Ştiri Rapid Bucureşti
09-28-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Mugurel Buga: "Păstraţi-mă la Rapid!"
După ce a marcat două goluri, Buga cere o negociere cu conducerea.
- Mugurel, cum explici momentul bun prin care treceţi? - Nu ne bagă nimeni în seamă şi aşa putem să ne vedem de treabă. Cred că despre asta e vorba. Acum să vedem şi continuarea, fiindcă e important să ne păstrăm forma bună, altfel am impresionat degeaba. - Ce se va întîmpla cu tine de la 1 ianuarie? - Mai am contract cu Rapid încă trei luni sau cel puţin aşa ştiu eu. Chiar aş vrea să am o discuţie cu şefii, să aflu exact ce am de făcut. Mi-aş dori mult să continuu în Giuleşti, dar nu depinde numai de dorinţa mea. - Aţi urcat pe podium. Calculaţi deja cum să ajungeţi pe prima poziţie? - Încercăm să cîştigăm meciurile care se pot cîştiga, atît. Calculele nu ne ajută la nimic. E mai bine să adunăm la sfîrşit. - Cum faceţi să nu vă mai împiedicaţi de echipele mici? - Goluri multe, asta e soluţia! Avem 13 goluri acasă în patru meciuri, deci o medie foarte bună. În condiţiile astea, e greu să ne reziste adversarii. "L-am văzut pe Jean Fernandez rîzînd" Viorel Hizo a povestit ce a simţit cînd nocturna Giuleştiului a picat aseară, în prelungirile meciului, pentru cîteva secunde, din cauza unei pene de curent în tot cartierul. El a făcut aluzie la meciul din 2001 cu PSG, în Cupa UEFA, cînd nocturna a cedat, iar francezii pregătiţi pe atunci de Jean Fernandez au cîştigat 3-0 la masa verde. "La faza aceea nu am văzut decît figura lui Jean Fernandez rîzînd şi m-am gîndit că vom pierde şi acest meci. Aici e posibil orice, ca să nu ne ia ameţeala de la rezultate", a spus "Dulăul". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut