Ştiri Rapid Bucureşti
12-01-2009, 12:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Copos: "Sunt mulţumit de remiza cu Pandurii, un punct e mai bun decât nimic"
Finanţatorul Rapidului, George Copos, a declarat, luni, că este satisfăcut de egalul, scor 1-1, pe care echipa giuleşteană l-a înregistrat în deplasarea de la Târgu Jiu, întrucât "Pandurii este o echipă valoroasă, care bătut pe CFR Cluj şi a remizat cu Dinamo".
"Am urmărit meciul de la Târgul Jiu cu mare atenţie şi cu multă pasiune. Sunt mulţumit de remiza pe care am obţinut-o, pentru că un punct e mai bun decât nimic. Rezultatul este echitabil, deoarece puteam să câştigăm sau, la fel de bine, să pierdem. Nouă ne-a lipsit enorm Lazăr, iar faptul că Herea, Matic şi Helder au fost bolnavi şi nu s-au pregătit normal înaintea jocului ne-a creat mari probleme. În plus, noi avem o echipă de copii. Totuşi, am întâlnit o echipă valoroasă, cu un antrenor, Liviu Ciobotariu, foarte bun. Să nu uităm că Pandurii a bătut pe CFR Cluj şi a remizat cu Dinamo", a spus patronul grupării alb-vişinii. Copos a mai spus că în pauza competiţională din iarnă, "noul Rapid" va face câteva achiziţii şi a precizat că succesorul său, omul de afaceri german Lutz Stache, va câştiga campionatul: "Cu siguranţă, vom mai aduce jucători pe posturile deficitare. Un atacant, doi mijlocaşi şi, poate, unul sau doi fundaşi. Domnul Stache se va ocupa de campania de transferuri şi am încredere că vom cuceri titlul". Rapid a remizat, duminică, în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga I. În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Nicolae Manea a coborât pe locul 5 în clasament, la un punct în spatele liderului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut