Ştiri Sportul Studenţesc
12-01-2009, 11:51 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Selymes: "Dorim să devenim o echipă omogenă"
Tibor Selymeş, antrenorul Sportului, se declară mulţumit de jocul "studenţilor" din deplasarea de la Buzău (0-2), scor care îi menţine în topul seriei B1, la 5 puncte distanţă de liderul Brăneşti.
"A făcut un meci frumos, am avut o posesie clară şi multe ocazii. Erau foarte importante aceste 3 puncte din deplasare. Sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Sper să avem acelaşi joc şi în partidele ce urmează să le disputăm. Mai sunt 18 etape pînă la finalul campionatului şi ne gîndim deja la promovare. Următoarele meciuri se vor dovedi a fi cruciale. Mai avem de făcut vreo 2 sau 3 transferuri, pentru a ne acoperi anumite poziţii. Dorim să dăm dovadă în continuare de omogenitate, să avem în continuare un joc închegat. Nu am pierdut niciun meci de 8 etape - am avut 6 victorii şi 2 egaluri. Momentan suntem pe locul doi şi aşteptăm răbdători perioada de iarnă.", a declarat Selymes. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut