Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Sportul Studenţesc
11-07-2009, 10:37 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Florin Motroc: "Fotbalul romanesc ar fi incomplet daca nu ar exista clubul Sportul Studentesc"

Antrenorul echipei secunde a Sportului Studentesc, Florin Motroc a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este foarte mandru de faptul ca antreneaza intr-un club cu o asemenea traditie, club care a contribuit la cariera sa de fotbalist si antrenor. Fostul fundas al Rapidului este de parere ca fotbalul romanesc ar fi foarte sarac daca nu ar exista acest club, mai ales pentru copiii si juniorii care activeaza in prezent la baza din Regie.

"Am fost adus la Sportul pentru a ocupa o functie de interimar pana la venirea unui antrenor principal. In cele din urma, a venit Selymes, iar eu am trecut la echipa a doua unde ma simt foarte bine. Clubul Sportul Studentesc pune un foarte mare accent pe copii si juniori si asta ma bucura enorm. Despre Rapid pot sa va spun ca este foarte greu sa faci performanta atat timp cat este condus de acei oameni. Copiii si juniorii care ar veni la Rapid nu se pot antrena din cauza distantei foarte mari dintre cartierul Giulesti si baza de antrenament de la Pro Rapid. Sunt mandru ca am crescut pe langa foarte multi fotbalisti de la Sportul si de faptul ca acum incerc sa-i indrum pe acesti copii. La ora actuala gasim destui jucatori valorosi si la echipa mare. Ei trebuie sa se motiveze si mai mult pentru a ajunge la echipe mult mai valoroase. Cred ca fotbalul romanesc ar fi incomplet daca nu ar exista acest club.", a declarat Florin Motroc.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-08-2009, 01:02 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-12-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 10:15 AM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - 07Ex - 08-13-2009, 09:07 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - ballack - 08-13-2009, 09:23 PM
RE: Ştiri Sportul Studenţesc - Sebi Raducu - 11-07-2009 10:37 PM

Săritura forum: