Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
12-17-2009, 07:05 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gabi Balint a devenit membru de onoare al AISS

Fostul fotbalist stelist Gavril Pele Balint a devenit membru de onoare al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS), "datorită modului în care a înţeles să apere valorile Stelismului", anunţă site-ul fcsteaua.ro.

"Domnul Balint se alătură, astfel, celorlalţi membri onorifici ai Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti: Miodrag Belodedici, Ilie Savu, Vasile Stângă, Viorel Mazilu şi Mihai Găinuşă. Balint a apărat şi apără valorile Stelismului - sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate şi dorinţa de performanţă; a făcut-o atât ca jucător, cât şi ca suporter", se menţionează în comunicatul AISS.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-17-2009, 07:06 PM
Au cerut ajutor de la Jilava

Roş-albaştrii au adus ieri după-amiază 100 de deţinuţi pentru a curăţa zăpada de pe stadionul Ghencea.

Zăpada căzută în ultimele două zile în Bucureşti le-a dat mari bătăi de cap conducătorilor echipei din Ghencea în perspectiva meciului de azi cu Twente. Ieri, din cauza faptului că neaua era de aproape jumătate de metru pe terenul central, şefii Stelei au luat o măsură in extremis. Au sunat în cursul dimineaţii la Administraţia Penitenciarelor pentru a trimite deţinuţi ca să cureţe terenul.

În jurul prînzului, un autocar şi o dubă de Poliţie au adus aproximativ o sută de persoane care au muncit ore în şir pentru a curăţa gazonul. Pînă aseară aceştia au reuşit să degajeze zăpada de pe teren. "Ne-au ajutat foarte mult. Este posibil să vină şi joi dimineaţă, dacă mai sînt probleme cu ninsoarea", au spus oficialii echipei din Ghencea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-17-2009, 07:09 PM
Distracţie la antrenament!

Ţinînd cont că partida din această seară cu Twente nu mai contează în clasament, steliştii s-au hîrjonit la şedinţa de pregătire.

Buna dispoziţie a fost la ea acasă ieri dimineaţă la şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor. Ghionea şi compania au efectuat un antrenament de 15 minute care a constat în cinci ture mari de teren şi cîteva exerciţii de stretching.

"Vreau trei jucători"
Mihai Stoichiţă a dezvăluit ieri planul pe care îl are în privinţa campaniei de achiziţii. "Nu sînt pretenţios, vreau doar trei jucători, deci nu e mare lucru. Voi merge la Gigi Becali şi trebuie să îl fac să înţeleagă că modul în care văd eu lucrurile e cel corect. Sper să şi reuşesc", a declarat tehnicianul roş-albaştrilor.

Pleşan şi Marin, în vacanţă
Mihăiţă Pleşan (26 de ani) şi Petre Marin (36 de ani) nu s-au antrenat ieri cu echipa. Primul nu are drept de joc cu Twente, nefiind pe lista UEFA, iar cel de-al doilea este suspendat. În schimb, Ovidiu Petre a fost prezent la şedinţa de pregătire, închizătorul de 27 de ani fiind oprit în lot pentru a reintra în circuitul echipei după pauza cauzată de accidentare.

Gigi nu petrece la Copos
Deşi în ultimii ani a făcut Revelionul la hotelul lui George Copos din Poiana Braşov, Gigi Becali va schimba locaţia pentru noaptea dintre ani. Unul dintre motive este acela că, în urmă cu cîteva luni, rapidistul i-a imputat patronului din Ghencea faptul că nu i-ar fi achitat nota de plată pentru precedentul Revelion.

Fără amical înainte de Revelion
Steliştii ar fi trebuit să dispute un joc amical chiar înainte de Revelion, cu o echipă naţională, însă această variantă a căzut. "Am renunţat. Era destul de greu pentru băieţi acest lucru", a explicat Mihai Stoichiţă. Un posibil adversar era Panama, selecţionată pregătită anterior de tehnicianul roş-albaştrilor.

12-17-2009, 07:09 PM
Steaua poate aduce cele mai multe puncte pentru România din grupele EL

După eşecul lui Dinamo de la Atena (0-3), România a pierdut orice şansă de a mai avea o echipă alături de Unirea Urziceni în primăvara Europa League. În ciuda acestui fapt, meciurile pe care astăzi le vor disputa Steaua şi Poli Timişoara în faţa lui Twente şi Dinamo Zagreb mai au o miză: acumularea de puncte pentru coeficientul UEFA.

Deşi nu a obţinut nici o victorie pînă acum în grupe, Steaua are şansa ca, în cazul unui succes diseară, să devină reprezentanta României cu cele mai multe puncte de coeficient adunate în acest sezon al celei de-a doua competiţii continentale, respectiv 5. Aceasta deşi roş-albaştrii au strîns pînă acum doar 3 puncte din 3 remize, în vreme ce Dinamo, deşi are două succese în faţa lui Sturm Graz, a acumulat doar 4 puncte de coeficient.

Totodată, în cazul unei remize, echipa antrenată de Mihai Stoichiţă rămîne cu varianta de a egala performanţa din acest sezon a lui Dinamo.

12-17-2009, 07:10 PM
"Iarnă şi un stadion aproape pustiu"

Cotidianul De Telegraaf a scris, joi, înaintea partidei Steaua Bucureşti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, că "echipa olandeză va juca într-un stadion aproape pustiu".

"Stadionul Ghencea va fi aproape gol, vânzându-se puţine bilete pentru acest meci. Sunt condiţii de iarnă şi se aşteaptă o vreme geroasă la ora jocului. 100 de deţinuţi o ajută pe Twente. Ei au îndepărtat gheaţa şi zăpada de pe câmpul de joc", a notat De Telegraaf, care prezintă 11-le probabil al olandezilor: Boschker - Stam, Douglas, Kuiper (Rajkovici), Carney - Brama, Perez, Tiote - Ruiz, N'Kufo, Stoch.

Postul NU Sport a subliniat că "Twente vrea să o bată pe Steaua pe un teren îngheţat şi pe ger". "O victorie ar asigura un loc calificant în primăvara europeană. Altfel, Twente depinde de rezultatul meciului dintre Fenerbahce şi Şerif. Ghencea a fost acaparată de gheaţă şi zăpadă. Pentru FC Twente va fi practic un meci acasă în România, în tribune se anunţă puţini spectatori. Pentru Steaua, meciul nu mai are miză. Cum Twente contează pe patru sute de suporteri, aceştia s-ar putea să fie majoritatea dominantă", a menţionat sursa citată.

Publicaţia De Twentsche Courant Tubantia din Enschede a titrat: "Zăpadă, gheaţă şi puţini spectatori la Bucureşti". "Pe Twente o aşteaptă un teren greu şi alunecos. Atmosfera în jurul stadionului e bizară. Străzile sunt alunecoase, pe trepte este un strat de zăpadă, iar oamenii se ţin unul de celălalt ca să nu alunece", a comentat ziarul olandez.

Partida Steaua Bucureşti - Twente Enschede, din etapa a VI-a, ultima a grupei H a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05 şi va fi transmisă de Pro TV.

12-17-2009, 07:13 PM
Steaua nu a mai cîştigat de 4 ani acasă în grupele unei cupe europene

Steaua suferă în ceea ce priveşte victoriile în grupele din cadrul cupelor europene, deşi a evoluat mereu în această fază a competiţiilor în ultimii 6 ani.

Ultima victorie a "roş-albaştrilor" datează din 2006, de la revenirea în grupele UEFA Champions League, cînd debutau cu un succes uluitor la Kiev, 4-1 în faţa lui Dinamo.

Mai dureros pentru fanii Stelei este faptul că aceştia nu şi-au mai văzut favoriţii cîştigînd în Ghencea de patru ani! Pe 30 noiembrie 2005, Steaua obţinea ultima victorie pe teren propriu în grupele Cupei UEFA, scor 3-0 cu Halmstad. Elevii lui Mihai Stoichiţă evoluează în această seară în ultimul meci din Europa League în faţa lui Twente, de la ora 22:05.

12-17-2009, 07:17 PM
Mihai Stoichiţă: "Au fost meciuri în care am avut nevoie de suporteri şi ei nu erau, dar se vor întoarce"

Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, spune că va încerca să îl păstreze la echipă pe Petre Marin şi în sezonul viitor pentru că are nevoie de experienţa lui.

"Petre Marin e un profesionist, a rezistat la Steaua deşi au fost aduşi mereu jucători care să îl înlocuiască. S-a pregătit mereu la acelaşi nivel şi acest lucru se vede. Încerc să îl păstrez la echipă şi în sezonul viitor, avem nevoie de experienţă în echipă", a spus Mihai Stoichiţă la GSP TV.

...despre transferul lui Sorin Ghionea: "Eu nu vreau ca Ghionea să plece, dar dacă el îşi găseşte o echipă unde poate să îşi asigure un viitor liniştit, n-am cum să-l opresc"

...despre transferuri: "Vreau trei jucători la echipă, trebuie să creştem concurenţa pe unele posturi. Cred că Bibişkov va părăsi echipa în iarnă"

...despre preluarea Stelei: "Nu mi-a fost frică să preiau echipa, am antrenat echipe aflate într-o stare mai rea ca Steaua. În primul rînd, Steaua este de nerefuzat. Cînd vii în Ghencea nu trebuie să îţi faci calcule, ar fi meschin"

...despre suporteri: "Au fost meciuri în care am avut nevoie de tribună şi ea nu era. E păcat că sînt contestat de o parte dintre suporteri, dar ei se vor întoarce la echipă, raţiunea învinge pînă la urmă"

...despre jucătorii săi:
"Îmi place atitudinea jucătorilor mei şi faptul că vor foarte mult. Dacă vor fi susţinuţi de public, putem face lucruri mari. Simt lipsa publicului, a unui stadion plin. Îmi displace în schimb lipsa lor de concentrare şi naivitatea lor"

...despre meciul cu Inter
: "Meciul cu Internaţional Curtea de Argeş a fost cel mai slab, dar a plăcut la multă lume. S-au dat multe goluri, dar noi am greşit în apărare"

...despre ieşirile în club şi poker: "Sînt tineri, e normal să îşi dorească să petreacă, dar să nu exagereze foarte mult. Vom face un regulament de ordine interioară. Am interzis şi pokerul în cantonament"

12-17-2009, 07:22 PM
Antwi a fost propus Stelei!

Godwin Antwi (21 de ani), unul dintre apărătorii urmăriţi de roş-albaştri, nu ar costa niciun ban, în ciuda CV-ului interesant.

Meciul de azi, cu Twente, va pune punct sezonului de toamnă al steliştilor, dar va da start campaniei de transferuri din Ghencea. Unul dintre numele pe care roş-albaştrii le au pe masă este cel al lui Godwin Antwi, un fundaş de origine ghaneză, fost internaţional de tineret al Spaniei.

După eşecurile pe linie din această vară pe care le-au avut cu fotbaliştii aduşi gratis - Grzelak, Bibişkov, Tininho -, Gigi Becali, exasperat, a interzis aducerea fotbaliştilor liberi de contract. CV-ul lui Antwi i-au făcut însă pe Panduru şi Stoichiţă să îl ia în calcul, iar o decizie concretă se va lua în zilele următoare.

E liber, după trei ani la Liverpool
În prezent, fotbalistul spaniol este liber de contract, după ce în trecut a stat trei ani în curtea lui Liverpool. Antwi a fost transferat de la Real Zaragoza pe când avea 18 ani, unde a fost adus chiar de Paco Herrera, cel care a fost şeful sectorului de scouting organizat de Rafa Benitez în Anglia.

Steaua l-a vrut şi în vară
În ciuda evoluţiilor bune de la echipa de tineret a "cormoranilor", dar şi de la cele trei echipe din diviziile inferioare unde a fost împrumutat, Antwi nu a prins niciun meci în tricoul echipei mari. Tocmai din acest motiv, fundaşul a decis în vară să-şi rezilieze contractul cu Liverpool. Interesul Stelei pentru fundaşul spaniol nu este nou. DVD-urile cu evoluţiile sale au ajuns în Ghencea încă din vară, dar atunci roş-albaştrii au pierdut startul, dar și în faţa turcilor de la Ankaragucu. După negocieri prelungite, Antwi nu a mai ajuns nici în "Ţara semilunei" din cauza pretenţiilor financiare. În prezent, se pare că fundaşul, care oricum vine din postura de jucător liber de contract, nu ar avea pretenţii foarte mari şi ar accepta un salariu în jurul a zece mii de euro pe lună impuse de Gigi Becali.

4 meciuri a evoluat jucătorul pentru naţionala Under 19 a Spaniei

12-18-2009, 09:51 AM
Stoichiţă: "Nu am fost cu nimic mai prejos decât liderul din Olanda, puteam să câştigăm"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, după remiza cu Twente, că elevii săi puteau să se impună în faţa olandezilor, mai ales după ce în prima repriză a ratat mai multe ocazii, şi admite că acest sezon al Ligii Europa a fost unul "nefericit" din punctul său de vedere.

"Am reuşit să demonstrăm că fotbalul românesc nu e cu nimic mai prejos decât cel olandez, nu am fost cu nimic mai prejos decât liderul din Olanda. Puteam să câştigăm, mai ales că în prima repriză am ratat foarte mult, iar ei au avut o singură ocazie şi ne-au dat un gol. Totul a plecat de la o greşeală la mijlocul terenului, ceea ce s-a mai întâmplat şi îmi dă de gândit. În partea secundă, meciul a fost mai echilibrat, puteam să câştigăm şi noi în ultimul minut, dar să şi pierdem", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul consideră că Steaua se putea califica dacă ar fi ajuns la echipă înainte de începerea partidelor din grupe: "Pentru mine, Liga Europa a însemnat o experienţă nefericită, mai ales că în dubla cu Fenerbahce am pierdut mult din cauza arbitrilor, iar despre o analiză pentru tot nu pot să vorbesc. Am preluat echipa într-o perioadă grozavă, aşa că nu ar fi multe de spus".

Acesta a adăugat că va avea mai multe discuţii în următoarea perioadă cu oficialii Stelei pentru a pune la punct strategia pentru retur. "Eu încă nu mi-am luat vacanţă, voi mai veni pe aici să vorbesc cu patronul. Vom încerca să ne întărim şi sper să facem nişte transferuri valoroase, care pot duce echipa într-o cupă europeană. Chiar dacă suntem pe primul loc, nu trebuie să ne mulţumim cu atât şi să avem rezultate bune în retur", a conchis antrenorul.

Steaua a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia olandeză Twente Enschede, într-un meci din ultima etapă a Grupei H a Ligii Europa, la care nu au fost prezenţi decât aproximativ 800 de spectatori, dintre care 500 de fani ai oaspeţilor. Clasamentul final al Grupei H: 1. FENERBAHCE 15p, 2. TWENTE ENSCHEDE 8p, 3. Şerif Tiraspol 5p, 4. Steaua 4p.

12-18-2009, 09:52 AM
Szekely: "Liga Europa a fost o dezamăgire pentru mine chiar dacă azi am fi putut câştiga"

Mijlocaşul Janos Szekely consideră că rezultatele Stelei în grupele Ligii Europa au fost total sub aşteptări.

"Bine că am reuşit să compensăm parcursul din Europa cu cel din campionat, unde suntem pe primul loc. Liga Europa a fost o dezamăgire pentru mine chiar dacă azi am fi putut câştiga. Poate şi de aceea au fost tribunele atât de goale. Acum, trebuie să cucerim titlul şi să mergem în Liga Campionilor, unde vrem să avem o evoluţie la fel de bună ca Unirea", a opinat acesta, completat de fundaşul Ionuţ Rada: "Din păcate, nu am reuşit să obţinem nicio victorie în Liga Europa, deşi cred că puteam scoate mai mult din această grupă. Fără fani e foarte greu, dar poate că şi faptul că meciul nu a mai avut miză a fost decisiv ca stadionul să fie gol. Avem nevoie de sprijinul lor în retur, dar numai prin rezultate îi putem readuce la stadion".

Steaua a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia olandeză Twente Enschede, într-un meci din ultima etapă a Grupei H a Ligii Europa, la care nu au fost prezenţi decât aproximativ 800 de spectatori, dintre care 500 de fani ai oaspeţilor. Clasamentul final al Grupei H: 1. FENERBAHCE 15p, 2. TWENTE ENSCHEDE 8p, 3. Şerif Tiraspol 5p, 4. Steaua 4p.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut