Ştiri Sportul Studenţesc
09-14-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Selymes face performanţă
Nici nu a fost bine instalat pe banca alb-negrilor şi Tibor Selymes a realizat un prim record. Sportul Studenţesc a câştigat în ultima săptămână trei partide oficiale consecutive, ceea ce nu se mai întâmplase din 2006, când "Gaşca Nebună" făcea furori în Liga I. Ultimele trei meciuri câştgate la rând de studenţi au fost: Dinamo - Sportul 4-5, Sportul - Poli Iaşi 3-1 şi FCM Bacău - Sportul 1-2.
Aflat la început de drum Selymes nu îşi ascunde intenţia de câştiga toate meciurile şi de a face spectacol de fiecare dată când echipa sa intră pe teren. "E greu să joci trei meciuri într-o săptămână. Cred totuşi că atitudinea a fost bună, toată lumea şi-a dorit victoria şi în final am reuşit. Avem deja foarte multe ocazii, dar cand eşti obosit organismul nu te mai asculta şi nu mai ai concentrare pe care ar trebui să o ai. Pentru asta muncim şi o să ajungem să nu mai ratăm pe final şi să dăm goluri, să dăm goluri multe, pentru că de asta e fotbalul frumos", a spus Selymes. Selymes cred că tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei Românei a fost defavorabilă echipei sale. Sportul va întâlni cel mai dificil adversar posibil: campioana României. "Cea mai grea tragere la sorţi posibilă. Îl ştiu pe Dan, îi cunosc munca, îi ştiu organizarea. La ei nu contează cu cine joacă, e vorba de seriozitate dusă la maximum. Cel mai rău am căzut", a comentat Selymes uşor resemnat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut