Ştiri Steaua Bucureşti
11-30-2009, 03:42 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-30-2009 03:47 PM de Marius_Black.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Dumitru Dragomir: "Nu mi-a plăcut meciul Steaua - Vaslui"
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat partida dintre Steaua şi FC Vaslui, derby-ul etapei a 15-a, declarîndu-se dezamăgit de prestaţia celor două echipe. Steaua s-a impus cu 2-1, datorită golului marcat în minutul 90 de Szekely.
"Am văzut meciul şi nu mi-a plăcut foarte mult, s-au întîlnit două echipe arţăgoase. Steaua a cîştigat meritat, suporterii se cam pripesc cerîndu-i demisia lui Stoichiţă. Oricum, am văzut tot mai puţine manifestări anti-conducere în tribună. Suporterii i-au cerut lui Lăcătuş să-i salveze? O fi avînd vreunul gripă porcină şi Lăcătuş are antitodul, altfel nu îmi explic", a spus Dumitru Dragomir la finalul meciului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
Dumitru Dumitriu: "Mi-aş fi dorit şi un egal, pentru Lăcătuş"
Fostul tehnician al Stelei, Dumitru Dumitriu, a comentat victoria Stelei din meciul cu FC Vaslui, declarîndu-se dezamăgit de prestaţia centralului francez Phillipe Kant, despre care a spus că a refuzat un penalty clar echiăei din Ghencea.
"Mi-aş fi dorit şi un egal, pentru Lăcătuş mai mult, dar numai în cazul în care Steaua nu ar fi pierdut la Ploieşti. Pentru Steaua, dacă ar fi pierdut, ieşea din cursă. La cum îl ţtiu eu pe Lăcătuş, Vasluiul va recupa repede acest eşec. M-a enervat la culme acest arbitru, a refuzat un penalty clar Stelei. Parcă cheltuim degeaba banii cu aceşti arbitri străini. Trebuie să se ia anumite măsuri. Eu voi fi în continuare alăturide Steaua, am fost şi la Sheriff, pentru a observa următorul adversar al echipei. Vrem să continuăm drumul european", a spus Dumitru Dumitriu la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Ghionea: "Am muncit mult şi cred că am meritat victoria"
Fundaşul echipei Steaua, Sorin Ghionea, a comentat victoria echipei sale din meciul cu FC Vaslui, spunînd că roş-albaştrii au meritat pe deplin cele trei puncte.
"Am muncit enorm de mult pentru aceste 3 puncte şi cred că sînt meritate. E o victorie foarte importantă pentru noi. Indiferent cine era antrenorul Vasluiului, era foarte important pentru noi să cîştigăm şi să ne menţinem aproape de primul loc. Eu m-am înţeles foarte bine cu Lăcătuş şi am vorbit cu el la finalul meciului. Ştiu că este puţin supărat, dar o să îşi revină. Mă bucur că a fost primit cu aplauze de suporteri, se vede că a însemnat ceva pentru Steaua. Important e ca la finalul campionatului să fim pe primul loc, mă interesează mai puţin titlul de campioană de toamnă. Sperăm într-o calificare şi în primăcara europeană", a spus Sorin Ghionea la finalul meciului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Janos Szekely: "O bucurie imensă!"
Janos Szekely anunţă rivalii Stelei că vrea locul 1 şi la finalul turului, şi la sfîrşitul sezonului.
- Janos, Gigi Becali a spus că îţi face contract pe viaţă la Steaua pentru golul din seara asta. - Da, păi, eu am deja contract pe Steaua la viaţă! Nu mai este nevoie să-l modificăm, deoarece atunci cînd am venit aici am semnat pe viaţă. - Aţi păstrat suspansul pînă la final în privinţa rezultatului. - Era vital să cîştigăm acest meci fiindcă ne menţine în primele locuri. Stăm bine cu inima şi nu a fost problemă că am marcat atît de tîrziu. Victoria este meritată, mai ales că golul Vasluiului a venit pe o relaxare a noastră. Simt o bucurie şi o satisfacţie enorme deoarece am învins o contracandidată la titlu, cu un parcurs foarte bun în campionat. - A fost o revanşă? - Reuşita mea nu este o palmă adresată cuiva. Mă bucur pentru că acest gol ne ajută să rămînem sus. Aerul nu e tare pentru Steaua, fiindcă echipa este obişnuită cu o asemenea poziţie. Sper să rămînem aici! - Vreţi titlul de campioană de toamnă? - Îl vrem deoarece ar fi foarte important pentru moralul nostru, pentru a ne pregăti mai bine la iarnă. Dar cel mai important este să cîştigăm titlul de campioni, în vară. - Este ciudat ca antrenorul echipei adverse să fie mai aclamat decît antrenorul gazdelor? - Mi-aş dori ca la fiecare meci antrenorul oaspeţilor să fie cel mai aplaudat şi să avem un rezultat ca în această seară. - Te gîndeşti deja la confruntarea de la Tiraspol? - Mergem la Tiraspol cu un singur gînd: să cîştigăm! Vom vedea la final care mai sînt şansele noastre. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-30-2009, 05:46 PM
|
|||
|
|||
Janos Szekely: "Nu am nevoie de contract pe viata la Steaua!"
In ciuda faptului ca a fost salvatorul Stelei, Janos Szekely nu parea extrem de fericit la finalul meciului cu FC Vaslui, castigat de bucuresteni cu 2-1. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Sport Total FM, Szekely i-a raspuns patronului stelist anuntand ca nu are nevoie de contract pe viata la Steaua.
Reporter: Ai fost salvatorul Stelei in aceasta seara! Ce ai simtit in momentul in care ai vazut ca mingea sutata de tine a intrat in poarta? Janos Szekely: Sigur ca a fost un moment important. Am sutat bine, mingea l-a depasit pe Haisan si a intrat in poarta. E un sentiment special cand inscrii, cu atat mai mult atunci cand o faci in ultimul minut, iar reusita ta aduce echipei trei puncte esentiale. Rep: Gigi Becali a spus ca, de acum inainte, ai contract pe viata la Steaua! J.S.: E bine daca a spus alta, dar pe mine nu ma intereseaza! Nu am nevoie de contract pe viata la Steaua. Sunt un jucator profesionist, mai am un an din acest contract, apoi voi vedea ce voi face. Nu exista contracte pe viata nicaieri in lume. Cu atat mai putin la Steaua! Rep: Va mai ganditi la primavara Europa League? J.S.: Sigur! Ne vom juca sansele pana la capat. Important pentru noi este sa castigam la Tiraspol si sa speram ca Fenerbahce nu vor pierde cu Twente. Depindem de altii, dar vrem sa credem ca-si vor apara sansa corect. Am pierdut si pe mana noastra, dar am avut parte si de arbitraje care ne-au dezavantajat. Indiferent ce va fi, trebuie acum sa ne concentram pe campionat. Este principalul nostru obiectiv in acest moment. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 11:28 AM
|
|||
|
|||
Ilie Dumitrescu: "Să se facă orice efort să fie păstrat Kapetanos la Steaua".
Fostul antrenor al lui AEK şi al lui PAOK Ilie Dumitrescu consideră că grecul Kapetanos este singurul atacant veritabil al Stelei în acest moment şi este de părere că gruparea din Ghencea ar trebui să facă toate eforturile pentru a-l păstra pe jucătorul adus gratis în 2008.
"Am fost primul care a spus că e un atacant foarte util în momentul în care a fost adus la Steaua. Lumea l-a privit cu neîncredere, dar am subliniat în permanenţă faptul că Pantelis se poate dovedi un transfer foarte inspirat. A jucat la Iraklis, eram antrenor la PAOK şi am vrut să-l aduc, însă a fost prea scump şi AEK a reuşit să-l ia în cele din urmă. Rolul său e foarte important, dacă are jucători care să-i centreze poate fi o armă şi mai periculoasă. E un pivot, un atacant de careu care creează culoare, ţine bine mingea şi le dă timp celor din linia a doua. Kapetanos nu trebuie pierdut, e singurul vîrf veritabil de la Steaua. Bibişkov a evoluat foarte puţin, mai sînt copii promiţători la juniori sau la echipa secundă, însă ei nu reprezintă soluţii acum. Trebuie să se facă toate eforturie pentru ca grecul să fie păstrat, nu uitaţi că a marcat aproape toate golurile lunii noiembrie!", a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 11:28 AM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă: "Nu vreau să risc binele Stelei introducîndu-l acum pe Ochiroşii"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, s-a referit la situaţia lui Răzvan Ochiroşii, unul dintre jucătorii de perspectivă ai roş-albaştrilor care nu a mai prins de foarte multă vreme prima echipă.
"Am văzut în ziare că Răzvan Ochiroşii era desfiinţat. Eu îl consider un jucător foarte bun, chiar am vrut să-l iau la Oţelul atunci cînd am antrenat acolo, înainte de a pleca în Kuwait. Însă, nu pot să-l iau acum la prima echipă, el trebuie să demonstreze că merită să facă din nou acest pas. Dacă nu îmi arată asta, ar însemna să risc binele Stelei, iar eu nu vreau aşa ceva. Va avea şi el şansa lui, ca şi ceilalţi tineri, de altfel", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 11:30 AM
|
|||
|
|||
Recidiva numărul 4!
Mijlocaşul Stelei a devenit incert pentru partida de mîine, cu Sheriff. Cu toate acestea, staff-ul din Ghencea a decis să îl includă în lot
Nici nu a revenit bine pe teren, că Tănase le dă iar emoţii celor din staff. În meciul cu Vaslui, mijlocaşul de 22 de ani a trebuit schimbat, el acuzînd dureri musculare în zona în care, la finele campionatului trecut, a suferit o ruptură. Netratată, aceasta i-a complicat cariera mijlocaşului. Şi asta pentru că, după recidiva petrecută în timp ce se afla în catonament cu FC Argeş, după cea făcută la un antrenament al Stelei şi după cea din meciul de la Braşov, Cristi Tănase a mai făcut una chiar duminică seară. Motiv pentru care la pauză a fost înlocuit. "Nu mai pot! Mă doare, nu pot să mai trag de mine. Îmi e frică să nu fac iar ruptură!", s-a plîns antrenorului, care a luat decizia să îl înlocuiască imediat. Ieri, la antrenamentul de recuperarea de dimineaţă, Tănase a ieşit pe teren, însă a lucrat la o intensitate scăzută pentru a nu agrava situaţia. Mai ales că, mîine, Steaua va juca în Europa League, cu Sheriff. Chiar şi în aceste condiţii, mijlocaşul se pare că nu va rămîne acasă, însă o decizie în privinţa prezenţei sale pe teren se va lua în ziua partidei. Cît a jucat Tănase de la ultima revenire şi ce a făcut: - a bifat 5 partide pentru Steaua - într-un singur joc a stat pe teren toate cele 90 de minute - nu a marcat nici un gol şi nu a dat nici o pasă decisivă - are o medie a notelor gsp de 5,33 1,8 milioane de euro a plătit Steaua pe Tănase lui FC Argeş pentru 50% din drepturile asupra jucătorului http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 11:31 AM
|
|||
|
|||
Kapetanos cel mai eficace atacant din Liga I
Kapetanos a mai reuşit o performanţă, şi anume să ajungă cel mai eficient atacant dintre toţi cei care evoluează în momentul de faţă în Liga I în privinţa raportului între golurile marcate şi minutele jucate. Kapetanos are un gol la fiecare 134 de minute şi e pe primul loc, urmat de Gigel Bucur.
Grecul a ajuns la o medie incredibilă, un gol marcat la două meciuri, cu care a intrat în galeria marilor atacanţi stelişti din toate timpurile Kapetanos la Steaua - e de 17 luni în Ghencea - a jucat 47 de meciuri în toate competiţiile - a marcat 21 de goluri şi a oferit 4 pase de gol - a avut o medie a notelor GSP în sezonul trecut de 6,26, fiind al doilea, după Rădoi - are în actualul sezon o medie a notelor GSP 6,21, doar 4 jucători de cîmp aflîndu-se înaintea lui http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-01-2009, 05:41 PM
|
|||
|
|||
Pe gustul lui Gigi
Cei 500 de ultraşi moldoveni care vor face galerie la Tiraspol spun că nu-i preocupă conflictul cu Becali.
Pentru prima oară după multe luni, Steaua va fi susţinută miercuri de o adevărată galerie, care nu se va mai război cu şefii clubului. "Nu ne interesează în acest moment scandalul pe care fanii din România îl au cu Gigi Becali sau cu alţi conducători din Ghencea. La meciul cu Sheriff, noi îi vom încuraja pe roş-albaştri din primul şi pînă în ultimul minut, atît. Nu-i vedem de aproape pe idolii noştri în fiecare zi, de aceea vom profita din plin de ocazie şi vom alcătui cea mai tare galerie pe care Steaua avut-o în deplasare în ultimii ani", a promis Dumitru Melinte, unul din liderii "Gruppo Chişinău". La partida de mîine seara, Bănel şi compania vor avea de partea lor circa 500 de suporteri care şi-au achiziţionat deja tichete. "Avem totul pregătit, bilete, maşini, fulare, steaguri... Sperăm să nu avem probleme la intrarea pe stadion", declară Ionuţ Negoiţă, un alt şef al galeriei steliste de peste Prut. Cel mai fanatic fan pare Dragoş, care a amenajat un bar special pentru admiratorii din capitala Moldovei ai trupei lui Stoichiţă: "Am fost student în Bucureşti şi am avut abonament în Ghencea din 2002 pînă în 2006. Localul m-a costat vreo 35.000 de euro, dar nu regret nici un cent. Dacă aţi vedea ce atmosferă se creează la meciurile Stelei...". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)
30 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut