Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
10-03-2009, 04:08 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Copos: "Uitaţi-vă ce frumos joacă Rapidul!"

George Copos şi-a lăudat echipa şi s-a declarat încîntat de jocul lui Buga. Patronul a avut cuvinte de laudă şi pentru fani.

"Rapid formează o echipă care joacă fotbal, din plăcere, în mod deosebit, facem şi spectacol. Suporterii sînt minunaţi, faptul că stau atîta timp pe drum pentru a fi alături de jucători arată dragostea lor pentru echipă, trebuie apreciaţi. Am văzut un Buga extraordinar, care, practic, a întinerit, un Ioniţă, tînăr 19 de ani, care joacă foarte bine, mi-a plăcut travaliul lui Spadacio, linia de mijloc, cea de fundaşi, avem o echipă adevărată, muncitoare, care joacă un fotbal frumos. Mi-a plăcut foarte mult organizarea jocului, prestaţia, mă bucur pentru poziţia din clasament. Am avut încredere în Hizo, deşi s-au făcut presiuni. Uitaţi-vă ce frumos joacă Rapidul!", a spus Copos la GSP TV.

"Avem grădiniţă bună, mărim şi alocaţiile dacă e nevoie"
Patronul Rapidului, George Copos, s-a bucurat de victoria lejeră a giuleştenilor şi l-a lăudat pe antrenorul Viorel Hizo.

"Am cîştigat fără să forţăm. E meritul lui Hizo că a făcut o asemenea echipă cu aceşti tineri minunaţi. Avem grădiniţă bună, mărim şi alocaţiile dacă e nevoie. În caz că batem Steaua şi CFR, putem vorbi de titlu. Dar chiar dacă sîntem pe primul loc după succesul de la Piatra- Neamţ, tot vînd clubul!", a zis Copos la final.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-03-2009, 04:09 PM
Lazăr: "Să o ţinem tot aşa!"

Căpitanul Rapidului, Costin Lazăr, îşi doreşte ca echipa sa să continue să învingă şi în meciurile următoare, care se anunţă a fi foarte grele.

"Nu contează cine înscrie, important e să luăm 3 puncte. Avem mai multă încredere în noi după aceste victorii la scor, traversăm o perioadă bună, am marcat şi acasă, şi în deplasare. Sper să o ţinem tot aşa. Jucătorii din propria pepiniera sînt buni, străinii care sînt la echipă îşi fac foarte bine treaba, copiii de la juniori au calităţi foarte bune", a spus Lazăr la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-03-2009, 04:10 PM
Iencsi: "Trebuie să fim conştienţi că greul abia acum începe"

Adrian Iencsi a jucat al 250-lea meci în această etapă, pe acelaşi stadion pe care în urmă cu ani de zile a debutat în Liga I.

"M-am simţit ca acasă pe acest stadion. Aici m-am format ca fotbalist. Sînt trei puncte foarte importante şi e bine că am marcat iar 4 goluri. Sînt bucuros că jucăm spectaculos, dar trebuie să fim conştienţi că greul abia acum începe. Urmează o serie de meciuri foarte dificile şi cel mai mult contează pentru noi să avem continuitate", a spus Iencsi.

10-03-2009, 04:11 PM
Hizo: "Jucătorii trebuie să rămînă cu capul pe umeri"

Viorel Hizo le cere jucătorilor să rămînă cu picioarele pe pămînt după seria de victorii înregistrată. Antrenorul recunoaşte că a discutat cu fotbaliştii săi permanent şi le-a spus că nu au voie să greşească.

"Cu echipele cu care am jucat am făcut spectacol, să vedem următoarele patru jocuri, care ne vor spune exact unde sîntem. Intervin echipele bune ale Ligii I: CFR, Dinamo, Galaţi şi Steaua, vrem să ne păstrăm poziţia din clasament şi avem nevoie de rezultate bune. Jucătorii trebuie să rămînă cu capul pe umeri. Vom întîlni echipe mult mai puternice decît cele de pînă acum. Nu vreau să mai trăiesc săptămîna de după meciul cu Astra, am stat numai cu gura pe echipă toată săptămîna. Sper să vină fanii şi la jocurile cu CFR şi Steaua", a spus Hizo la GSP TV.

10-04-2009, 04:58 PM
Hizo a fost la un pas să fie demis"

Rapidul este pe primul loc în Liga I, iar George Copos nu conteneşte cu laudele la adresa lui Hizo. Patronul din Giuleşti este mândru că tehnicianul a reuşit să creeze din 'grădiniţa Rapid' o trupă competitivă. Totuşi, 'Dulăul' a fost la un pas să fie dat afară de Copos, în cazul în care nu ar fi câştigat în duelul cu Vasluiul. Nicolae Manea e convins că numărul unu de sub Grant l-ar fi concediat pe tehnician în măsura în care Buga şi Herea nu ar fi întors rezultatul cu moldoveni.

"Ce să zic despre situaţia de la Dinamo... şi Viorel Hizo a fost la un pas de a fi demis. Dacă nu câştigam cu Vasluiul, sunt sigur că se lua o decizie greşită de a-l scoate pe Viorel Hizo de la echipă. Este bine că a rămas şi are continuitate. Important e că reuşim să câştigăm. Este adevărat că am întâlnit şi niste echipe nou-promovate şi le-am invins, dar şi Astra e nou-promovată si ne-a învins. Personal m-am temut de toate aceste meciuri de început, pentru că Rapidul îl stie toata lumea, e în stare să bată Steaua sau Dinamo şi în următoarea etapă să piarda cu o echipă mai slab cotată. Cred că duşul rece de la Ploieşti, cu Astra, le-a deschis ochii baieţilor. Ne bucură rezultatele, dar să nu uităm că am avut un joc crucial, cu Vasluiul, când am avut puterea să revenim şi să câştigăm. De aici cred că a venit descătuşarea jucătorilor.", a spus oficialul din Giuleşti la sptFM.

Ioniţă, Buga şi Iencsi sunt fotbaliştii în jurul cărora a fost creată noua echipă, crede Nae Manea: "Îl avem pe acest Ioniţă, care mie îmi place foarte mult şi cred că are un mare viitor. Îl avem şi pe Iencsi, pe care îl admir pentru cum se pregăteşte şi cum evoluează meci de meci, îi adună pe băieţi în jurul său ca nimeni altul. De asemenea, îl avem şi pe Buga, despre care se spunea că e un jucator terminat, dar el a demonstrat că nu este aşa. Nu punem clasamentul în ramă. Ce, nu a mai fost Rapidul pe primul loc ? E mai greu să ne menţinem aici"

Revenind la situaţia de la Dinamo, oficialul din Giuleşti spune că Bonetti nu ar fi trebuit jignit de acţionari, în măsura în care a reuşit o performanţă senzaţională, întorcând rezultatul cu Slovan: "Să lăsăm la o parte toate jinirile dintre oamenii din conducerea cluburilor. Chiar aşa de mult i-a schimbat sportul ăsta? Eu zic că tebuie să ne respectăm. Legat de situatia de la Dinamo, eu cred că Bonetti trebuie respectat de conducători, pentru că a dus echipa în grupele Europa League. Nu ştiu câţi oameni din fotbal mai credeau că se poate, după 0-3 acasă. I-a ajutat şi Dumnezeu, au avut şansă. Cred, însă, că e valabil şi in sens invers, adică şi el trebuie să îşi respecte şefii. Dacă dădea Niculescu gol din 11 metri în meciul cu Panathinaikos, nu mai era niciun scandal"

10-04-2009, 08:45 PM
Săndoi: "Straton e un portar tînăr, care începe să capete experienţă"

Aflat în vizorul lui Emil Săndoi pentru naţionala de tineret a României, Cătălin Straton se reface după accidentarea suferită la un antrenament de săptămîna trecută.

"Cătălin Straton a lipsit din poarta Rapidului în ultimele meciuri, a suferit şi o accidentare, e greu. Urmează să mă decid dacă-l voi convoca pentru a face antrenamentele cu lotul de tineret. Este un portar tînăr, care începe să capete experienţă şi dă randament", a spus Săndoi pentru rapidisti.ro.

"Sper ca Ioniţă să rămînă cu picioarele pe pămînt, pentru că are tot viitorul în faţă"
Antrenorul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, îl sfătuieşte pe rapidistul Alexandru Ioniţă să se pregătească la fel de serios cum a făcut-o pînă acum.

"În mare, lotul pentru meciurile cu Letonia şi Insulele Feroe este stabilit, urmează ca astăzi, după meciurile din Liga I şi Liga a II-a, să stabilesc cine mai vine la lot. Era normal ca Alexandru Ioniţă să fie convocat după evoluţia bună din ultima perioadă la Rapid. Sper să rămînă cu picioarele pe pămînt, pentru că are tot viitorul în faţă", a spus Săndoi pentru rapidisti.ro.

10-04-2009, 08:46 PM
Buga: "Ne iese totul!"

Buga spune că are cel mai bun start de sezon şi se miră pentru cît de bine joacă Rapidul.

- Mugurel, felicitări pentru golurile cu Ceahlăul! Eşti în cea mai bună formă din cariera ta?
- Nu, cea mai bună perioada a mea a fost în sezonul 2005-2006, cînd am jucat cu Rapidul în Cupa UEFA, dar, cu siguranţă, e cel mai bun început de sezon pe care l-am avut vreodată.

- De ce te-ai închinat după golul de 3-0?
- I-am mulţumit lui Dumnezeu şi nu-mi venea să cred că Rapidul înscrie din toate ocaziile pe care şi le creează. Pentru că nu e vorba doar despre golurile reuşite de mine, ci despre toate. Dacă în trecut ratam din situaţii incredibile, acum ne iese totul. D-asta eram uimit.

10-05-2009, 04:20 PM
Prevestiri de titlu

Giuleştenii au mai depăşit baremul de douăzeci de goluri după primele nouă etape doar în 1999 şi 2003, când au reuşit să câştige titlul de campioană.

Echipa pregătită de Viorel Hizo a reuşit să câştige la Piatra Neamţ al cincilea meci consecutiv, patru în campionat şi unul în Cupa României. Mai mult, succesul din Moldova este al treilea la rând în care fotbaliştii antrenaţi de Hizo au marcat patru goluri. Revirimentul giuleştenilor din ultimele meciuri s-a datorat în special lui Alexandru Ioniţă, care a schimbat total jocul ofensiv. Dacă în primele trei deplasări giuleştenii au suferit trei înfrângeri, înscriind un singur gol, reuşit de Bozovic la Ploieşti, odată cu titularizarea lui Ioniţă ofensiva s-a dinamizat, atacantul de 20 de ani al Rapidului reuşind să marcheze un gol şi să fie coautor la alte patru reuşite ale lui Buga. Deşi tânărul vârf este în formă şi este apreciat de toată lumea, el câştigă "impresionanta" sumă de 300 de euro pe lună, în timp ce colegul său, portughezul Joao Paulo Pinto, câştigă aproximativ de cincizeci de ori mai mult decât acesta!

Încă nu i-au mărit salariul
După meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, conducerea clubului a anunţat că îi va mări contractul lui Alexandru Ioniţă. Acesta câştigă 300 de euro pe lună, iar noul contract pe care i l-a propus Copos este de 2.000 de euro pe lună plus bonusuri. "Am fost sunat de domnul Copos şi m-a invitat la negocieri, dânsul este pregătit să-i facă un contract corect lui Ioniţă", a declarat impresarul fotbalistului, Traian Gherghişan.

"Nu am semnat"
Deşi mai are trei luni de contrac,t Mugurel Buga a reuşit să marcheze şase goluri pentru Rapid în patru jocuri de campionat, el fiind golgheterul Ligii I după nouă etape. La începutul sezonului, Buga nu prea intra în planurile conducerii administrative, însă acum oficialii rapidişti vor să-i activeze o clauză şi să-i prelungească contractul pe încă un sezon. "Momentan nu am discutat nimic cu conducerea clubului, eu vreau să-mi fac datoria pentru Rapid", a declarat fotbalistul.

10-05-2009, 04:21 PM
Una caldă, una rece

Taher renunţă la jumătate din banii pe care îi are de primit, Copos a pierdut pămîntul de la Pro Rapid.

Şansele ca tranzacţia dintre George Copos şi neamţul Lutz Stache să se concretizeze cresc de la zi la zi. Fathi Taher e dispus să-l ajute pe Copos să scape de Rapid. Surse autorizate susţin că omul de afaceri iordanian ar fi de acord să primească doar jumătate din cele 7 milioane de euro pe care le are de recuperat de la giuleşteni. "E conştient că îi e imposibil să-şi recupereze toată suma şi d-asta ar fi de acord cu acest compromis", au explicat sursele GSP.

Chiar dacă e la un pas să rezolve litigiul cu Taher, Copos s-a pricopsit cu o altă piedică în calea vînzării pachetului majoritar de acţiuni. Lui Stache nu-i convine situaţia în care se află baza de pregătire de la Pro Rapid. Statul a cîştigat procesul pe care îl avea cu Copos, iar terenurile de acolo aparţin acum Ministerului de Finanţe, patronul giuleştean rămînînd doar cu clădirile.

10-05-2009, 04:22 PM
Viorel Hizo: "Sînt domnul «Presiune»"

Viorel Hizo explică modul în care reuşeşte să-şi motiveze echipa, şi în special pe Ioniţă.

Chiar dacă nu a marcat la Piatra-Neamţ, Alexandru Ioniţă a fost din nou unul dintre cei mai buni giuleşteni. Tînărul de 20 de ani a pasat decisiv la cele două goluri ale lui Buga şi a creat faza din care Spadacio a închis tabela. Viorel Hizo e fericit că elevul său "nu şi-a pierdut minţile" din cauza mediatizării de care a avut parte în ultima vreme.

"Ioniţă a făcut un meci foarte bun cu Ceahlăul, s-a zbătut mult şi a dat două pase de gol. Sînt fericit că nu i s-a urcat la cap după golul marcat cu Internaţional Curtea de Argeş. Nici nu prea ar fi avut cum pentru că nu l-am slăbit deloc. Pentru el, sînt cum e Copos pentru Rapid, adică domnul "Presiune", a glumit Hizo.

Evoluţiile bune din acest sezon ale lui Ioniţă nu au trecut neobservate nici de antrenorul lotului naţional de tineret. Emil Săndoi l-a convocat pe rapidist pentru partidele pe care "naţionala mică" le va disputa cu Letonia şi cu Insulele Feroe.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut