Ştiri Rapid Bucureşti
10-18-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Stache: "Rapid a jucat foarte bine, dar, din păcate, a avut mult ghinion"
Omul de afaceri german Lutz Stache, care se află în negocieri cu George Copos pentru preluarea Rapidului, crede că formaţia giuleşteană a avut ghinion, dar în cele din urmă se va impune în lupta pentru titlu. "Rapid a jucat foarte bine, dar, din păcate, a avut mult ghinion. CFR Cluj a câştigat până la urmă şi o felicit. Oricum, sunt sigur că noi vom câştiga titlul. M-a impresionat toată echipa de la noi, dar după cum am spus, cred că am avut mult ghinion", a opinat acesta.
La plecarea de pe stadion, Stache a fost aşteptat de câteva zeci de fani ai Rapidului, care i-au scandat îndelung numele. De asemenea, în timp ce încerca să ajungă la maşină, germanul a fost oprit de mai mulţi suporteri, care i-au sărutat mâna şi au încercat să-l ridice pe braţe. CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, scor 4-1, în deplasare, cu Rapid, în derby-ul etapei a 10-a, şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul Ligii I, luând locul chiar formaţiei giuleştene, care a coborât pe locul doi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut