Ştiri Steaua Bucureşti
12-14-2009, 07:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Rossi: "Stelistii se pot bate la titlu, daca sunt lasati in pace"
Fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi, Renzo Rossi, considera ca Steaua Bucuresti poate cuceri titlul de campioana in acest sezon, daca va fi liniste la echipa.
Team manager-ul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca oamenii din conducerea cluburilor vor fi decisivi in lupta pentru titlu, daca vor lasa pe antrenori si jucatori sa isi faca treaba. "Daca jucatorii de la Steaua vor fi lasati in pace, se pot bate la titlu. Trebuie sa aiba liniste. Greselile le poate indrepta numai antrenorul, nu alte persoane. Daca sunt probleme, atunci conducerea sa vorbeasca cu antrenorul, care e direct responsabil si poate da explicatii. E greu de zis cine ia campionatul. Eu cred ca va fi un retur foarte disputat si cred ca anul acesta poate sa fie un campionat unde jucatorii si antrenorii vor fi determinanti, daca vor avea liniste. Conducerile vor decide lupta, daca vor acorda linistea necesara. Unde va fi conflict, se vor intampla multe probleme. Nu inseamna ca vorbesc despre domnul Becali, ci despre oricine. In Italia este altfel, sa nu credeti ca oficialii de acolo isi lauda sau isi critica un anumit jucator, sa il crucifice. Ei vorbesc despre colectiv, daca au fost in forma sau nu. Aici intr-o duminica ai 11 Maradona, iar duminica viitoare ai 11 tarani, pardon de expresie. In Italia nu sunt conducatori care sa intre la pauza, pentru ca nu e momentul sa intri in cabine. Antrenorul poate sa aiba o discutie cu jucatorii, sa indrepte anumite lucruri din prima repriza. La sfarsit, poate veni conducatorul. In fotbal e ca intr-o societate: sunt drepturi si obligatii. Sunt anumite reguli nescrise, dar pe care oamenii le respecta. Sigur, Moratti poate sa intre oricand in vestiar, ca finantator. El stie ca poate intra, dar pentru a incuraja. Daca intri si ii certi, e normal ca antrenorul are anumite probleme. In Italia, cand vine un presedinte sau finantator sa vada antrenamentul, da mana cu toti jucatorii. Aici, insa, nici nu se spune «buna ziua». Acolo, conducatorul nu mai are nevoie sa vorbeasca, pentru ca prezenta lui e de ajuns", a declarat Renzo Rossi, in cadrul emisiunii "Gol dupa Gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-14-2009, 07:08 PM
|
|||
|
|||
Stoichita: "Planul meu e sa fiu pe primul loc in vara"
Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, sustine ca telul sau in acest sezon este cucerirea titlului de campion.
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca el si Basarab Panduru, directorul sportiv al gruparii din Bulevardul Ghencea, nu au facut nimic special pentru ca "ros-albastrii" sa isi revina, ci si-au facut doar meseria. "Am nascut greu, dar am nascut pana la urma. Nu stiu ce a fost, daca a fost cezariana sau altceva, dar important este ca am reusit. Planul meu e sa fim pe primul loc in vara, dar e bine ca a iesit si asa, sa fim la egalitate de puncte cu liderul campionatului la finalul turului. Am avut si cateva sincope, dar s-au compensat, de ce sa il maniem pe Dumnezeu? Asa e in viata: uneori ai, uneori n-ai. Nu am facut nimic special eu si Panduru. Noi doar ne facem meseria. Pentru mine nu e o noutate sa lucrez la o echipa, e o rutina. In cariera mea nu prea am avut sincope", a declarat Mihai Stoichita, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Il stimez ca intotdeauna pe Lita Dumitru" "Nu am fost niciodata suparat pe domnnul Lita Dumitru. A avut o parere si i-o respect. Uite ca a fost infirmata parerea lui. Ceea ce este de admirat e ca a recunoscut ca s-a inselat si eu il stimez ca intotdeauna, ramane acelasi prieten", a mai spus antrenorul echipei Steaua Bucuresti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-14-2009, 07:17 PM
|
|||
|
|||
Rossi: "La nicio echipa nu s-a bagat conducerea peste noi"
Italianul Renzo Rossi sustine ca, atat timp cat a lucrat impreuna cu conationalul sau, Cristiano Bergodi, la echipele din Romania, niciun om din conducerea vreunei formatii nu s-a bagat peste ei.
Team manager-ul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM ca nici macar la Steaua nu au fost astfel de probleme si ca singura interventie a patronului Gigi Becali a fost atunci cand a insistat pentru includerea lui Dayro Moreno pe lista UEFA. "La nicio echipa la care am fost nu s-a bagat conduceea peste noi. Nici macar la Steaua. Singura interventie a domnului Becali, atunci cand eram la Steaua, a fost sa il includem pe Dayro Moreno pe lista UEFA. Dayro Moreno era un argument de presiune, dar el nici acum nu a demonstrat. Eu cred ca acestui jucator i s-a permis prea mult. Cred ca pana nu era 100% pregatit nu trebuia sa revina la prima echipa. Domnul Becali a spus mereu ca e preferatul lui si atunci jucatorul ramane cu senzatia ca este protejat, indiferent ce face", a declarat Renzo Rossi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "E greu de zis cine ia campionatul. Eu ced ca va fi un retur foarte disputat si cred ca anul acesta poate sa fie un campionat unde jucatorii si antrenorii vor fi determinanti, daca vor avea liniste. Conducerile vor decide lupta, daca vor acorda linistea necesara. Unde va fi conflict, se vor intampla multe probleme", a mai spus italianul. "M-am «certat» cu domnul Becali inca dinainte de a semna, vizavi de aducerea unor piese. Dar am rezolvat si am colaborat foarte bine. Domnul Becali este un om direct. Si la Cluj am avut un raport deosebit cu domnul Muresan si domnul Paszkany. Sunt dezamagit, insa, de respectul pe care l-am avut din partea lor. Nici nu mai raspund la telefon, in legatura cu contractul cu Digital Soccer. Domnul Iancu de la Timisoara este o persoana parolista", a incheiat Rossi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-14-2009, 07:18 PM
|
|||
|
|||
Renzo Rossi dezvaluie dedesubturile scandalului cu Becali
Fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi la Steaua, Renzo Rossi, a povestit evenimentele din pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, in urma carora cei doi italieni au parasit formatia din Bulevardul Ghencea.
Rossi a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca patronul "ros-albastrilor" ii certase pe fotbalisti si la sedinta tehnica dinaintea partidei, iar Ghionea si Tatarusanu au clacat psihic si s-au accidentat, spargand un geam din cabina. Italianul a precizat ca Bergodi i-a cerut intr-un mod civilizat finantatorului sa iasa din cabina, pentru ca nu era un moment potrivit, iar dupa iesirea lui Becali, le-a spus acestora ca patronul a avut dreptate. "Cand domnul Becali a intrat in vestiar la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, nu a fost dat afara de Bergodi. Asta nu e adevarat. Primele cuvinte spuse de Bergodi catre jucatori au fost: «Domnul Becali are dreptate. Trebuie sa jucati, sa dati inainte». Asta nu s-a spus pana acum. Nimeni nu a spus nici ca inainte de a incepe meciul, domnul Becali a intrat in sedinta si a facut praf cativa jucatori. Daca tineti minte, Ghionea a avut puncte de sutura si Tatarusanu a avut si el o rana, din cauza ca s-au enervat si au spart un geam, pentru ca se simteau mereu criticati. Nu s-au batut intre ei. Echipa a inceput meciul dezechilibrata mental. Noi am incercat sa ii tinem calmi si concentrati, dar nu am reusit. Bergodi era un pic suparat cand a intrat la pauza in vestiar, dar nu voia sa ii certe. A intrat, apoi domnul Becali si a vorbit cu jucatorii. In momentul in care domnul Becali i s-a adresat lui Bergodi, el nu a reactionat, dars-a ridicat, i-a pus mana pe umar si i-a spus ppireteneste «Domnule Becali, nu spun ca nu e voie sa intrti in vestiar, dar nu e momentul. Baietii sunt un pic debusolati. Daca vorbiti si dumneavoastra si eu, baietii nu mai inteleg nimic». Domnul becali a inteles, a iesit si apoi s-a intamplat ce s-a intamplat", a declarat Renzo Rossi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "S-a spus ca voi ramane la Steaua, dar eu am venit impreuna cu Bergodi si mi se pare corect sa plec odata cu domnul Bergodi. Eu am ramas in relatii bune, ma vad mereu cu domnul Argaseala si chiar si cu domnul Becali m-am mai vazut, ne salutam, chiar mai vorbim si la telefon", a mai spus italianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-14-2009, 07:20 PM
|
|||
|
|||
Rossi: "Am rezolvat problemele din vestiar la echipele la care am fost"
Renzo Rossi, fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi de la echipele FC National, CFR Cluj, Rapid Bucuresti, Poli Iasi si Steaua Bucuresti, a vorbit despre munca pe care o are de depus un team manager si despre cursurile urmate la Coverciano.
Italianul a declarat, in exclsuivitate pentru Sport Total FM, ca a fost alegerea lui sa fie manager si nu antrenor principal, pentru ca ii place sa fie in contact cu cat mai multa lume si ii place sa discute atat cu oficialii echipei la care activeaza, cat si cu jucatorii si antrenorul. Rossi a precizat si ca, la toate echipele din Romania la care a activat, nu a aparut nicio problema in vestiar din cauza cauza indatoririlor sale, ba chiar le-a rezolvat pe toate. "Nu pot sa fiu antrenor principal, pentru ca nu am licenta. Am facut scoala la Coverciano pentru management si a fost alegerea mea. Imi place sa fiu in contact cu echipa, cu fotbalistii, darsi cu conducerea, cu cat mai multa lume. Am obtinut multa satisfactie prin acest lucru. Nu pot sa spun ca nu voi deveni antrenor principal niciodata. Dar eu spun ca e mult de munca in Romania in sectorul asta. Pot sa stau pe orice banca. Chiar si la nationala. Pot sa fac parte din orice staff, nu neaparat ca antenor secund. Din ce am vazut eu, e mult de lucrat la managementul din Romania. Sunt multe chestii pozitive pe care le poti face. Meme Stoica si domnul Dinu sunt cei mai consacrati oameni, cei mai buni manageri. Am mai lucrat si cu domnul Zotta si domnul Argaseala, dar ei sunt presedinti, sunt in alta sfera", a declarat Renzo Rossi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Un team manager este un liant intre vestiar, antrenor si conducere. Organizeaza si deplasarile si incearca sa rezolve si orice probleme ale jucatorilor. El trebuie sa discute cu conducerea despre ce se intampla cu jucatorii, dar nu inseamna ca el e un «sifon». Functia de team manager are o mare importanta in ultimii ani in Italia si nu numai. Oriunde am activat, am rezolvat problemele din vestiare, cum a fost la CFR si la Steaua. Niciodata nu s-au ivit probleme din cauza asta, ci doar au fost rezolvate", a mai spus fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 01:46 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:41 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Cristi Tănase: "Aveam nevoie ca de aer de gol, sper că am mai spălat din păcate"
Mijlocaşul Stelei, Cristian Tănase, a declarat, luni, într-un interviu că golul de excepţie pe care l-a reuşit în partida cu Internaţional Curtea de Argeş a venit la finalul unei perioade extrem de grele din punct de vedere emoţional şi este cu atât mai important pentru moralul său.
Reporter: Cristi, felicitări pentru superbul gol marcat cu Internaţional. Cum ai descrie momentele care au urmat acelei reuşite? Cristian Tănase: A fost foarte frumos, ceva de vis, mai ales că acel gol a venit la scorul de 2-2. A fost cu atât mai frumos golul meu cu cât s-a dovedit a fi decisiv. Trebuia să câştigăm acel meci pentru a avea cu toţii sărbători de iarnă frumoase. Reporter: Golul a fost unul de excepţie. În momentul în care ai şutat, te-ai gândit că mingea se va duce atât de bine? Cristian Tănase: Iniţial nu m-am gândit să dau la poartă, mai ales că era să cad după ce un adversar a intrat la mine prin alunecare. M-am uitat la Kapetanos, dar era în ofsaid, am căutat variante de pasă şi până la urmă m-am decis să trag pentru că am văzut că nu mă ataca nimeni. Am lovit mingea foarte bine şi asta s-a văzut în traiectoria ei, restul e de povestit nepoţilor. Reporter: Înaintea meciului cu Internaţional ai avut de suportat numeroase critici pentru acea escapadă nocturnă în club. Se poate spune că a fost cea mai agitată perioadă a ta din punct de vedere emoţional? Cristian Tănase: Clar! A fost o greşeală pe care n-o voi mai repeta niciodată. De acum înainte, nu mă va mai prinde ora 22:00 în oraş, nici nu se pune problema să mai stau până dimineaţa la petreceri. Oricum, s-a vorbit prea mult de acel episod, iar asta m-a ambiţionat şi mai mult. Reporter: Cât de mult te-a ajutat golul, mai ales că nu aveai un moral foarte ridicat în urma evenimentelor care s-au petrecut în viaţa ta în ultima săptămână? Cristian Tănase: Îmi trebuia neapărat un gol, aveam nevoie ca de aer de el. Cred că reuşita asta mă va ajuta foarte mult în viitor şi în plus sper că am mai spălat din păcate. Reporter: Cui dedici reuşita cu Internaţional? Cristian Tănase: Dedic acest gol suporterilor Stelei, pe care îi aştept în număr din ce în ce mai mare alături de noi. Cu ei în tribune suntem mult mai puternici, uităm de oboseală, de griji şi parcă ne dau energie în plus. Fanii sunt foarte importanţi pentru noi şi îmi doresc să ne ajute să câştigăm un nou titlu. Reporter: Cu Internaţional ai jucat în spatele vârfurilor. Cât de mult ţi se potriveşte acest post? Cristian Tănase: Este foarte frumos să joci acolo, ai libertate de mişcare mult mai mare, dar parcă ştiu mai bine ca mijlocaş lateral, însă nu asta e problema, joc oriunde, numai să simt că mi-am ajutat echipa. Ăsta e obiectivul meu, să-mi aduc contribuţia în jocul echipei cât pot de mult, să fiu în slujba echipei şi la final să ne bucurăm cu toţii. Reporter: S-a tot spus despre tine că vei evolua la adevăratul tău potenţial în momentul în care vei fi pregătit foarte bine din punct de vedere fizic. Când crezi că se va întâmpla acest lucru? Cristian Tănase: Într-adevăr, s-a simţit că nu am jucat o perioadă şi nu mă refer la faptul că am avut reacţii mai lente sau nu am avut viteză. Mă simt foarte bine şi acum, dar îmi mai trebuie rezistenţă fizică pe care sunt convins că o s-o am la finalul pregătirii de iarnă. Atunci se va vedea ce pot să dau cu adevărat pentru Steaua. Reporter: Gigi Becali a comparat execuţia ta cu cele pe care le reuşea Gheorghe Hagi când era jucător. Cristian Tănase: Am văzut declaraţiile sale şi îi mulţumesc pentru ele. Mă onorează foarte mult această comparaţie cu Hagi, care alături de Dobrin este unul din cei mai mari fotbalişti români. În acelaşi timp, aceste laude mă obligă să dau şi mai mult în continuare, să răsplătesc încrederea tutror celor care m-au vrut la Steaua. Mai am mult de tras, sper s-o ţin tot aşa în continuare şi vreau să-i asigur pe cei de la Steaua că nu mi se vor urca la cap toate aceste laude, voi rămâne cu picioarele pe pământ şi mă voi pregăti foarte serios în continuare. Reporter: Ce rol au avut asupra ta criticile lui Gigi Becali, cele ale lui Mihai Stoichiţă şi ale apropiaţilor? Cristian Tănase: M-au motivat enorm, am trăit o stare de agitaţie continuă şi mă gândeam numai cum să dau gol. Stăteam şi-mi imaginam că nu contează cum voi marca, cu poarta goală, cu o lovitură de cap, cu spatele, cu orice parte a corpului... Ştiam una şi bună, că vreau să dau gol şi că voi da! Reporter: Gigi Becali a declarat că te-ar putea ierta de amenda pe care intenţiona să ţi-o dea în urma escapadei nocturne din club. Te aşteptai la aşa ceva? Cristian Tănase: Ar fi o veste bună dacă s-ar întâmpla, mai ales acum, când vin şi sărbătorile şi toată lumea are nevoie de bani. Reporter: Prietena ta, Iulia, a fost învinovăţită mai mereu pentru evoluţiile tale mai puţin reuşite. Cât de adevărate sunt aceste acuzaţii? Cristian Tănase: Ce vină are ea dacă joc mai slab într-un meci sau altul? Într-adevăr, am jucat slab cu Şerif Tiraspol, dar nu ai cum să evoluezi mereu la cel mai bun nivel al tău, se întâmplă să mai ai şi zile proaste, dar Iulia nu e vinovată cu nimic. Şi nu e cum s-a spus, că facem dragoste mereu. Lumea trebuie să înţeleagă că sunt conştient că sunt fotbalist profesionist şi nu-mi permit să fac dragoste când sunt foarte obosit de la antrenamente sau meciuri. Iulia mă ajută şi mă susţine, e alături de mine, m-a încurajat tot timpul, mi-a spus că sunt bun şi că voi marca până la urmă. E afectată de tot ce se spune despre ea, dar rezistă. Reporter: De ce crezi că unii fotbalişti simt nevoia să meargă în cluburi în unele momente, chiar dacă aceste ieşiri se întâmplă în timpul campionatului? Cristian Tănase: Cred că e omeneşte ca toată lumea să mai facă asta uneori, să se mai destindă din când în când, dar la mine nu se va mai întâmpla asta atât timp cât voi fi jucător. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 02:24 PM
|
|||
|
|||
Steaua a lansat două sortimente de vin cu însemnele clubului
Clubul Steaua a lansat, luni, pe piaţă două sortimente de vin cu însemnele clubului, Merlot demisec şi Fetească albă, ambele produse şi îmbuteliate la Crama Domeniile Ostrov, informează site-ul oficial al roş-albaştrilor.
"FC Steaua Bucureşti a lansat două sticle de vin personalizate cu emblema clubului. Este vorba de două vinuri de calitate superioară, un Merlot 2008 demisec şi un sortiment de Fetească albă 2008 demisec, ambele produse şi îmbuteliate la Crama Domeniile Ostrov", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul clubului. Pentru început, cele două produse vor putea fi găsite în reţeaua magazinelor FCSB, urmând ca de anul viitor distribuţia să se extindă în reţelele de hypermarketuri din toată ţara. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 02:26 PM
|
|||
|
|||
Ogăraru cere sfatul fanilor în privinţa revenirii: "Ar fi potrivit să mă întorc acum acasă?"
Fundaşul echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, care ar putea ajunge din nou la Steaua în această iarnă, a postat pe site-ul său un mesaj prin care îi întreabă pe fanii roş-albaştrii dacă ar fi bine sau nu să revină în Ghencea.
"Dragii mei suporteri stelişti, întotdeauna am ţinut cont de părerea voastră. Vă rog să mă credeţi, anul trecut m-am întors la Steaua datorită mesajelor pe care voi mi le-aţi trimis. Acum sunt pus, încă o dată, în situaţia de a alege. Lăsând la o parte experienţa personală trăită în sezonul trecut, aş vrea să cunosc răspunsul vostru sincer la următoarea întrebare: ar fi potrivit să mă întorc acum acasă?", scrie Ogăraru, pe blogul său. George Ogăraru a ajuns la Ajax Amsterdam de la Steaua, dar în sezonul trecut a fost împrumutat la formaţia din Ghencea. Steaua avea opţiune de cumpărare pentru jucător, dar acesta s-a întors la olandezi pentru că nu l-a mulţumit pe patronul Gigi Becali cu prestaţiile sale. În acest sezon nu a evoluat deloc pentru formaţia antrenată de Martin Jol şi ar putea reveni la gruparea bucureşteană, tot sub formă de împrumut. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Robinson Zapata: "Ne bucurăm că am terminat în top turul"
Portarul columbian al Stelei, Robinson Zapata, este mulţumit de faptul că echipa sa a reuşit să termine turul de campionat în plutonul fruntaş al Ligii I şi se bucură de premierele înregistrate de doi dintre colegii săi, Tănase şi emeghara
"Ne-am dorit să terminăm în top turul de campionat şi ne bucurăm foarte mult că am reuşit asta. Tănase ne-a ajutat să cîştigăm, merita de mult timp acest gol. Mă bucur şi pentru revenirea lui Emeghara. Ce sper pentru acest sfîrşit de an? Să vină Moş Crăciun", a spus Zapata, după care a plecat din faţa reporterilor pentru a nu fi pus în situaţia lui Janos Szekely, care a fost mustrat de Gigi Becali pentru declaraţii similare referitoare la prime. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-15-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
"Mă bucur pentru el, ştiu prin ce trece!"
Mijlocaşul Janos Szekely s-a declarat încîntat de victoria pe care echipa sa a obţinut-o în meciul cu Inter Curtea de Argeş, spunînd de asemenea că este foarte fericit pentru Cristi Tănase, cel care a marcat golul victoriei.
"Eu aş fi vrut să marcăm mai multe goluri, pentru a trece peste CFR Cluj, dar pînă la urmă importantă este victoria. Contează foarte mult pentru moralul nostru că am terminat la egalitate de puncte cu primul loc. Ne-am relaxat la 2-0 şi aşa am primit acel prim gol. A doua reuşită a lor a venit pe fondul unei greşeli mari a noastre. Va fi foarte importantă pregătirea de iarnă. Eu sper încă la calificarea în Europa League, mai ales de cînd am auzit de povestea cu Fener şi pariurile. Vom juca joi să cîştigăm partida, mai ales că jucăm pe teren propriu. Mă bucur pentru Tănase, e un jucător valoros şi merita acest gol. Înţeleg prin ce trece pentru că şi eu am trecut prin aceeaşi situaţie. Nu e singurul jucător care merge prin cluburi şi cred că situaţia a fost alimentată degeaba de presă", a spus Janos Szekely la finalul meciului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut