Ştiri Rapid Bucureşti
12-27-2009, 04:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Alexandra Copos e mai pricepută decât George să conducă Rapidul"
Mircea Lucescu are mare încredere în calităţile manageriale ale fiicei lui George Copos.
Antrenorul Mircea Lucescu a descoperit care este salvarea Rapidului. Alexandra Copos, fiica patronului , este, în opinia tehnicianului de la Şahtior, cea mai în măsură să conducă formaţia din Grant. "Cred că Rapidul va deveni puternic în momentul în care va transmite Alexandrei preşedinţia clubului. O văd, e tare, e agresivă, e pricepută. Am o foarte mare încredere, sunt convins că poate să reuşească. Iar el să-şi vadă de regatele lui", a povestit "Il Luce", la TVR. Totuşi, Mircea Lucescu nu crede că omul de afaceri va renunţa prea curând la echipa pe care o susţine de ani buni. "George Copos este ca şi Rapidul: inconstant, inconsecvent, dar cu o dragoste imensă pentru echipa lui. Va trece şi el peste momentul ăsta. Nu cred că va reuşi să vândă vreodată Rapidul", a mai spus antrenorul român. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut