Ştiri Rapid Bucureşti
10-31-2009, 09:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Rica Raducanu: "Ne-a scos domnul Copos la pensie pe toti, ca se scufunda planeta"
Portarul de legenda al echipei Rapid Bucuresti, Rica Raducanu, a iesit de curand la pensie si nu mai face parte din clubul de care a fost legat o mare parte din viata.
Carismaticul fost jucator a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, in stilul sau caracteristic, ca patronul George Copos i-a scos pe toti la pensie, pentru ca "planeta se scufunda". "Nu mai fac parte din club. Am iesit la pensie. Ne-a scos domnul Copos pe toti, ca se scufunda planeta. Am zis ca decat sa dea afara vreun baiat mai tanar din cadrul clubului, care e pe la teren, mai bine sa plec eu, ca am si anii. E bine ca am ajuns sa iau si pensia asta", a declarat Rica Raducanu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Am inteles ca Hizo se intoarce la echipa" Fosta glorie a formatiei Rapid Bucuresti, Rica Raducanu, crede ca antrenorul Viorel Hizo va reveni la echipa, dupa ce va discuta cu patronul George Copos, care il va convinge sa se razgandeasca. Legendarul goalkeeper giulestean a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca nu stie daca pierderea unui singur meci de Cupa Romaniei este un motiv pentru a demisiona. "Castigi cinci meciuri si pierzi unul si apoi iti dai demisia. Nu stiu daca e un motiv. Eu am inteles ca Viorel Hizo se intoarce la echipa. Nu am vorbit direct cu el, dar oricum stiu ce e pe acolo. Nu pot sa cred ca domnul Copos nu l-a sunat, sa vorbeasca. Normal ca domnul Hizo era suparat. Si patronul la fel. Toata lumea spunea ca e mai usor sa ajung din Cupa Romaniei in Cupele Europene. Pana una alta, s-a pierdut un meci care putea sa duca la castigarea unui trofeu", a declarat Rica Raducanu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-31-2009, 09:31 PM
|
|||
|
|||
Adrian Matei: "Dacă George Copos îl vrea pe Hizo îşi va cere scuze"
Adrian Matei, fostul jucător al Rapidului, a comentat demisia lui Viorel Hizo din funcţia de antrenor a clubului Rapid, declarînd că George Copos ar trebui să-şi ceară scuze pentru a-l păstra pe tehnician.
"Mă dezamăgeşte modul în care antrenorii sînt daţi afară de la Rapid. Pot spune că Hizo a făcut treabă bună în Giuleşti pînă acum, cu excepţia meciurilor cu Internaţional şi Astra Ploieşti. Dacă George Copos îl vrea în continuare pe Viorel Hizo pe banca tehnică, îşi va cere scuze. Cuplul acesta «dansează» de prin '92", a spus Adrian Matei la televiziunea Sportro. Viorel Hizo şi-a înaintat ieri demisia din funcţia de tehnician al Rapidului, dar clubul din Giuleşti nu a aprobat încă cererea sa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:46 PM
|
|||
|
|||
Nicolae Manea: "Aşezaţi-vă singuri pe teren!"
Copos l-a pus "principal" pe Manea. Principiul noului tehnician: jucătorii îşi aleg posturile.
Demisia lui Viorel Hizo l-a readus pe Nicolae Manea pe banca tehnică a unei echipe de club după 11 ani! Ultima oară, el a antrenat Ceahlăul Piatra Neamţ, în 1998. Între timp, a mai prins un meci, Pandurii-Rapid (2-0), în sezonul trecut, partidă în care a condus echipa împreună cu Grigore Sichitiu, deoarece Peseiro tocmai fusese suspendat de către Fathi Taher. Proaspătul "principal" şi-a explicat atunci principiul tactic: "Îi las pe jucători să-şi aleagă fiecare pe ce post vrea să joace! Aşa nici unul nu poate să-mi reproşeze la final că a evoluat prost din cauza mea". Secundul a "turnat"! Asistentul lui Nae va fi Ciprian Panait. Finul lui Grigore Sichitiu a activat pînă acum ca preparator fizic. Surse din club povestesc că prezenţa lui în staff a fost unul dintre motivele pentru care Hizo a demisionat: "Cip îi "turna" tot lui Copos! Patronul a mers odată la Hizo şi i-a zis: "Viorele, echipa nu e pregătită anaerob!". "Şi cum ai ajuns tu la concluzia asta?", a reacţionat antrenorul, care şi-a dat seama după aceea că Panait era persoana care îl informa pe Copos. Ultimele noutăţi - Rapidiştii au anunţat ieri că plecarea lui Hizo va fi oficială de luni, cînd "Dulăul" se întîlneşte cu preşedintele Taban ca să pună la punct toate detaliile despărţirii. Antrenorul a lăsat la club o cerere de întrerupere amiabilă a contractului, nu o demisie. - Manea poate să-l folosească azi pe Ovidiu Herea. Mijlocaşul s-a antrenat ieri fără să mai simtă dureri la spate şi va fi titular contra Oţelului. - Cesinha revine săptămîna asta din Portugalia, unde face tratament împotriva unei afecţiuni a coloanei. Gazeta a dezvăluit că brazilianul a mers la un medic japonez, care a reuşit să-l pună pe picioare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:47 PM
|
|||
|
|||
Taban: "Manea e «principal» la Rapid cel puţin pînă în iarnă"
Preşedintele Rapidului, Ion Taban, a declarat pentru rapidisti.ro că înţelegerea dintre Viorel Hizo şi echipă s-a încheiat, iar Nicolae Manea are putere totală de decizie la formaţia giuleşteană.
"Manea nu e interimar, are un prim obiectiv pînă la finalul turului, de el depinde dacă va fi antrenorul Rapidului şi din retur. Trebuie să obţină un minimum de puncte. El va fi şi cel care va răspunde de rezultate, are putere totală de decizie", a spus Taban pentru rapidisti.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
Spadacio: "Dacă nu mai sînt dorit, plec!"
Juliano Spadacio spune că s-a săturat să fie tras la răspundere pentru toate eşecurile Rapidului si crede ca cineva din lot il invidiaza pentru salariu sau.
"Se vorbeşte într-una de salariul meu, m-am săturat! E o persoana fara caracter, care doar vrea raul altora. In viata am invatat ca omul care vrea raul cuiva ajunge sa i se intoarca dublu. Eu cred ca ma inteleg bine cu toata lumea, dar daca e cineva care nu ma agreeaza inseamna ca e fals cu mine. Dacă nu mai sînt dorit la Rapid, voi pleca. Vreau să am o discuţie cu domnul Copos pentru a lămuri situaţia. Dacă nu mă mai vreau, eu pot plec. Pentru mine nu e o problemă, îmi iau lucrurile, familia şi plec la un alt club. Cîştig atît pentru că am muncit pentru asta. Tot timpul mi-am văzut de treaba mea, mi-am respectat colegii şi antrenorii pe care i-am avut şi la toate partidele am dat totul pe teren", a zis Spadacio la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 05:50 PM
|
|||
|
|||
Nae Manea: "Nu aveam cum să întorc spatele echipei"
Noul antrenor al Rapidului, Nae Manea, a declarat că nu va avea o misiune uşoară în cele şase etape în care va fi principal în Giuleşti.
"Azi am avut o discuţie cu domnul Copos, opţiunea mea era de a nu prelua echipa. Domnul Copos a zis că nu doreşte să aducă alt antrenor pentru ultimele şase etape, aşa că nu aveam cum să întorc spatele echipei. Sunt conştient că nu va fi uşor. Sunt prea legat de Rapid şi nu aveam cum să nu accept", a spus Nae Manea la televiziunea sportro. "Acest post mi s-a propus de patru ori pînă acum, chiar înainte de venirea domnului Hizo, lucru pe care l-am refuzat. Sper să am tot concursul domnului Copos în aceste şase etape. Este dificil, poate mulţi cred că m-am aruncat cu capul înainte dar nu am de ce să-mi fie teamă", a declarat Manea. "Să sperăm că vom şterge ruşinea asta din Cupa României şi mâine să avem o evoluţie cît de cît apreciată pentru a-i mai îmbuna pe suporterii noştri. Au fost extraordinari şi ne-au susţinut pînă în ultimul moment în meciul din Cupă", a mai spus Manea, care consideră că Rapid trebuie să rămînă pe un loc de Europa League, chiar dacă nu i s-a stabilit încă un obiectiv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-01-2009, 08:13 PM
|
|||
|
|||
Constantin Zotta: "Viorel Hizo este foarte căpos"
Fostul director executiv al Rapidului, Constantin Zotta, a povestit un episod petrecut pe vremea cîbd colabora cu Viorel Hizo în Giuleşti, spunînd despre tehnician că este foarte sensibil la critici.
"Ţin minte că am avut un meci mai slab şi, la fel, primiserăm foarte multe critici. Cînd am revenit în cantonament la Pro Rapid şi m-am dus să discut cu el, avea deja bagajul făcut şi nu am mai reuşit să-l întorc din drum. El este foarte căpos şi ştiu că nu se va supăra că spun asta, pentru că e prietenul meu. Acum, însă, cred că au mai fost şi alte chestiuni care l-au deranjat şi care nu au fost făcute publice", a spus Constantin Zotta la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-02-2009, 02:25 PM
|
|||
|
|||
Nicolae Manea spune că meritul pentru victoria cu Oţelul le aparţine doar jucătorilor
Noul antrenor al echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminică, după jocul cu Oţelul Galaţi, scor 3-0, că jucătorii săi s-au dăruit exemplar în acest joc şi tot meritul pentru victorie le aparţine lor.
"Aveam nevoie de o victorie, pentru că venean după o eliminare din Cupă, care nu ne-a căzut bine deloc, şi era important să rămânem în primele locuri ale clasamentului. Nu a fost un joc uşor, pentru că am întâlnit o echipă care a venit să joace. A stat bine în teren şi ne-a chinuit destul. Meritul e în totalitate al jucătorilor, pentru cum au abordat partida, pentru că au făcut risipă de energie. În repriza a doua, adversarul a venit peste noi, dar golul lui Grigorie ne-a descătuşat şi cred că a fost decisiv. Jucătorii merită felicitări", a spus Manea. Tehnicianul a reiterat ideea că nu a vrut să preia echipa, dar speră să termine cu bine acest mandat care se încheie la finalul turului Ligii I: "Nu vă aşteptaţi că am semnat vreun contract special, eu doar am preluat formaţia pentru că mi-a zis Copos că nu aduce alt antrenor. Nu am vrut să vin. Ne va fi foarte greu în acest final de tur, pentru că avem meciuri dificile şi nici un adversar nu se va preda. Când am preluat echipa jucătorii erau supăraţi, dar sper să jucăm din ce în ce mai bine". Manea a fost întrebat de ce nu l-a lăsat pe Bornescu să execute lovitura de la 11 metri şi a răspuns tot cu o întrebare: "Păi de ce să bată el, ce, nu mai erau jucători în echipă?". Manea a adăugat că mulţi fotbalişti au acuzat probleme medicale după acest joc, dar speră să îi recuperez până la derby-ul cu Dinamo. Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-02-2009, 02:28 PM
|
|||
|
|||
Grigorie: "Îl cunoşteam pe nea Nae de mai mult timp şi faptul că a revenit în iarbă e de bun augu"
Autorul golului de 2-0 pentru Rapid, Ştefan Grigorie, s-a declarat fericit după acest succes şi este de părere că unitatea jucătorilor a făcut totul.
"Nu tre buia să facem paşi greşiţi acasă şi ne-a ieşit bine. Îl cunoşteam pe nea Nae de mai mult timp şi faptul că a revenit în iarbă e de bun augur. Nu ştiu dacă a fost un şoc pozitiv schimbarea antrenorului, noi ne-am văzut de treabă pentru că suntem profesionişti. Ce era să facem, să nu mai jucăm dacă a plecat antrenorul?", a precizat mijlocaşul, care a fost completat de Mircea Bornescu: "Nu mă aşteptam să fiu atât de bine primit la Rapid, dar acest lucru mă motivează foarte mult şi mă face să nu regret că am venit în Giuleşti. Le mulţumesc fanilor că m-au solicitat la penalty, dar datoria mea e să ţin poarta intactă. Sper să continuăm la fel de bine". Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-02-2009, 03:07 PM
|
|||
|
|||
Manea: "Nu puteam refuza postul, in situatia prezentata de domnul Copos"
Noul antrenor principal al formatiei Rapidului, Nicolae Manea, sustine ca nu se pune problema ca fostul tehnician, Viorel Hizo, sa se intoarca luni la echipa.
Manea a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca ar fi refuzat functia, daca George Copos nu i-ar fi garantat pozitia pana in iarna. "Eu nu am vrut sa preiau echipa, pentru ca am avut motivele mele. In situatia pe care mi-a prezentat-o domnul Copos, insa, nu puteam refuza. L-am intrebat daca vrea sa aduca un nou antrenor acum si mi-a zis ca pana la iarna nu se pune problema, pentru ca mai sunt sase etape si nu are rost. Atunci am acceptat. Nu se pune problema ca domnul Viorel Hizo sa se intoarca maine (n.r. luni)", a declarat Nicolae Manea, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "A fost un joc foarte greu in compania unei echipe bune a Galatiului. Au stat foarte bine in teren si ne-au chinuit destul, dar jucatorii nostri merita felicitari. Fara risipa aceasta de energie si fara daruirea decare au dat dovada, nu am fi castigat. Scorul pare un pic exagerat. Trebute sa fiu corect si spun ca Galatiul a jucat. Noi am avut o perioada foarte slaba la inceputul reprizei a doua. A fost golul lui Grigorie si jucatorii nostri au avut o evolutie buna, dupa aceea. Si Ionita a inscris un gol de mare atacant. Mi-a dat de gandit ca au iesit foarte relaxati de la cabine si au permis adversarului sa aiba 10-15 minute foarte bune. Toate echipele joaca acum, s-au intarit si trebuie sa fim pregatiti din toate punctele de vedere", a mai spus antrenorul echipei Rapid Bucuresti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut