Ştiri Steaua Bucureşti
09-21-2009, 03:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Petrică, să nu mă laşi!"
Pe finalul meciului, Petre Marin i-a dat emoţii lui Mihai Stoichiţă. Fundaşul Stelei a acuzat o problemă medicală, iar în cazul în care nu ar mai fi putut continua, posibilul înlocuitor pe postul de apărător aflat pe banca de rezerve era doar Eugen Baciu, nerefăcut sută la sută după disjuncţia la umăr.
"Petrică, să nu mă laşi acum, la greu! Ce mă fac fără tine?", i-a strigat tehnicianul roş-albaştrilor fundaşului de 35 de ani. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:08 PM
|
|||
|
|||
Jackie Ionescu: "Încuiam uşa la pauză, nu-i lăsam pe conducători nici la toaletă în vestiar!"
Jackie Ionescu vorbeşte despre demiterea lui Cristiano Bergodi de la Steaua şi spune că tehnicienii ar trebui să-şi includă în contracte clauze care să le asigure respectarea drepturilor de către patroni.
"Ce i s-a întîmplat lui Bergodi nu e un lucru nou în fotbal. Şi înainte de Revoluţie, şi după, conducătorii sau şefii de la Partid încercau să intre în vestiar înainte sau la pauza meciurilor pentru a discuta cu jucătorii, pentru a-i motiva sau critica. Eu am prevăzut în contract că nimeni nu are voie să intre în vestiar cît timp eu sînt antrenor, dar ca să mă asigur, încuiam uşile înainte şi la pauza meciurilor ca să evit orice neplăceri. Am chiar o amintire haioasă de la Hunedoara. Singurul grup sanitar din complex era în vestiarul nostru şi nu le permiteam şefilor să intre nici măcar dacă aveau vreo problemă care să reclame folosirea lui. Îi duceau cu maşina într-o altă locaţie, nu concepeam să fie altcineva în afară de mine şi de jucători acolo. E foarte important acordul scris pe care îl ai cu un club, de el depinde în mare majoritate soarta ta. Ce-i determină pe antrenori să accepte ce se întîmplă la Steaua? Iluzia că ei nu vor păţi la fel ca predecesorii lor. Echipele sînt independente, federaţia şi Şcoala de Antrenori nu mai au nici o putere asupra deciziilor pe care le iau patronii", a spus profesorul Jackie Ionescu pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:09 PM
|
|||
|
|||
Suporterii Stelei: "Stoichiţă nu este o soluţie bună pentru postul de antrenor"
Peste 6.500 de fani ai clubului din Ghencea şi-au exprimat opinia pe stelisti.ro în privinţa venirii lui Mihai Stoichiţă pe banca tehnică. Mai bine de 75 la sută dintre aceştia au spus că numirea lui "Lippi" este o decizie greşită.
Crezi că numirea lui Stoichiţă este o decizie bună? Nu 5085 ( 75.38 %) Da 1661 ( 24.62 %) Total : 6746 "Vreau sa-i vad in continuare pe jucatori la fel de motivati, cuminti si modesti, trebuie sa ne vedem de treaba. Mi se pare ca sunt de o vesnicie aici, nu sunt deloc stingher. Vrem sa fim ce am mai fost odata, sa avem continuitate. Vrem sa luam campionatul, dar doar Dumnezeu din Ceruri stie cine il va lua", a declarat Mihai Stoichita. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:11 PM
|
|||
|
|||
Află ce s-a întîmplat în vestiarul Stelei joi seară, înaintea demiterii lui Bergodi, chiar de la un jucător al roş-albaştrilor!
Sub protecţia anonimatului, unul dintre fotbaliştii Stelei a povestit la Fanatik Show, pe Digisport, cum s-au întîmplat de fapt lucrurile în vestiarul grupării din Ghencea joi seară. Citeşte mărturia unuia dintre cei care au fost în mijlocul evenimentelor!
"Totul a început înainte de meci, la şedinţa tehnică. Prima dată s-a luat de mine spunînd că am fost praf la meciul cu Gaz Metan şi m-a ameninţat că mă trimite la echipa a doua. Apoi, de Tătăruşanu, care a lăsat capul în jos de ruşine. Era penibil pentru că Tătăruşanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tătăruşanu, care a ieşit şi a trântit uşa şi geamul, iar pe partea cealaltă era Ghionea. N-aţi văzut că Ghionea avea un bandaj la cap? Tătăruşanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la şedinţa tehnică. Ne este frică să mai jucăm. Bergodi era cu spatele, uşa s-a izbit. Mister s-a întors şi l-a întrebat ce caută acolo Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai văzut în viaţa mea aşa nervos. A început să-i zică lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta şi am voie să vorbesc. Poate vreau să-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacă vrei să vorbim pe bani...". "Nu am putut să mă uit la Becali, îmi era frică!" "L-a făcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea să mă uit la el, îmi era frică. După aia s-a luat de Bergodi şi i-a zis: "[i]Ce te uiţi aşa la mine, ce crezi că eşti cel mai tare antrenor, ce sunt fiţele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam că o să-l bată pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umăr şi l-a împins uşor afară. Mister era roşu de supărare, dar i-a zis calm lui Becali că nu e momentul să existe discuţia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment. Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior ca să nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nici o sedinta tehnica[/i]", a continuat antrenorul. "Mai bine luăm 6-7 goluri să se termine cu circul ăsta!" "Mi-a zis un coleg că nici nu le mai vine să joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si să se termine cu circul ăsta. Ne este frică să intrăm pe teren, daca dăm o pasă greşită ne tremură picioarele pentru că ne desfiinţează după meciuri, ne face praf. Toţi fotbaliştii vor să plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asa ceva. Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frică de Becali, ei au experienţă. Doar nouă ne tremură picioarele. Într-adevăr, sunt bani, sunt condiţii, dar atmosfera a devenit insuportabilă şi nu poţi să faci performanţă în condiţiile astea", a declarat jucătorul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:11 PM
|
|||
|
|||
"Era haos dacă mergeam!"
Războiul dintre Gigi Becali şi fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, pare departe de final. Demis la finalul partidei cu Sheriff din grupele Europa League, tehnicianul spune că nu a fost înştiinţat oficial că nu mai este angajatul grupării din Ghencea.
Mai mult, italianul mărturiseşte că singurul motiv care l-a determinat să nu apară la jocul de ieri a fost dorinţa de a-i proteja pe foştii săi elevi. "Mă gîndisem să merg la meci, dar m-am răzgîndit pentru că aş fi pus presiune mare pe echipă. S-ar fi creat un haos dacă m-aş fi dus, jucătorii ar fi fost bulversaţi dacă m-ar fi văzut acolo", a explicat Bergodi. Întrebaţi dacă şi-ar fi dorit ca fostul lor antrenor să fie în tribune, jucătorii au răspuns sincer: "Bergodi era bine venit la meci, chiar dacă nu mai face parte din staff. Îl aşteptam să ne încurajeze", a spus unul dintre jucătorii reabilitaţi de italian în acest sezon, Ducu Ninu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:12 PM
|
|||
|
|||
Toja va juca în etapa următoare
Chiar dacă a fost eliminat în minutul 78 pentru două "galbene", Juan Toja nu va lipsi din echipa Stelei la viitorul joc de campionat, cel cu FC Braşov, programat în deplasare.
Columbianul va fi suspendat în următorul meci oficial al Stelei, adică înfruntarea cu FCM Bacău, programată miercuri seară, în "16-imile" Cupei României. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:13 PM
|
|||
|
|||
Dayro Moreno e dorit insistent de San Lorenzo
Chiar dacă se părea că numirea lui Mihai Stoichiţă în funcţia de antrenor al Stelei îl va readuce în planuri la prima echipă, Dayro Moreno ar putea să nu mai apuce să-şi ia revanşa în faţa suporterilor din Ghencea.
Presa argentiniană informează că atacantul în vîrstă de 24 de ani este pe lista fostului internaţional biancocelesto Diego Simeoine, care vrea să-l aducă la gruparea pe care o pregăteşte, San Lorenzo. Dayro ar putea profita de eşuarea negocierilor dintre oficialii clubului din Buenos Aires şi reprezentanţii compatriotului său Jackson Martinez, considerat prima opţiune pentru un transfer. San Lorenzo mai are încă două variante pentru eventualitatea în care nu va ajunge la un acord cu Steaua, paraguayanul Pablo Velasquez şi chilianul Nicolas Canales, fost la CFR Cluj. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
|||
|
|||
Becali plăteşte 3 antrenori simultan
Patronul Stelei a reuşit să mai doboare un record în fotbalul românesc. În acest moment, el plăteşte nu mai puţin de 3 tehnicieni, avînd în vedere ce clauză colosală i-a achitat lui Dorinel pentru a rezilia contractul în decembrie 2008 şi faptul că în momentul de faţă le virează simultan contractele lui Bergodi şi Stoichiţă.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
|||
|
|||
Cristiano Bergodi: "M-au înrăit. Nu le las nici un leu!"
Cristiano Bergodi spune că nu va accepta nici o altă variantă de reziliere a contractului în afara celei în care trebuie să încaseze salariul pe întreg sezonul 2009-2010.
- Domnule Bergodi, mai sînteţi sau nu antrenorul Stelei? - Sînt antrenorul Stelei în continuare. M-au demis doar la televizor, mie nu mi-au dat nici un act prin care să-mi arate că nu mai sînt tehnicianul echipei. - Gigi Becali a spus că nu înţelege de ce mai vreţi bani pentru a rezilia contractul. - Pentru că scrie clar la mine în contract că trebuie să-mi dea banii pe acest an. N-am pus o clauză de reziliere mare cînd am semnat, ci doar această specificaţie. - Şi nu veţi accepta să... - M-au înrăit prin ceea ce au făcut în ultimele zile cu acele acuzaţii la televizor, cu acele vorbe spuse despre mine. Pentru acest lucru nu o să le las nici măcar un leu. Voi merge pînă la capăt pentru a obţine banii mei. - Cînd veţi mai discuta cu şefii Stelei? - Luni mă voi duce la stadion şi o să cer fie să-mi dea hîrtia prin care m-au demis, fie să-mi spună ce trebuie să fac în continuare la echipă dacă tot nu sînt demis. Şi dacă tot nu sînt demis, nu am dat înapoi nici maşina de serviciu, am renunţat doar la numărul de telefon primit de la club. - O să vă trimită la echipa a doua, aşa a spus Becali. - Niciodată. În contractul meu nu e scris aşa ceva, nu mă voi duce niciodată la echipa a doua. - E adevărat că aţi dorit să mergeţi la stadion duminică, la meciul cu Pandurii? - Da, mă gîndisem la aşa ceva, însă m-am răzgîndit pentru că aş fi pus presiune mare pe echipă. S-ar fi creat un haos dacă m-aş fi dus, jucătorii ar fi fost bulversaţi dacă m-ar fi văzut acolo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 03:15 PM
|
|||
|
|||
"Şi eu aş fi făcut la fel"
Patronul echipie Poli Timişoara, Marian Iancu, i-a dat dreptate lui Gigi Becali în scandalul cu tehnicianul Cristiano Bergodi, spunînd că italianul a fost sfidător la adresa patronului. Oficialul bănăţean spune că ar fi recurs tot la demiterea antrenorului dacă i s-ar fi întîmplat ceva asemănător
"Eu de cinci ani sunt la Timişoara şi nici nu ştiu unde e vestiarul. Totuşi, oricine bagă bani în fotbal are dreptul de a intra în vestiar. Nu sunt un fan al lui Becali, dar şi eu aş fi făcut la fel dacă eram jignit în faţa jucătorilor. Depinde însă ce faci ca să nu se ajungă pînă acolo. Bergodi a avut mai multe declaraţii sfidătoare la adresa patronului, inclusiv referitor la Dayro Moreno. Sunt total de acord cu ce a făcut Becali. De aceea eu îmi aleg foarte atent antrenorii. A existat şi la noi un incident similar, între Chivorchian şi Balint, dar s-a rezolvat repede, cei doi s-au împăcat", a spus Marian Iancu la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
34 Musafir(i)
34 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut