Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
09-16-2009, 07:15 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Paul Cazan: "La Sportul Studentesc a fost intotdeauna o atmosfera de familie"

Paul Cazan, ingrijorat starea fotbalului juvenil Fostul oficial al Rapidului si al celor de la Gloria Buzau, Paul Cazan, invitat in emisiunea Liga lu' Mitran a rememorat perioada petrecuta in calitate de fotbalist la Sportul Studentesc, inceputurile meseriei de conducator, dar si actualele probleme ale fotbalului juvenil.

"E mai usor sa fii fotbalist decat conducator, pentru ca e cu totul o alta viata, dar trebuie sa fii foarte atent cand faci acest pas. Eu am avut noroc ca am trecut printr-o perioada de antrenor, insa mi s-a spus ca sunt prea apropiat de jucatori, prea prietenos. Aceste calitati m-au recomandat pentru un post in conducere", a declarat Paul Cazan.

Referitor la problemele fotbalului la nivel de copii si juniori, cel denumit "Ata" in timpul carierei sale de fotbalist a spus: "Foarte putini copii mai vin acum la fotbal pentru ca prioritatile sunt altele. Pe vremea noastra acest sport era una dintre pasiunile fiecaruia, iar in momentul in care veneai la fotbal stiai sa alergi, sa prinzi mingea, intrucat se juca mult fotbal si "pe maidan". Noi parca eram mai educati, insa acum copiii sunt mult mai plini de ei, mai independenti fata de parinti. In plus, se joaca mai mult pentru bani, nu mai e acea dorinta de a ajunge la un club mare."

Perioada Sportul Studentesc
"La Sportul a fost o atmosfera de familie, nu avea voie nimeni sa lipseasca de la o nunta sau un botez. Era foarte important si faptul ca ne intalneam dupa meciuri la un pahar de bere, in special lunea, pentru ca atunci ne spuneam unul altuia ce am gresit. Angelo Niculescu era un tip deosebit, intelegea meseria de fotbalist si nu era un tip dur, in ciuda faptului ca multi l-au perceput asa. Era deschis cu echipa, singura parte rea era faptul ca in ziua meciului intra in priza si cauta o galceava din orice, dar in rest a fost foarte bun si de aceea a avut si rezultate. Cu noi poate n-a facut performanta pentru ca noi eram o echipa medie din punct de vedere al castigului, iar asta a vazut cand a plecat la Timisoara", a declarat Paul Cazan referitor la fostul sau antrenor, Angelo Niculescu.

"Cea mai mare bucurie a lui Nicu Ceausescu era sa batem Steaua sau Dinamo"
Fostul jucator de la Sportul Studentesc al anilor '70 - '80, a declarat ca Nicu Ceausescu, protectorul "studentilor" s-a comportat exemplar cu echipa, nepunand niciodata presiune pe jucatori.

"Nicu Ceausescu nu ne-a impus niciodata sa castigam campionatul, el doar ne-a aparat spatele. Poate ca, daca nu era asa, multi jucatori ar fi fost transferati de alte cluburi importante din Romania, dar niciodata nu a fost presiune in Regie. Foarte rar venea la echipa, el tinea legatura cu presedintele clubului, Mac Popescu. Cea mai mare bucurie a lui era cand jucam cu Steaua sau Dinamo si avea o mare bucurie cand bateam aceste cluburi, iar noi aveam cele mai mari prime atunci. Nicu Ceausescu raspundea de noi si prin functia pe care o indeplinea la UTC, noi fiind o echipa studenteasca. Cel mai bun in meciurile cu Dinamo era Mircea Sandu, de aici tragandu-i-se si porecla de "Nasul". Daca il trezeai si din somn tot ii dadea gol lui Dinamo", a declarat Paul Cazan in cadrul emisiunii Liga lu' Mitran.

"Prin tot ce a realizat, Mircea Sandu are sanse sa castige viitoarele alegeri"
Fostul oficial al Rapidului si al celor de la Gloria Buzau, Paul Cazan, coleg cu Mircea Sandu in timpul carierei de jucator la Sportul Studentesc, apreciaza munca pe care o desfasoara presedintele FRF, creditandu-l pe acesta cu sanse mari de a castiga alegerile de anul viitor.

"Mircea Sandu era foarte impulsiv in teren, in sensul ca se lupta cu fundasii adversi si, pe deasupra, avea o detenta impresionanta. Acum este o mare schimbare la el, este un tip calm, iar cei care l-am cunoscut ne-am dat seama ca are aceasta meserie de conducator in sange. A facut niste lucruri foarte bune, chiar daca dar are si el "hibele" lui, ca orice om, de altfel. Oricum, calitatile sale bat aceste minusuri. Prin ce a realizat si prin ce isi propune sa faca, eu cred ca are mari sanse sa castige viitoarele alegeri. De asemenea cred ca el se gandeste si la un om care sa fie aproape de el si sa-l inlocuiasca dupa inca unul sau doua mandate. In orice caz, Mircea Sandu nu si-a schimbat atitudinea fata de fostii colegi si asta dovedeste faptul ca vom ramane o familie", a declarat Paul Cazan in cadrul emisiunii Liga lu' Mitran.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-08-2009, 01:02 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-12-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 10:15 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-13-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 09:23 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 09-16-2009 07:15 PM

Săritura forum: