Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
10-30-2009, 07:44 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Doar un nebun ca Hizo putea prelua Rapidul! Avea un salariu de mizerie!"

Viorel Hizo nu s-a prezentat la antrenamentele echipei şi surse din cadrul clubului susţin că "Dulăul" nu va sta pe bancă la meciul cu Oţelul. Decizia tehncianului vine ca urmare a criticilor dure aduse de Copos după eliminarea echipei giuleştenilor din Cupa României. Dănuţ Lupu crede însă că Hizo şi-a dat demisia din cauza presiunilor la care era supus de George Copos.

"Poate că a fost şi presiune pe care a pus-o Copos cu vânzarea clubului şi se ştia că domnul Hizo nu va rămâne pe banca Rapidului. Poate a îndurat foarte multe domnul Hizo. Avea un salariu de mizerie, niciun alt antrenor din Liga 1 nu are un asemenea salariu. Oricum, Hizo a venit într-un moment greu al Rapidului şi nu ştiu cine avea curajul să vină atunci în Giuleşti", a spus ex-rapidistul la Sport.ro

Copos a fost luat prin surprindere de demisia lui Hizo. Patronul Rapidului încearcă să-l facă pe acesta să se răzgândească, iar Dănuţ Lupu crede că "Dulăul" va reveni asupra deciziei: "'Nea Viorel nu poate să mai antreneze nicăieri anul acesta. Şi domnul Copos e disperat, pe cine mai aduce el antrenor acum. Numai un nebun ca Hizo a acceptat şi va accepta să se întoarcă la Rapid. E singurul care poate să facă ceva la echipa asta", a comentat Dănuţ Lupu.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-30-2009, 07:45 PM
"Dacă pleacă Hizo, voi sta pe bancă la un meci, dar nu va fi nimic pe termen lung!"

Nae Manea a afirmat că situaţia de la Rapid nu este deloc tensionată şi neclară. Potrivit directorului tehnic al echipei "alb-vişinii" Viorel Hizo a participat la antrenamentul de astăzi al Rapidului şi nu a precizat nimic de vreo demisie, dar a punctat că "Dulăul" va avea o discuţie cu George Copos după declaraţiile făcute de acesta la finalul partidei de Cupă. Manea a afirmat că în cazul unei demisii al lui Hizo va sta pe banca formaţiei din Giuleşti doar pentru un singur meci, el nefiind o soluţie pe termen lung.

"Nu e niciun mandat! Nu sunt interimar, sunt director tehnic şi prin natura funcţiei particip la toate antrenamentele. Hizo a fost la antrenament şi acum a plecat! Nu s-a întâmplat absolut nimic. Hizo a plecat de aici şi nu a spus nimic de vreo demisie. Era supărat şi mi-a zis că va avea o discuţie cu domnul Copos. Eu am refuzat de 3 ori până acum să fiu antrenor şi voi refuza şi a patra oară. Nu pot să zic că dacă Hizo pleacă voi întoarce spatele la un meci, că nu are cine să stea pe bancă. Dar nu va fi nimic pe termen lung.", a declarat Nae Manea la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-30-2009, 07:45 PM
"Rapidul nu se refuză niciodată, dar am contract cu Farul"

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Farul Constanţa, pare a fi în poll-position pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului, însă tehnicianul echipei de ligă secundă a refuzat să discute despre posibilitatea venirii la Rapid, precizând că este încă sub contract cu echipa de la malul mării. Şumudică a punctat totuşi că o echipă ca Rapid nu se refuză niciodată şi spune că trupa giuleşteană are un lot suficient de valoros pentru a-şi atinge obiectivele.

"Îmi pare rău pentru domnul Hizo. Atât timp cât nu ai rezultate, eşti contestat şi se iau asemenea decizii. Eu sunt antrenorul Farului, mai am contract un an şi jumătate şi mai multe de atât nu pot spune. Nu pot să dau mai multe declaraţii pentru că sunt sub contract. Însă Rapidul nu se refuză niciodată, ştiţi ce înseamnă Rapidul pentru mine, dar am contract cu Farul. Nu vreau să comentez jocul Rapidului din Cupă. Dar Rapidul are un lot foarte valoros şi are şanse la titlu, poate atinge orice obiectiv. Nu, nu cred că există vreo şansă să fiu duminică pe banca Rapidului. Eu vorbesc mereu cu domnul Copos, dar nu pot să spun dacă m-a sunat astăzi", a declarat Marius Şumudică la Sport.ro.

10-30-2009, 07:48 PM
Ioan Taban: "Hizo a demisionat, pînă luni secunzii se ocupă de echipă"

Preşedintele Rapidului, Ioan Taban, a confirmat faptul că Viorel Hizo şi-a înaintat demisia către conducerea clubului, dar spune că există posibilitatea ca tehnicianul să revină asupra deciziei pînă luni.

"Hizo nu a plecat la domnul Copos, el a depus o cerere de reziliere a contractului, dar aceasta va fi luată în discuţie abia luni. De echipă în această perioadă se vor ocupa cei doi antrenori secunzi şi directorul tehnic Manea. Sînt cîteva zile la mijloc, ele îi vor permite domnului Hizo să ia o decizie finală. Nu are legătură cu vînzarea Rapidului, nu e nimic legat de posibilitatea ca Lutz Stache să preia clubul. Antrenorul e foarte afectat de ratarea obiecivului, asta e tot, e o hotărîre pe care el a luat-o fără a ne consulta. Încercăm să-l întoarcem din drum", a spus Taban la GSP TV.

10-30-2009, 07:49 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-30-2009 07:53 PM de Sebi Raducu.)
Lutz Stache stinge micii cu palincă!

Lutz Stache (48 de ani), viitorul patron al giuleştenilor, explică modul în care s-a îndrăgostit de Rapid, dar şi de viaţa de pe plaiurile mioritice. Neamţul s-a arătat şi un împătimit al reţetelor din bucătăria românească.

"Prima dată am venit în România în 1992. Bucureştiul, pe atunci, arăta foarte diferit de cum e acum", rememorează neamţul Stache. Capitala nu este singurul capitol de care a rămas impresionat: "Pe lângă geografia de-a dreptul impresionantă, îmi plac Carpaţii, Delta Dunării şi Marea Neagră. Admir şi oamenii de aici, dacă ai un comportament corect, n-ai cum să nu te înţelegi cu ei". Bineînţeles, herr Lutz a fost cucerit deja de mâncărurile tradiţionale româneşti. "Mâncarea, Doamne, ce mâncare! Nu este bună pentru dietă, dar nu mă pot abţine! Îmi lasă gura apă micii pe care să-i sting cu palincă! Şi sarmalele sunt de-a dreptul delicioase", explică Stache.

La capitolul muzică, omul de afaceri se arată un împătimit al manelelor: "Muzica românească? O, da, e foarte plăcută, manelele sunt tare reuşite". Concluzia germanului: "Puţine ţări din Europa îşi îngrijesc cultura aşa cum o fac românii. Aici poţi să întâlneşti şi rock, şi manele, iar pentru mine asta spune multe".

Îi plac fanii nebuni
Investitorul neamţ ne-a explicat de ce a ales echipa de sub Podul Grant şi de ce formaţia giuleşteană îndeplineşte toate cerinţele sale: "Aşa cum ştiţi, domnul Copos voia de mult să vândă, iar mai mulţi fani ai Rapidului m-au rugat să încerc să preiau clubul. Cum îmi place fotbalul şi lucrez în managementul sportiv, am zis: «Bine, hai să o fac şi pe asta! ». Această posibilitate nu o întâlneşti foarte des şi n-am ezitat. Rapid are fani mulţi şi nebuni! Îi iubesc", a conchis omul de afaceri.

10-30-2009, 08:06 PM
"Hizo şi-a făcut treaba foarte bine, dar nu mă surprinde demisia lui!"

"Farmecul vieţii" are din nou probleme. Lucrurile mergeau ca unse la Rapid, însă eliminarea din Cupă a aruncat din nou echip în haos. George Copos l-a atacat dur pe Viorel Hizo, iar tehnicianul şi-a dat astăzi demisia.

Marian Iancu nu este surprins însă de situaţia prin care trece echipa de sub Podul Grant. Şeful Timişoarei şi un înfocat suporter giuleştean crede că "Dulăul" şi-a făcut foarte bine treaba şi jocul echipei a atras atenţia neamţului Luz Stache, care vrea să preia clubul.

"Dacă Rapidul va merge mai rău de aici încolo, înseamnă că decizia schimbării antrenorului nu a fost bună. La câte se întâmplă la Rapid, nu mă poate surpinde plecarea lui Hizo. Eu ţin cu Rapidul şi îmi doresc să fie mereu în fruntea clasamentului, dar sub Timişoara. Domul Hizo şi-a făcut perfect treaba, chiar neaşteptat de bine. Cred că a surprins şi conducerea. Şi de aia există interes în jurul clubul şi din partea altor persoane care vor să investească", a spus Iancu la Sport.ro.

10-30-2009, 10:11 PM
"S-ar putea să-i treacă supărarea şi să se întoarcă!"

Viorel Hizo i-a surprins astăzi pe şefii Rapidului după ce nu s-a prezentat la antrenamente şi a anunţat că vrea să-şi rezilieze înţelegerea. Cristi Costache, directorul sportiv al giuleştenilor, spune că luni se va decide dacă "Dulăul" va mai antrena sau nu sub Podul Grant.

"Domnul Hizo nu şi-a depus demisia, el a depus o cerere de încetare de comun acord a înţelegerii. Nu e demisie, demisia e unilaterală. Luni ne vom întâlni şi vom discuta. A luat această decizie astăzi, pare destul de hotărât, are destule regrete pentru că a muncit mult, echipa e pe locul 3, deci nu a fost uşor nici pentru el să ia această decizie. L-a deranjat atitudinea unor jucători în meciul din Cupă, l-au deranjat enorm şi acele minciuni cum că echipa a petrecut până dimineaţă împreună cu antrenorul", a spus Costache la Sport.ro, care speră însă ca Hizo să se răzgândească: "S-ar putea să-i treacă supărarea, s-ar putea să revină. Noi am încercat să-l facem să revină asupra deciziei, dar poate vrea şi el să se mai gândească. Altfel, şi-ar fi depus demisia"

10-30-2009, 10:12 PM
Marius Şumudică: "Rezultatul Rapidului de ieri m-a durut, dar nu cred că jucătorii au petrecut înainte de meci"

Marius Şumudică, antrenorul Farului, nu crede că jucătorii Rapidului ar fi putut ieşi în oraş înainte de un meci foarte important.

"Acum ajung la Galaţi, mîine joc acolo cu Farul. Sînt un antrenor cu contract şi nu pot să vorbesc eu acum de Rapid. Eu sînt profesionist şi nu pot să vorbesc despre decizia domnului Hizo. Nu cred că jucătorii Rapidului au petrecut înainte de meciul de Cupă cu Inter. Nu cred că s-ar ajunge la aşa ceva. Cred că sînt profesionişti. După meci înţelegeam, era altceva, dar înainte eu unul nu cred. E un lucru extrem de grav. Am văzut jocul de ieri şi m-a durut rezultatul, mai mult eu nu pot să spun", a spus Marius Şumudică la "Băieţii de la 7", la Telesport.

10-31-2009, 11:52 AM
Taban: "La Rapid e o situaţie mai bună decît la majoritatea echipelor din Liga I"

Ioan Taban, preşedintele CA al Rapidului, crede că jucătorii săi au o situaţie mai bună decît majoritatea jucătorilor din Liga I.

"În ultimele zile s-au spus prea multe neadevăruri despre Rapid. Jucătorii noştri de la echipa a doua care joacă în C au salarii mai mari decît cei din B. La Rapid e o situaţie mai bună decît la majoritatea echipelor din Liga I", a spus Ioan Taban la "Băieţii de la 7", la Telesport.

10-31-2009, 11:53 AM
Dănuţ Lupu: "Aş accepta să antrenez Rapidul cu o singură condiţie: să nu îi văd faţa lui Copos tot sezonul!"

Fostul jucător rapidist Dănuţ Lupu crede că ar fi mai bine atît pentru Viorel Hizo, cît şi pentru George Copos, dacă tehnicianul de 63 de ani ar reveni asupra deciziei de a demisiona.

"Poate şi presiunea pe care domnul Copos a pus-o cu vînzarea echipei a contribuit la decizia de a demisiona a lui Viorel Hizo. Nu a fost un eşec ruşinos cel din meciul cu Internaţional. Nici un alt antrenor nu ar fi venit la Rapid în situaţia în care se afla clubul la momentul respectiv. Nu ştiu dacă este vorba şi despre fuga din cantonament a unor jucători, dar nu îi poţi ţine în frîu dacă nu le plăteşti salariile. Hizo era şi el plătit cu un salariu de nimic la Rapid. Cred că a ţinut în el, dar nu a mai putut şi a răbufnit. Dacă încă se negociază cu Hizo, eu zic că ar fi bine pentru el să rămînă la Rapid, mai ales că nu mai poate conduce nici o altă echipă pînă la vară. În plus, ce antrenor poate aduce Copos? Şumudică? A fost un băiat bunm, cînta cu galeria, dar dacă nu va avea rezultate, va păţi ca Lăcătuş la Steaua. Hizo este singurul care poate face ceva la Rapid acum", a spus Dănuţ Lupu la televiziunea sportro.

» ...despre situaţia de la Rapid: "Rapidul are 24 de milioane datorie! Neamţul ăla, dacă o să cumpere clubul, e nebun! În 1995, cînd jucam la Rapid, am refuzat să intrăm pe teren pentru că nu primisem banii! A venit Copos şi i-a aruncat în scîrbă în vestiar", a adăugat Dănuţ Lupu la Telesport.

» ...despre oferta de a antrena Rapidul: "Am carnet de antrenor din anii 90. Aş accepta să antrenez Rapidul cu o singură condiţie: să nu îi văd faţa lui Copos tot sezonul!"

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut