape şi vor da totul pentru a obţine victoria. Vom merge acolo să nu pierdem. Suntem pregătiţi de luptă, sper ca jucătorii mei să facă risipă de energie, fără muncă nu vom avea şanse. Suntem pe un drum bun şi nu văd de ce nu am continua", a spus Manea, care a adăugat că George Copos nu l-a căutat în vederea prelungirii contractului său, scadent la finalul turului. Oficialul rapidist a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea meciului de la Târgu Jiu: "Herea şi Bornescu s-au antrenat normal, sper că mă voi putea baza pe ei cu Pandurii. Cesinha ar putea intra doar în meciul din etapa viitoare, însă voi discuta cu el după antrenament să văd dacă ar putea juca măcar 30 de minute cu Pandurii. Pe Ricardo Fernandes încă nu îl pot folosi, se află în recuperare". Tehnicianul s-a referit şi la politica de promovare a tinerilor la prima echipă: "Ioniţă şi Răduţă au fost în ultimul an în pregătiri cu echipa mare şi văd că le-a prins bine. Tene a apărut şi el de curând şi sper ca toţi să înţeleagă că joacă pentru Rapid. Li se dă mare atenţie, dar trebuie să muncească şi mai mult pentru a deveni jucători de bază. Mai sunt şi alţi jucători de la echipa satelit pe care îi vom chema la echipa mare. Nu îmi e frică să îi bag în teren. Au un caracter deosebit şi sunt copii de calitate, mă bazez mult pe ei pe viitor. Nu ne gândin încă să îi vindem, deoarece sunt foarte tineri. Peste câţiva ani, când vor fi titulari şi vor face ceva pentru Rapid, atunci ne vom gândi şi să-i cedăm. Mă bucur că mulţi dintre ei sunt la echipa naţională de tineret". Nae Manea a mai afirmat că sunt unele probleme cu jucătorii care vor intra în curând în ultimele 6 luni de contract: "Mi-l doresc în continuare pe Buga, dar nu pot să decid eu. Sunt probleme cu jucătorii la final de contract, să vedem ce decizii se vor lua în iarnă. Şi în privinţa lui Cesinha se va discuta această problemă. George Copos va avea ultimul cuvânt, iar dacă nu se va ajunge la un consens, ne vom îndrepta privirile către alţi fotbalişti". Antrenorul a remarcat performanţa realizată de Unirea Urziceni în grupele Ligii Campionilor: "Felicit această echipă. Acum 3 ani a promovat şi în sezonul trecut au câştigat titlul în faţa altor echipe cu nume. Trebuie să fim alături de ei, sper că se vor califica în primăvara Ligii Campionilor. Jucătorii lor fac un sacrificiu enorm pe teren, iar împreună cu cei din conducere fac lucrurile să meargă cât mai bine. Sunt foarte uniţi pe teren şi aceste lucruri se văd". În altă ordine de idei, Manea a mai spus că a fost foarte aproape în trecut să-l aducă în Giuleşti pe fundaşul Gabriel Tamaş: "Eu ţin la acest jucător, vorbesc zilnic cu el. E un jucător de valoare. Mi-am dorit să-l transfer la Rapid, chiar s-a discutat acest lucru, dar pretenţiile au fost prea mari şi el a ajuns la Dinamo". Partida Pandurii Târgu Jiu-Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 08:16 AM
|
|||
|
|||
Manea: "E un rezultat echitabil, am obţinut un punct preţios la Târgu Jiu"
Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, duminică, după remiza cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, că rezultatul final i se pare unul echitabil şi consideră că giuleştenii au obţinut un punct foarte important în economia acestui campionat.
"Am vrut să câştigăm, însă sunt mulţumit şi cu un punct. Erau bune trei puncte, ne menţineau între primele locuri. În repriza a doua gazdele au jucat bine şi au reuşit să egaleze. Nu ştiu dacă Rusu a vrut să tragă la poartă, cred doar că a făcut-o prost. E un rezultat echitabil, am luat un punct preţios. Se întâmplă să mai dai şi goluri întâmplătoare. Rapid este o echipă care mobilizează adversarii. Am avut meciuri grele de când am venit eu pe bancă şi toţi vor să bată Rapidul. Cu dorinţă şi agresivitate se pot obţine rezultate", a spus Manea. Pandurii Târgu Jiu a remizat, duminică, pe teren propriu, cu Rapid, scor 1-1, şi astfel echipa pregătită de Liviu Ciobotariu rămâne fără victorie în Liga I de 9 etape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 03:36 PM
|
|||
|
|||
George Copos: "Rămân lângă Rapid"
Un tip diplomat şi extrem de şiret. Aşa este caracterizat, în lumea fotbalului, dar şi în cea a afacerilor, George Copos. Patronul Rapidului vorbeşte în Libertatea despre echipa pe care a finanţat- o timp de 17 ani şi anunţă că, dacă va vinde echipa de lângă Podul Grant, va rămâne aproape de ea, "cu toate cunoştinţele despre fotbal şi despre administrarea unui club sportiv pe care le-am acumulat în 17 ani".
Cu Copos la timonă, Rapid a câştigat campionatul în 1999 şi 2003 şi a ajuns în "sferturile" Cupei UEFA în 2006 Libertatea: Credeţi într- o reacţie adversă a fanilor, în cazul în care nu vindeţi clubul Rapid? George Copos: Consider că am respect pentru fanii rapidişti, care ştiu că, spre deosebire de alţi patroni din fotbal, eu nu intru în vestiar pentru a dicta strategii de joc. De asemenea, suporterii cunosc şi faptul că problemele financiare ale Rapidului sunt mult mai puţine şi mai mici decât ale altor cluburi din Liga I. Sunt şi alte argumente care mă fac să cred că, în ciuda unor excese izolate, fanii giuleşteni apreciază în modul cel mai realist contribuţia mea la acest club de-a lungul ultimilor 17 ani. Aveţi ceva să le reproşaţi suporterilor? Nu. În ciuda faptului că pasiunea îi face uneori să fie subiectivi, nu am nimic să le reproşez. Cum ar fi un suporter necontaminat de subiectivismul pasiunii pentru clubul favorit? Cred că e un nonsens. Sunteţi decis să vindeţi? Sunt întru totul decis să las pe altcineva să preia responsabilitatea de investitor în Giuleşti. Rapidul a ajuns într-un stadiu în care performanţa constantă şi prezenţa pe scena fotbalistică europeană îi sunt accesibile, dar eu nu mai am resursele necesare pentru a sprijini clubul în acest demers. Cred că domnul Stache este omul potrivit, dar tranzacţia este deosebit de complexă. Previziunea mea este că în returul campionatului, Rapidul va avea un nou investitor, mai potent financiar şi capabil să asigure rezultate cel puţin la nivelul celor din ultimii 17 ani. Care este cea mai frumoasă amintire la echipa din Giuleşti? Aş putea să mă refer la titlurile obţinute cu Rapid sau la parcursul european. Însă cea mai frumoasă amintire a mea, momentul care m-a marcat cel mai mult, rămâne cel din august 2008, în care Bozovici, scos din echipă de către Peseiro, mi-a plâns în braţe. Ce veţi face după ce veţi renunţa? Voi continua să susţin Rapidul cu tot ceea ce pot, cu toate cunoştinţele despre fotbal şi despre administraţie. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, voi rămâne rapidist pe viaţă. Echipa, favorita patronului "Au fost şi sunt atâtea nume la Rapid, atât de jucători, cât şi de antrenori, pe care suporterii le-au scandat, despre care presa a relatat cu admiraţie şi pe care specialiştii le-au apreciat. Pentru mine însă ECHIPA a fost preferata în toţi aceşti 17 ani. Nu cred că va mai exista în fotbalul românesc un fenomen asemănător celui rapidist. De aceea, daţi-mi voie să prefer legenda Rapid şi să nu rostesc nici unul dintre numele celor care au făurit-o", ne-a mărturisit Copos. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 12:27 PM
|
|||
|
|||
Copos: "Sunt mulţumit de remiza cu Pandurii, un punct e mai bun decât nimic"
Finanţatorul Rapidului, George Copos, a declarat, luni, că este satisfăcut de egalul, scor 1-1, pe care echipa giuleşteană l-a înregistrat în deplasarea de la Târgu Jiu, întrucât "Pandurii este o echipă valoroasă, care bătut pe CFR Cluj şi a remizat cu Dinamo".
"Am urmărit meciul de la Târgul Jiu cu mare atenţie şi cu multă pasiune. Sunt mulţumit de remiza pe care am obţinut-o, pentru că un punct e mai bun decât nimic. Rezultatul este echitabil, deoarece puteam să câştigăm sau, la fel de bine, să pierdem. Nouă ne-a lipsit enorm Lazăr, iar faptul că Herea, Matic şi Helder au fost bolnavi şi nu s-au pregătit normal înaintea jocului ne-a creat mari probleme. În plus, noi avem o echipă de copii. Totuşi, am întâlnit o echipă valoroasă, cu un antrenor, Liviu Ciobotariu, foarte bun. Să nu uităm că Pandurii a bătut pe CFR Cluj şi a remizat cu Dinamo", a spus patronul grupării alb-vişinii. Copos a mai spus că în pauza competiţională din iarnă, "noul Rapid" va face câteva achiziţii şi a precizat că succesorul său, omul de afaceri german Lutz Stache, va câştiga campionatul: "Cu siguranţă, vom mai aduce jucători pe posturile deficitare. Un atacant, doi mijlocaşi şi, poate, unul sau doi fundaşi. Domnul Stache se va ocupa de campania de transferuri şi am încredere că vom cuceri titlul". Rapid a remizat, duminică, în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga I. În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Nicolae Manea a coborât pe locul 5 în clasament, la un punct în spatele liderului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 09:33 PM
|
|||
|
|||
Helder, dorit de AEK Atena şi Iraklis Salonic
Fundaşul dreapta al Rapidului, Helder Mauricio da Silva, s-ar putea despărţi în această iarnă de formaţia giuleşteană, fiind dorit în grecia de AEK Atena şi Iraklis Salonic.
Helder este împrumutat în Giuleşti până la finalul sezonului de la Nancy, iar Rapid are opţiune de achiziţionare definitivă, însă cum preţul cerut de francezi este considerat mare, brazilianul s-ar putea transfera în grecia chiar din această iarnă. Fundaşul în vârstă de 21 de ani se află pe lista de achiziţii ale cluburilor AEK Atena şi Iraklis Salonic, care sunt dispuse să achite celor de la Nancy preţul cerut, de aproximativ 1 milion de euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 09:33 PM
|
|||
|
|||
Edel: "Sînt afectat de accidentarea lui Coupet, dar asta e şansa mea să-mi demonstrez valoarea"
Edel Apoula Bete a acordat un interviu pentru site-ul oficial al echipei sale. Fostul portar al giuleştenilor spune că a visat să fie titular la PSG de cînd a semnat cu formaţia franceză, iar acum va avea ocazia să-şi arate valoarea.
- Edel, cum te simţi? - Acum sînt mai bine, dar n-am închis un ochi toată noaptea, e prima dată cînd asist la o accidentare ca cea a lui Gregory (n.r. Coupet). Am fost foarte afectat. - Ai veşti despre colegul tău? - Nu, am încercat să-l sun sîmbătă seara, dar avea telefonul închis. Tot ce ştiu, ştiu de la medicul Eric Rolland, cu care am vorbit azi. Mi-a spus că are fractură la glezna şi va fi nevoit să ia o pauză de cel puţin trei luni. O să încerc să vorbesc azi cu Greg. - Cum te-ai simţit cînd ai fost anunţat că nu va mai putea să continue şi că trebuie să îi iei locul? - Eram foarte afectat. Cînd s-a accidentat, mi s-a spus: "Edel, schimbă-te, trebuie să intri". Mi-a fost greu. E şocant să vezi unul dintre colegi că se accidentează în felul ăsta. - Ai avut parte de încurajări foarte puternice din partea publicului... - Ca de obicei. De fiecare dată cînd am jucat, publicul m-a susţinut. Lucrul ăsta e foarte important, sper să fie în continuare aşa. - Această întîmplare nefericită e totuşi o ocazie pentru tine să-ţi demonstrezi valoarea? -Într-un fel, nu sînt deloc fericit, pentru că nu voiam să se întîmple aşa ceva, dar asta e viaţa. Ştiu că anumite persoane vor spune că sînt fericit, dar nu e adevărat. Greg e un coleg, dar mai ales un prieten bun, aşa că, atunci cînd se întîmplă un episod nefericit ca acesta, e normal să fiu afectat, dar trebuie să mergem înainte. Eu muncesc de cînd am venit aici, mi-am aşteptat şansa, e adevărat că s-a întîmplat în felul ăsta, dar asta e viaţa. - Ca să revenim la meci, victoria era necesară... - Da, trebuia neapărat să cîştigăm. Am pierdut la Marseille şi acasă cu Nice. trebuia să ne revenim şi să luăm trei puncte în faţa fanilor noştri, înaintea meciurilor grele care urmează. Această victorie ne redă încredere tuturor. - Cum vei aborda meciul cu Boulogne-sur-Mer, de miercuri? - E un sezon foarte complicat. Nu există un favorit cert în vreun meci. Mergem la Boulogne pentru a cîştiga, nu ne gîndim la altceva. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 09:34 PM
|
|||
|
|||
Copos: "Dinu Gheorghe, zis şi Stalin, face presiuni la arbitri, dar îl aşteptăm în Giuleşti"
George Copos nu se teme de meciul cu FC Braşov şi îl aşteaptă în Giuleşti pe Dinu Gheorghe, vechiul său prieten.
"Dinu Gheorghe, zis şi Stalin, face presiuni, a mai făcut presiuni la arbitri, dar îl aşteptăm pe Giuleşti. Un punct înseamnă mai mult decît nici un punct. Felicit Pandurii, o echipă care a cîştigat împotriva Clujului şi împotriva lui Dinamo. Dacă vom cîştiga cu Braşovul şi cu Bistriţa, în ultimele două etape din tur, poate vom reveni pe locurile 1 sau 2. Nu avem un lot foarte puternic, dar să nu uităm că ne-am axat pe tineri jucători, fotbalişti foarte talentaţi. Să nu uităm şi să facem comparaţie cu anul 2008, cînd aveam cheltuieli de 1 milion de euro, pe care în 2009 le-am redus la 250.000 de euro pe lună. Să fim mulţumiţi de aceste rezultate", a spus Copos la Ştirile Sportive de la TVR 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut