Ştiri Sportul Studenţesc
10-19-2009, 09:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
"Selymes va reînvia «Gaşca nebună»"
Viorel Ferfelea, singurul titular al "Găştii nebune" care nu a plecat încă din Regie, vorbeşte despre situaţia actuală a Sportului, despre relaţia cu antrenorul Tibor Selymes şi despre foştii colegi care joacă acum în Champions League
- Prima victorie în deplasare. Aţi descoperit secretul? - Sîntem bucuroşi că am spart gheaţa şi în deplasare. Spre deosebire de restul partidelor în care am ratat foarte mult, de data aceasta am fructificat ocaziile pe care le-am avut. - Tibor Selymes v-a reproşat după meciul cu Dinamo II că rataţi foarte mult. - Da, aşa este. Noi ne dorim să înscriem de fiecare dată. Sper că vom repara asta în viitor. Şi în perioada în care ni se spunea "Gaşca nebună" ratam mult, dar atunci ni se iertau mai uşor. Aveam rezutate! - Aţi ajuns pe locul patru. Vă gîndiţi la promovare? - Da, mereu ne-am gîndit la promovare. Sper ca anul acesta să reuşim. Ne e dor de atmosfera meciurilor de pe scena mare a fotbalului din România. -Care ar fi principalele contracanditate? -Păi, cine se gîndea că Brăneştiul o să fie pe primul loc după zece etape?! Sînt multe echipe cu care ne luptăm, dar cred că Petrolul, Tulcea şi Chiajna rămîn principalele pericole. -După Dan Petrescu, acum antrenor este Tibor Selymes, alt componet al Generaţiei de Aur. - Se vede că amîndoi au făcut parte din aceeaşi mare echipă a României. Au aceeaşi mentalitate, cea de învingător. Sper că ne vom "molipsi" şi noi de la Mister şi vom încerca să îl ajutăm să reînvie echipa care a fost la un pas de a lua titlul - Eşti singurul titular al "Găştii nebune" din Regie care nu s-a transferat. - Nu este o problemă. Îmi face plăcere să joc la Sportul şi vreau să promovez cu această echipă. Nu mă gîndesc la transferuri. - Oferte ai avut? - Au fost ceva oferte, dar se pare că nimic concret. Conducerea ştie mai bine acest lucru. Oricum, nu sînt chiar bătrîn, dacă joc bine am toate şansele să fiu observat. - Foştii tăi colegi Varga şi Bălan joacă mîine în Champions League cu Unirea. Ce le transmiţi? - Mă uit mereu la meciurile băieţilor. Le ţin pumnii şi mă bucur că au ajuns să joace la acest nivel. Cine ştie, poate la anul o să joc şi eu în fotbalul mare. Viorel Ferfelea a bifat 140 de partide în tricoul Sportului, marcînd de 35 de ori. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut