Ştiri Rapid Bucureşti
10-31-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Costache: "Manea a preluat atributiile antrenorului principal pentru acest campionat"
Managerul sportiv al echipei Rapid Bucurest, Cristian Costache, crede ca luni se va oficializa despartirea dintreclubul giulestean si tehnicianul Viorel Hizo.
Oficialul "alb-visiniilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca directorul tehnic Nicolae Manea a preluat si atributiile antrenorului principal pentru restul actualei stagiuni de campionat "La Rapid nu s-a intamplat nimic senzational sau care nu s-a mai intamplat in alte parti. Din pacate s-a intamplat si la noi. S-au acumulat probabil mai multe necazuri, nemultumitri in cadrul echipei. Ieri dimineata (n.r. vineri) domnul Viorel Hizo a solicitat in scris incetarea relatiei contractuale cu Rapid. Antrenamentul de dimineata a fost condus de directorul tehnic Nicolae Manea, impreuna cu antrenorii secunzi. Azi (n.r. sambata) s-a decis ca directorul tehnic sa preia si atributiile antrenorului principal. Deocamdata, pentru acest campionat si i s-a dat mana libera. Aceasta este situatia la momentul de fata. Cred ca luni se va oficializa incetarea contractului dintre Rapid si domnul Viorel Hizo, cu acordul ambelor parti", a declarat Cristian Costache, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Nu e adevarat ca patronul George Copos a facut scandal la vestiare in pauza. I-a mustruluit un pic, sa castige, le-a spus ca au numai de castigat. A stat doua minute, ce putea sa faca in acest timp? Jucatorii nu aveau prima la meciul cu International, ci la obiectiv. Ar fi incasat 10.000 de euro daca ar fi castigat trofeul", a mai spus managerul sportiv al echipei Rapid Bucuresti. "S-a sarit calul mult prea tare in legatura cu ce s-a scris vizavi de cheful din seara dinaintea meciului cu International, la care ar fi participat si antrenorul. Va spun sincer ca eu am plecat ultimul din sala unde am luat masa, iar asta se intampla la ora 21:10. S-a spus ca s-a dat gata tot stocul de vin al locatiei respective, dar nu este nimic adevarat. Intr-adevar s-a servit vin la masa, dar cate un pahar de 100 de grame, asa cum recomanda si doctorii. Au fost, deci, cam trei - patru sticle la 30 de oameni. Iar antrenorul Viorel Hizo nici nu a baut, pentru ca el nu bea deloc", a incheiat Costache. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut