Ştiri Steaua Bucureşti
12-06-2009, 09:34 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mihai Stoichiţă: "Avem un lot bun, dar îl vom întări cu 2-3 jucători"
Tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă, a vorbit despre echipa sa după ce roş-albaştrii au fost eliminaţi din Europa League, declarînd că a purtat o discuţie cu jucătorii şi ar putea renunţa la unii componenţi ai echipei, dacă nu vor demostra pe teren că trebuie să rămînă
"Am un lot bun, dar care trebuie întărit. Probabil or să mai vină vreo 2-3 jucători. Eu am discutat cu fotbaliştii şi le-am spus ce trebuie să facă pentru a rămîne la echipă. Trebuie să demonstreze pe teren, acolo trebuie să vorbească, nu în presă. La Steaua, orice jucător poate să declare ce vrea despre un meci, dar nu trebuie să facă aprecieri la adresa colegilor din echipă. În rest, poate să spună ce vrea, eu nu pot să îi opresc. Nu sînt îngrijorat în privinţa lui Zapata. La prima vedere pare că el ne-a distrus şansele de calificare, dar nu este aşa. Eu îl apreciez foarte mult şi va avea tot sprijinul meu, în ciuda acestei greşeli. Trebbuie să aibă încredere în el", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 09:37 AM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă: "Trezeşte-te!"
După Becali, şi Stoichiţă încearcă să îl readucă pe Tănase cu picioarele pe pămînt: "Talentul nu e suficient, mai e nevoie de sacrificiu şi concentrare".
Cristi Tănase (22 de ani) începe să devină un jucător-problemă în Ghencea. După ce Gigi Becali l-a pus la zid din cauza vieţii extrasportive, şi antrenorul Stoichiţă a intervenit: "Cristi să înţeleagă că nu ajunge doar să ştie că are talent. Trebuie să îl şi arate şi să se sacrifice. Tot timpul stau de vorbă cu el şi îi explic ce trebuie să facă. Îi spun că orice se poate repara", a dezvăluit "Lippi" pentru GSP. Tehnicianul aprobă criticile patronului la adresa mijlocaşului: "Nu a jucat grozav la Tiraspol. Ce i-a reproşat Gigi Becali ar trebui să îl stimuleze, să îl ambiţioneze şi să îl determine îşi ia revanşa în faţa patronului prin evoluţiile sale!". Schimbă iar poziţia După ce "l-a plimbat" pe mai multe posturi, de la mijlocaş central la mijlocaş stînga şi la atacant, Stoichiţă îl mută nou pe Tănase, în încercarea de a-i găsi o poziţie în care să-şi fructifice mai bine calităţile. "M-am tot gîndit unde să îl aşez şi am decis să-l folosesc unde se simte cel mai bine. El mi-a zis că-i place să joace în zona laterală dreaptă". "Da, Zapata rămîne titular" Stoichiţă a confirmat ceea ce Gazeta a dezvăluit încă de ieri. În ciuda gafei de la Tiraspol, Zapata nu va fi scos din poartă în meciul de la Craiova: "E un băiat de caracter şi un portar excepţional. Orice antrenor l-ar dori în echipa sa. Nu am să renunţ la el în nici un caz! Este unul dintre pilonii Stelei". 5,17 este media notelor gsp primite de Tănase în acest sezon. Din lotul Stelei, doar Bibişkov stă mai prost la acest capitol (4,50) |
|||
12-06-2009, 09:42 AM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Arbitrii străini greşesc mai puţin ca românii, au credibilitate"
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, crede că arbitrii din străinătate greşesc mult mai puţin decît românii.
"În momentul în care am început campionatul am făcut o listă cu meciurile la care dorim să avem arbitraj din străinătate. Apoi am înaintat înainte de fiecare meci cererea, aşa cum am făcut-o şi înaintea meciului contra Craiovei, dar ei nu au mai fost de acord cu delegarea unui arbitru străin. Străinii greşesc mai puţin şi, chiar dacă o fac, au credibilitate", a spus Valeriu Argăseală la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 09:43 AM
|
|||
|
|||
Steaua n-a mai pierdut la Craiova de şapte ani!
Din cele 44 de partide jucate de Steaua în Bănie, 19 s-au încheiat cu victoria oltenilor, 14 la egalitate, iar 11 cu succesul roş-albaştrilor.
Trupa din Ghencea n-a mai pierdut pe terenul Universităţii Craiova din septembrie 2002, când pe banca tehnică era Cosmin Olăroiu. În ultimele 5 partide disputate în Bănie, roş-albaştrii au încasat doar două goluri, reuşind în schimb să puncteze de patru ori. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Robert Dumitru să conducă partida de luni, Universitatea Craiova-Steaua, programată la ora 20:45. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 09:45 AM
|
|||
|
|||
Pawel Golanski: "Meciul toamnei!"
Golanski şi Toja spun că meciul de mîine, de la Craiova, este cel mai important din prima jumătate a sezonului
Doi dintre oamenii de bază din echipa lui Stoichiţă, columbianul Toja şi polonezul Golanski, au prefaţat întîlnirea de mîine, cu Univeristatea Craiova, pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. "Dacă batem vom termina primii!" Fundaşul dreapta, care a absentat din primul "11" la Tiraspol din cauza unei accidentări, e anunţat ca titular mîine. "Pentru mine e clar că e cel mai important meci al acestui sezon. E vital să învingem. Dacă o facem, nu numai că ne vom menţine sus în clasament, dar eu cred că putem termina turul pe primul loc", a spus Golanski. Toja: "E derby mare" Mijlocaşul sud-american a vorbit despre o altă perspectivă asupra disputei cu trupa lui Neagoe. "Colegii mei de la Steaua, pe care i-am întrebat, mi-au povestit că este o rivalitate foarte mare între cele doua echipe, Steaua şi Craiova, astfel că îmi imaginez ce dispută va fi luni seară", a declarat mijlocaşul columbian. El a venit în Ghencea în vara lui 2008, a absentat în disputa Craiova - Steaua 0-0, de acum un an, dar a fost titular în meciul Steaua - Craiova 2-1, jucat în mai, în retur. Probleme cu paparazzii Toja a povestit că nu se simte în largul său atunci cînd iese în Bucureşti, la un restaurant, aşa cum s-a întîmplat vineri seara, cînd a luat cina cu Dayro, cu impresarul său şi cu un amic. "Cînd am ieşit din restaurant, vreo 6-7 paparazzi mi-au făcut poze, s-au apropiat de maşină. Tot fotografiau, nu ştiam ce să fac, m-am ascuns, chiar m-am speriat. Incredibil! Ce mi s-a întîmplat vineri chiar nu mi s-a întîmplat niciodată în viaţa mea", a declarat Toja. Ultimele meciuri pentru Steaua? Pentru Golanski, partida de la Craiova ar putea fi una dintre ultimele pe care le va juca în tricoul roş-albastru. La 1 ianuarie el va intra în ultimele 6 luni de contract, însă e de aşteptat ca Steaua să încerce să-l vîndă încă din această iarnă pentru a-şi lua o sumă de bani în schimbul său. În cazul în care Golanski va rămîne pînă la jumătatea lui 2010, va putea pleca gratis în vară. 1 gol a marcat Toja în actualul campionat în cele 11 meciuri, el neavînd nici o pasă decisivă, dar şi-a înscris un autogol în partida cu Gloria Bistriţa (1-1) 1 meci a pierdut Steaua în actualul campionat atunci cînd l-a avut pe Toja pe teren, 1-2 cu Astra. În rest 7 victorii şi 3 egaluri http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 09:55 AM
|
|||
|
|||
Dayro reabilitat
Stoichiţă se gîndeşte să-l titularizeze pe columbian la Craiova, după ce l-a ţinut pe bancă în ultimele două meciuri
Steaua atacă în Bănie cu o linie ofensivă formată din străini: Dayro Moreno - Kapetanos. Stoichiţă a fost total dezamăgit de cum au evoluat în ultimele partide Surdu, Stancu şi Tănase, aşa că se gîndeşte la o nouă distribuţie în avanposturi. Şi pentru asta îl va readuce pe columbian în primul "11". Dayro n-a prins nici măcar un minut în precedentele două meciuri, 2-1 cu FC Vaslui şi 1-1 cu Sheriff. "Lippi" a vrut să-l pedepsească astfel pentru escapada de acum două săptămîni, cînd columbianul a fost surprins ieşind dintr-un club în zori, dar şi pentru prestaţiile slabe din jocurile cu Fener şi Alba Iulia. Lui Stoichiţă i-a trecut însă supărarea şi e tentat să-l titularizeze pe Moreno în ultimul derby al toamnei, la Craiova. "Dayro este un jucător important pentru Steaua. El nu se poate mulţumi doar cu cele două goluri pe care le-a marcat în meciurile cu Iaşi şi cu Rapid. Mi-aş dori să văd la el o dorinţă mai mare de victorie cînd intră pe teren", spune fostul antrenor al roş-albaştrilor, Emeric Ienei. 10 minute a evoluat Dayro Moreno în ultimele trei meciuri din campionat cu Astra, Alba-Iulia şi FC Vaslui 2 goluri a marcat columbianul în cele 5 partide pe care le-a disputat de la revenirea de la Steaua II |
|||
12-06-2009, 05:03 PM
|
|||
|
|||
Victor Becali: "Transferurile lui Duarte si Sburlea la Steaua nu s-au perfectat"
Impresarul Victor Becali a anuntat ca transferurilor jucatorilor Rui Duarte si Sabrin Sburlea de la FC Brasov la Steaua Bucuresti nu au fost perfectate.
Agentul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca nu se pune problema ca atacantul "stegarilor", Sabrin Sburlea, sa aiba probleme de sanatate, in conditiile in care joaca etapa de etapa pentru formatia de la poalele Dealului Tampa. "Nu cred ca aceasta iarna va fi bogata in transferuri. Cred ca va chiar saraca. La Steaua nu s-a perfectat nimic vizavi de transferurile lui Rui Duarte si Sburlea. Daca se spune ca Sburlea are probleme medicale, cum de joaca etapa de etapa cu probleme medicale? Baiatul nu are acum nimic. A avut niste probleme pe la spate, inerente oricarui sportiv. Dar sa spui ca un baiat de 20 de ani are probleme medicale, e prea mult", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Florentin Petre nu cred ca ar fi avut vreo sansa sa ajunga la Dinamo. In posturile alea, Dinamo e oarecum acoperita. A semnat Margaritescu si pe pozitia lui cred ca aveau nevoie de un jucator cu atitudinea si experienta lui. Rus e un jucator bun, dar nu are experienta", a mai spus impresarul. "Cristi Tanase spun ca nu joaca bine din motive obiective. El a venit accidentat la Steaua, a recidivat accidentarea, nu a facut o pregatire cum trebuie in vara si nici acum nu e prea bine pregatit si cred ca ar trebui sa fie lasat sa se pregateasca. A venit la steaua, la un alt nivel de pregatire, intr-un alt oras. Cred ca ar trebui lasat in pace si din primavara s-ar putea sa joace la un nivel mai ridicat. Gigi zice ca nu joaca din cauza prietenei, dar daca da doua goluri e pe viata la Steaua. Asa e Gigi", a incheiat Victor Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 05:04 PM
|
|||
|
|||
Bobby Durbac: "Vom scoate un calendar cu jucatorii intr-o ipostaza in care nu au mai fost vazuti"
Directorul de marketing al echipei Steaua Bucuresti, Bobby Durbac, a anuntat ca luni, 7 decembrie, vor fi lansate noile calendare, agende si postere cu formatia "ros-albastra", pentru anul 2010.
Oficialul "ros-albastrilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca noul numar al revistei "FCSB" va contine si un calendar in care jucatorii Stelei vor aparea intr-o ipostaza in care nu au mai aparut pana acum. "Luni vom lansa calendarele pe 2010. Avem agende, calendare de perete, de birou si avem si o supriza: un calendar cu jucatorii intr-o ipostaza in care nu au mai fost vazuti. Acest poster va veni odata cu revista FCSB. Pana acum nu am mai vazut o echipa din Romania sa scoata un calendar asa cum il facem noi pe acesta. Nu credem ca este prea devreme sa lansam aceste materiale cu jucatorii care sunt acum, desi mai pot aparea schimbari, sa plece sau sa mai vina fotbalisti. Este un risc pe care ni-l asumam, pentru ca vanzarea este mai profitabila, cu cat mai lung este timpul in care produsele stau pe raft", a declarat Bobby Durbac, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Cred ca vanzarea biletelor on-line a fost cel mai de succes proiect din acest an. Ramane de vazut daca vom mai continua acest proiect, pentru ca acitivitatea este deocamdata suspendata. Dupa acea tentativa de frauda, cand unii suporteri si-au schimbat o cifra din CNP cu scopul de a obtine bilete, activitatea a fost suspendata si asteptam ca cei din conducerea clubului sa ne spuna ce vom face. Inca nu stim nimic la ora asta", a mai spus directorul de marketing al Stelei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-06-2009, 05:19 PM
|
|||
|
|||
Argaseala: "Absenta mea nu a fost un gest de nepasare pentru Steaua"
Presedintele echipei Steaua Bucuresti, Valeriu Argaseala, sustine ca nu ignorat meciul "ros-albastrilor" cu FC Vaslui, de duminica trecuta, de dragul faptului de vedea "pe viu" "El Clasico" dintre Barcelona CF si Real Madrid
Conducatorul formatiei din Bulevardul Ghencea a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca face parte din Comisia de Relatii Internationale, a carei presedinte este Juan Laporta, iar acesta i-a invitat cu o luna inainte pe toti membrii la o reuniune care a avut loc luni, 30 noiembrie, a doua zi dupa cele doua meciuri. Presedintele Stelei a precizat ca, atunci cand a confirmat ca va lua parte la acest eveniment, partida Stelei era programata sambata, fiind ulterior reprogramata pentru ziua de duminica, in acelasi timp cu Barcelona - Real. "Vreau sa lamuresc ca sa nu mai existe dubii sau intepretari. Eu sunt membru al unei Comisii la care este presedinte domnul Juan Laporta. Aceasta organizatie isi tine lucrarile cand considera necesar. Domnul Laporta a convocat Comisia cu o luna inainte. Sedinta s-a tinut luni de dimineata, iar din Romania nu se putea pleca decat duminica pentru a ajunge acolo in timp util. Pe de alta pare, in momentul in care s-a facut aceasta invitatie, meciul Stelei era programat sambata. Ulterior s-a mutat meciul duminica. Domnul Laporta ne-a zis ca e o oportunitate pentru toata lumea sa asiste la meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Ne-a invitat pe toti, urmand ca a doua zi sa luam parte la sedinta. Am avut o discutie cu domnul Becali, i-am zis despre ce e vorba si mi-a spus ca nu este nicio problema. La sedinta s-au discutat probleme importante, care vor ajunge la nivel de Parlament European. Discutiile acestei comisii fiind foarte importante. La meci am fost pentru a-mi petrece seara dinaintea intrunirii. Nu am fost doar pentru ca am fost invitat la meciul Barcelona - Real Madrid. Am fost mai multi presedinti de cluburi, care facem parte din acea Comisie. Ma durea sufletul si credeti-ma, nu sunt un om care sa speculeze momentele, am stat tot timpul pe telefon cu directorul nostru sportiv. Era minutul 92, mai erau trei minute din meciul de pe Camp Nou si l-am luat de gat pe un prieten de la FC Bruges si am inceput sa plang. El m-a intrebat ce s-a intamplat, pentru ca este 1-0 pentru Barcelona si ca nu vede care este problema si i-am explicat ca Steaua a inscris golul victoriei si ca este la egalitate de puncte cu liderul campionatului. Nu a fost un gest de nepasare pentru Steaua", a declarat Valeriu Argaseala, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Fac parte din Comisia de Relatii Institutionale. Este vorba de relatiile fotbalului cu toate institutiile europene, care ar putea ajuta fotbalul. Face parte din Asociatia Cluburilor Europene. Noi suntem cei care spun care sunt problemele cluburilor. Dezbatem problemele concrete si propunem solutii pentru rezolvarea lor. La ultima adunare generala, au mai fost reprezentate Unirea Urziceni si CFR Cluj. La ultima sedinta s-a discutat despre relatia jucator - club si despre statutul agentilor de jucatori. Una dintre probleme este ca cluburile au foarte multe dispute disciplinare pe seama conflictelor care apar pe seama transferurilor in care sunt implicati agentii jucatorilor. S-au discutat despre cum s-ar putea sa fie evitate aceste probleme", a mai spus presedintele echipei Steaua Bucuresti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-10-2009, 08:12 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-10-2009 08:12 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Panduru: "Trebuie să dăm 3-4 goluri cu Internaţional pentru că altfel vom avea mari probleme"
Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, joi, ca Internaţional este o echipă care evoluează foarte bine în deplasare, iar roş-albaştrii trebuie să marcheze multe goluri împotriva nou-promovatei pentru a nu avea emoţii în privinţa obţinerii victoriei.
"Meciul cu Internaţional e cel mai greu din acest tur, pentru că în cazul unei victorii putem urca pe primul loc, iar dacă nu câştigăm putem da cu piciorul la ceea ce am făcut până acum. Internaţional a pus probleme la fiecare meci jucat în deplasare. Trebuie să dăm 3-4 goluri, pentru că altfel vom avea mari probleme. Jucătorii trebuie să-şi dea seama că nu au intrat încă în vacanţă, altfel vor avea de suferit. Sper că jucătorii să-şi dea seama că putem ocupa un loc la care nimeni nu ne dădea nicio şansă", a spus Panduru. Oficialul din Ghencea îl felicită pe Mihai Stoichiţă, dar şi pe jucători pentru ultimele două victorii din campionat, însă le atrage atenţia că, pentru a nu mai avea emoţii pe viitor, trebuie să obţină cele 3 puncte în timpul regulamentar: "Nu mă aşteptam să câştigăm cu Vaslui şi Craiova, dar nici să pierdem cu Astra în ultimul minut. A fost meritul antrenorului şi jucătorilor că au crezut în şansa lor, la Craiova chiar am avut de două ori noroc. Ar fi bine să nu mai stăm până în ultimul minut, pentru că nu ştiu cât mai merge aşa. Szekely este omul momentului la Steaua, e un jucător în formă şi asta s-a văzut atunci când a dat multe centrări de gol. Toată echipa trebuie felicitată pentru ce a făcut până acum". Panduru s-a referit şi la eventualele repercusiuni pe care le va suporta Cristian Tănase, surprins în această săptămână de paparazzi petrecând într-un club bucureştean: "Sunt alături de Tănase dintr-un singur puncte de vedere. Înţeleg că la 20 de ani toţi greşesc, dar i-am spus că dacă înţelege ceva din greşeala asta poate ajunge unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga I. Dacă nu va pricepe nimic, poate ajunge ca mulţi alţii, care au avut talent şi s-au pierdut pe drum. Aşteptăm ca din retur să joace la capacitatea maximă, dar asta depinde numai de el. Problema mea este să joace bine pentru Steaua, iar dacă o face, poate face orice vrea el. Nu s-a luat nicio măsură, dar se va lua în curând, trebuie făcut ceva ca el să înţeleagă că a greşit. El singur trebuie să aibă grijă de el, nu trebuie să fim noi paznicii lui". Partida Steaua-Internaţional Curtea de Argeş, din cadrul ultimei etape a turului, se va disputa, duminică, de la ora 16:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
54 Musafir(i)
54 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut