Ştiri Rapid Bucureşti
10-03-2009, 04:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Copos: "Uitaţi-vă ce frumos joacă Rapidul!"
George Copos şi-a lăudat echipa şi s-a declarat încîntat de jocul lui Buga. Patronul a avut cuvinte de laudă şi pentru fani.
"Rapid formează o echipă care joacă fotbal, din plăcere, în mod deosebit, facem şi spectacol. Suporterii sînt minunaţi, faptul că stau atîta timp pe drum pentru a fi alături de jucători arată dragostea lor pentru echipă, trebuie apreciaţi. Am văzut un Buga extraordinar, care, practic, a întinerit, un Ioniţă, tînăr 19 de ani, care joacă foarte bine, mi-a plăcut travaliul lui Spadacio, linia de mijloc, cea de fundaşi, avem o echipă adevărată, muncitoare, care joacă un fotbal frumos. Mi-a plăcut foarte mult organizarea jocului, prestaţia, mă bucur pentru poziţia din clasament. Am avut încredere în Hizo, deşi s-au făcut presiuni. Uitaţi-vă ce frumos joacă Rapidul!", a spus Copos la GSP TV. "Avem grădiniţă bună, mărim şi alocaţiile dacă e nevoie" Patronul Rapidului, George Copos, s-a bucurat de victoria lejeră a giuleştenilor şi l-a lăudat pe antrenorul Viorel Hizo. "Am cîştigat fără să forţăm. E meritul lui Hizo că a făcut o asemenea echipă cu aceşti tineri minunaţi. Avem grădiniţă bună, mărim şi alocaţiile dacă e nevoie. În caz că batem Steaua şi CFR, putem vorbi de titlu. Dar chiar dacă sîntem pe primul loc după succesul de la Piatra- Neamţ, tot vînd clubul!", a zis Copos la final. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut