Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-07-2009, 04:04 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Rada: "Nu vreau să mai plec!"

Ionuţ Rada traversează o perioadă foarte fericită, el devenind de două luni şi jumătate tatăl unei fetiţe şi, de aproximativ o lună, titular în echipa Steaua.

Ionuţ, în urmă cu exact un an, totul era pe dos…
Da, nu jucam, eram supărat, dar iată că soarele a ieşit şi pe strada mea. Am fost mereu optimist şi acum mă simt împlinit.

Credeai că o să joci în tandem cu Ghionea, pentru că se spunea că de fapt vă bateţi pe acelaşi post...
Cei care susţineau asta credeau probabil că Sorin e stângaci ca şi mine, dar el e de fapt dreptaci, deci avem loc amândoi în centrul apărării. Şi nu numai noi doi, ci e loc şi pentru ceilalţi fundaşi centrali din lot. Cu Sorin mă cunosc de mult timp. Am fost rivali pe post, dar şi adversari în meciuri când eu eram la Rapid. Culmea e că eu am debutat la echipa naţională evoluând alături de el în centrul apărării! Cu cât jucăm mai mult, cu atât câştigăm la capitolul omogenitate.

S-a accidentat Petre Marin, ce vei face dacă vei fi pus să joci fundaş stânga?
Voi juca după cum îmi cere domnul Stoichiţă. Am mai evoluat pe acest post şi la Craiova, şi la Otopeni. Fac faţă, în special în faza defensivă.

A fost o vreme când te gândeai să pleci în străinătate. Ţi-a trecut?
A fost o perioadă confuză. Cei din staff m-au înţeles şi mi-au acordat încredere. Acum, că am devenit titular la Steaua, nu o să mă relaxez. O să muncesc şi mai mult. Nu mă mai gândesc să plec. Vreau să joc din ce în ce mai bine şi poate voi reuşi să prind din nou echipa naţională.

"După meciul cu Bistriţa eram supăraţi că ni s-au mai dus din şansele de a ajunge pe podium, dar ne-am mai revenit când am văzut că s-au încurcat Dinamo şi CFR" - Ionuţ Rada, fundaş Steaua

"Bergodi ne-a învățat să ne apărăm. Doar este italian. Ne-a pus lacăt. Domnul Stoichiță ne-a ajutat mult prin libertatea pe care o oferă jucătorilor în fazele ofensive" - Ionuţ Rada, fundaş Steaua

Pasionat de puzzle!
În ultimul număr al revistei FCSB, care a apărut azi pe piaţă, Ionuţ Rada se declară un pasionat al jocului puzzle. Împreună cu soţia sa, Teodora, el lucrează la un "tablou" compus din 5.000 de piese. "Lucrăm la el de peste şase luni şi mai avem cel puţin o treime dintre piese de poziţionat", a precizat fotbalistul, care îşi va etala capodopera pe peretele din livingul casei în care locuiesc.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-07-2009, 04:07 PM
Mihai Stoichiţă: "Încă n-a sunat telefonul pe bancă!"

Mihai Stoichiţă spune că pînă acum nu a avut de-a face cu imixtiunile patronului şi explică ce ar face dacă Gigi Becali ar intra în vestiar în pauză şi de ce Steaua a căzut fizic la jumătatea sezonului.

Duminică, pe banca Stelei la meciul cu Bistriţa. Luni, la Mioveni, pentru a vedea din tribună meciul Internaţional - Timişoara 0-3. Ieri, discuţii la club pentru a pune la punct minicantonamentul de la Braşov. Între toate aceste treburi de antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă şi-a făcut timp ieri 29 de minute pentru a discuta cu Gazeta Sporturilor. Despre cum a venit în Ghencea, ce a găsit acolo, cum şi ce vrea să facă la Steaua.

- Domnule Stoichiţă, vă mai gîndeaţi că o să mai antrenaţi Steaua?
- Speram, asta da, însă mă gîndeam că e greu. Din moment ce eu plecam de multă vreme să antrenez afară, ieşisem din atenţia de zi cu zi a oamenilor de fotbal din România.

- Ce făceaţi cînd v-a sunat Gigi Becali în acea noapte?
- Dormeam. Chiar m-a surprins telefonul lui. Nu mă sunase niciodată. De vorbit mai vorbisem, dar îi telefonasem eu.

"Nu sînt supus lui Becali, sînt angajatul lui"
- Bergodi a spus că n-aţi fost fair-play pentru că l-aţi criticat imediat după meciul cu Sheriff, după care i-aţi luat locul.

- Nu l-am criticat pe Bergodi. Luaţi înregistrarea emisiunilor în care am vorbit atunci şi apoi vedeţi ce au scris ziarele de sport la cronica meciului. Eu mi-am spus o părere despre joc, am zis ce am văzut. Chiar l-am susţinut pe Bergodi şi am zis despre el că ar trebui să continue munca alături de copiii de la echipă. Cum să-l critic? Poate că el a pregătit bine meciul şi echipa a fost cea care n-a pus în practică ce i s-a cerut!

- Ce aţi găsit la Steaua şi nu v-a plăcut?
- Nimic! A, ba da. Nu mi-a plăcut ce s-a întîmplat duminică la meciul cu Bistriţa.

- V-a plăcut cum i-aţi găsit din punct de vedere fizic pe jucători?
- Aici este un domeniu delicat. Pînă acum, Steaua a disputat 18 meciuri oficiale, cîte joacă o echipă într-un tur întreg, adică în 6 luni, nu în 3. E o cădere fizică acum, dar nu o cădere cauzată de nu ştiu ce anume, ci de oboseală şi, mai ales, de faptul că Steaua e singura echipă care nu s-a pregătit în vară, ci a făcut un cantonament de 12-13 zile, iar acumulările le-a făcut pe parcurs. Era normal să fie o cădere, dar eu sînt aici ca să gestionez acest lucru.

- Nu veţi semna un contract cu Steaua?
- Ba da, pînă la viitorul meci. Vom pune şi clauze în el pentru a nu încerca să ne păcălim unii pe alţii.

- Vă deranjează că sînteţi considerat un antrenor supus lui Becali?
- Supus? Ăsta e un termen fanariot. Sînt angajat al domnului Becali, iar cînd nu va mai fi mulţumit de activitatea mea vom încheia colaborarea.

"Trebuie să fiu logic şi echilibrat cu patronul"
- Dar ştiţi că antrenori ca Hagi, Lăcătuş spuneau că dădea telefoane, impunea juc...

- Eu n-am telefonul la mine pe bancă şi pînă acum nici n-am auzit la ceilalţi, care stau alături de mine, să le sune telefonul.

- Dacă s-ar repeta scena din pauza meciului cu Sheriff cît sînteţi antrenor, cum veţi reacţiona?
- Astfel de lucruri nu se întîmplă doar la noi, în România. Peste tot în lume, la toate echipele e la fel. La Steaua poate că atunci s-a întîmplat prima oară, deşi nu mi-e foarte clar ce s-a petrecut. Sînt momente în care oamenii care conduc, care investesc, răbufnesc, iar dacă nu ştii să gestionezi, să fii echilibrat, lucrurile pot degenera. Imaginaţi-vă că sînt deja două surse de tensiune, antrenorul, patronul, ambele nemulţumite să zicem de un rezultat negativ. Dacă cumva mai apare şi managerul, vă imaginaţi că trebuie să ai puterea să fii logic şi echilibrat.

"Eu suport acuzele tribunei, unii jucători nu"
- De ce credeţi că vă contestă fanii?

- Pentru că fac parte din staff-ul tehnic al clubului, iar ei sînt împotriva patronului clubului. Le spun însă tuturor că toate atacurile lor la adresa lui Becali sînt, de fapt, împotriva Stelei. Eu n-am ce să fac, suport orice, dar sînt unii jucători care nu rezistă şi nu pot duce în spate aşa ceva.

- Şi cum vedeţi rezolvarea?
- Nu mai e nici o cale. Eu, unul, nu mai văd nici o soluţie pentru că deja există doar un monolog al tribunei, care, din cîte am înţeles, refuză orice urmă de dialog.

- V-a deranjat că s-a strigat numele lui Lăcătuş la meciul cu Bistriţa?
- M-ar fi deranjat dacă nu s-ar fi strigat numele lui Marius. Chiar am fost mîndru să-i aud aclamîndu-l pe Lăcătuş pentru că el a făcut multe lucruri mari pentru Steaua.

- Vă sfătuiţi în timpul meciului cu Panduru?
- Tot timpul. Discut cu oricine din club, primesc orice informaţie, dar hotărîrea o iau eu şi la final suport consecinţele.

"Trei achiziţii, plus sistemul 3-4-3"
- Aţi jucat pînă acum 4-4-2 şi 4-3-3. În precedentul mandat aţi jucat 3-5-2. Ce sistem vă doriţi să implementaţi la Steaua din iarnă încolo?
- 3-4-3.

- Care e obiectivul pentru finalul lui 2009?
- Nu mi s-a impus nimic, mi s-a spus că linia se va trage în vara lui 2010. Îmi doresc la finalul anului să fim în semifinalele Cupei României, să fim calificaţi în primăvara Europa League şi să fim lideri în Liga I sau măcar în grupul celor din top, la maximum două-trei puncte de prima poziţie.

- Veţi face achiziţii la iarnă?
- Da. Vreau doi-trei jucători cu care să ne întărim. Pînă atunci vom căuta exact ce avem nevoie.

"La fiecare meci îi cer lui Panduru să mă ajute dacă vede că nu merge ceva. Eu nu sînt Dumnezeu în fotbal şi la mine nici nu există expresia "eu", ci "noi". E o muncă de echipă"

"Ştiţi ce e altfel faţă de primul meu mandat la Steaua, în '97-'98? Am parte de condiţii mult, mult mai bune. Atunci am venit antrenor exact în momentul desprinderii clubului de Armată"

"Cine are azi rolul lui Lăcătuş de acum 12 ani? Nu-l pot impune eu, trebuie să o facă el. Mi-aş dori unul ca Lăcătuş sau cum a fost Rădoi, pentru că eu spuneam de Marius că şi atunci cînd juca prost, juca bine"

"În ciuda tuturor opiniilor l-am băgat pe Grzelak în finalul meciului cu Bistriţa. I-am dat şansa să joace, concluziile prestaţiei lui le puteţi trage singuri"

"Am fost în Champions League ca antrenor, ca secund al Stelei, iar la două meciuri Ţiţi Dumitriu a fost suspendat şi am stat eu pe bancă. E clar că în toamna viitoarea Steaua îmi poate îndeplini un vis, acela de a fi "principal" în Ligă"

LOZURILE CÎŞTIGĂTOARE

Zapata: "E singurul portar, dintre toţi care au fost pe la Steaua în ultimii ani, de care mi-a plăcut şi am zis mereu: "Ăsta e portar mare". L-am titularizat pentru că m-a impresionat cum s-a pregătit, cît de serios e aţi văzut la meciuri. Sînt fericit pentru că îl am şi pe Tătăruşanu, un alt portar excelent"

Rada: "Cu el am stat mult de vorbă, i-am explicat că îl apreciez nu de acum, că sînt antrenorul lui, ci încă de cînd l-am văzut jucînd la Rapid. I-am dat încredere şi el a profitat de şansa primită"

Bicfalvi: "Lui i-am explicat nişte lucruri tactice, şi anume ce situaţii trebuie să evite în funcţie de calităţile lui. Cum el nu are viteză mare, i-am zis că trebuie să-şi caute mereu spaţiu liber pentru a putea manevra mingea. Plus alte lucruri. Totul ţine de comunicare"

LOZUL NECÎŞTIGĂTOR

Surdu: "De ce l-am folosit mijlocaş stînga? Pentru că în meciul de la Braşov se accidentase Tănase şi Romeo mi s-a părut o soluţie viabilă în bandă. S-a descurcat bine din moment ce a avut două mari situaţii de gol. La fel şi la Twente. Apoi, cu Bistriţa, cînd m-am uitat pe bancă să bag pe cineva ca fundaş dreapta n-am avut pe cine. Surdu are viteză, ştie jocul în bandă, am zis că pentru 20 de minute se descurcă în acea zonă"

SONDAJ STELISTI.RO
Ce părere aveţi de jocul Stelei după venirea lui Stoichiţă?
E neschimbat 40,32%
S-a îmbunătăţit 32,24%
S-a înrăutăţit 27,44%
Au votat 3.539 de persoane

Cazul "Valiza" se judecă la Bucureşti
Dosarul în care Gigi Becali, Teia Sponte şi Victor Piţurcă sînt cercetaţi pentru dare de mită, complicitate la dare de mită şi legături directe cu infracţiunile de corupţie se întoarce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ieri a fost admisă excepţia de necompetenţă a Curţii de Apel din Cluj de a judeca un europarlamentar. Următorul termen va fi cel mai probabil la începutul anului viitor. "Mai devreme de doi ani nu vom avea o soluţie în acest caz", a spus Nicolae Ucă, avocatul lui Becali. (Marius Tuhuţ)

Rada vrea "naţionala"
Fundaşul stelist Ionuţ Rada e din nou optimist. "Am trecut printr-o perioadă confuză, dar mă bucur că s-a terminat. Din acest moment, nu mă mai gîndesc să plec de la Steaua. Mai mult, cît timp sînt sănătos şi pot să joc, îmi doresc să fiu convocat la echipa naţională!", a spus jucătorul de 27 de ani. Rada a fost titularizat în ultimele 7 partide ale roş-albaştrilor din actualul sezon.

Fanii: "Ne-am săturat de Toja!"
Autogolul lui Juan Toja la 1-1 cu Bistriţa l-a aruncat pe mijlocaşul de 24 de ani în gura suporterilor. Aproape două treimi dintre cei 2.500 de votanţi la o dezbatere pe stelisti.ro s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia columbianului, de cînd a fost adus la Steaua (august 2008, pentru 800.000 de euro) pînă în prezent. "A jucat ca o cizmă" (bogdanl_yex) şi "Fraţilor, ce se întîmplă cu Toja? Îşi bate joc la fiecare meci, m-am săturat de el!" sînt doar două dintre cele peste 100 de mesaje postate.

Ştiri pe scurt
- Steaua a anunţat ieri, în mod oficial, că Miguel Tininho şi-a reziliat, pe cale amiabilă, angajamentul cu formaţia roş-albastră. Adus liber de contract în iulie, fundaşul portughez de 29 de ani a jucat un singur meci oficial la prima echipă (3-0 cu St. Patrick's).
- Dintre echipele româneşti, Steaua stă cel mai bine în topul mondial al cluburilor pe luna septembrie (locul 61, în urcare). Adversarele din Liga Europa: Twente Enschede (locul 20), Fenerbahce Istanbul (locul 49) şi Sheriff Tiraspol (locul 106).
- Fostul tehnician Emeric Ienei (72 de ani) a comentat: "Fac un apel prin intermediul stelisti.ro la adevăraţii suporteri să rămînă lîngă echipă. Eu îl ştiu pe Gigi Becali dinainte de '90, este un stelist extraordinar! Cea mai bună soluţie e să fie ignorat de presă!".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-07-2009, 06:19 PM
Panduru declară că echipa nu ar fi avantajată dacă meciul cu Rapid se va juca fără spectatori

Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, miercuri, că jucătorii nu ar fi avantajaţi în derby-ul cu Rapid dacă s-ar juca fără spectatori, pentru că fanii pot ajuta mult echipa într-o astfel de partidă importantă.

"Vreau ca spectatorii să încurajeze echipa şi nu e un avantaj pentru noi că am putea juca fără fani. Nu e bine deloc, mai ales că avem mai multe şanse să câştigăm un meci dacă ei sunt alături de noi. Ar fi bine să vină lângă echipă, iar conflictul cu oficialii să fie rezolvat cât mai repede", a spus Panduru.

Steaua ar putea juca meciul cu Rapid fără spectatori, în cazul în care Comisia de Disciplină va decide acest lucru. Membrii comisiei vor judeca miercuri cazul partidei dintre Steaua şi Gloria Bistriţa, în timpul căreia fanii roş-albaştri au proferat injurii "greu de reprodus", conform observatorului.

Oficialul Stelei a mai spus că stagiul de pregătire de la Braşov nu este unul care ar trebui să îi sperie pe jucători şi consideră că este binevenit: "Va fi un alt timp de cantonament, care va pune accent mai mult pe pregătirea fizică, iar jucătorii nu trebuie să se teamă. Încă nu am fixat niciul amical, dar mai avem timp. În acest stagiu de pregătire vor veni şi câţiva jucători de la Steaua II, pentru că Mihai Stoiciţă vrea să îi vadă la antrenamente. Trebuie să îşi dea seama ce poate fiecare, pentru că apoi să ştie unde să îi folosească dacă are nevoie de ei".

Basarab Panduru a afirmat că Mihăiţă Pleşan nu va face deplasarea la Braşov, pentru că situaţia lui contractuală nu este rezolvată. "Am vorbit cu el şi i-am spus că aş putea să mergem împreună să discutăm cu conducerea despre salariul lui, dar nu cred că pot să îl ajut. Nu şi-a rezolvat situaţia, deci nu poate face deplasarea cu echipa", a precizat Panduru, care a adăugat că nici situaţia lui Bibişkov nu este clarificată, dar speră să se rezolve cât mai repede.

În ceea ce îl priveşte pe Cristian Tănase, care a fost la Bologna pentru a efectua un control medical, Panduru a spus: "Situaţia lui e mai complicată, iar revenirea sa pe teren depinde de foarte multe aspecte. Nu cred încă că va reveni foarte rapid. Nu ştiu dacă va fi apt de joc până la meciul cu Rapid, mai are mult până atunci".

10-07-2009, 06:25 PM
Dayro Moreno a revenit la prima echipă şi s-a pregătit sub comanda lui Stoichiţă

Columbianul Dayro Moreno a revenit miercuri la echipa mare a Stelei şi a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichiţă, după ce o perioadă de o lună şi jumătate a jucat la formaţia secundă din Ghencea.

"Dayro s-a antrenat prima dată sub comanda lui Mihai Stoichiţă şi pare mai motivat. Aşa mi-a lăsat impresia, dar trebuie să vedem cum se va integra în actualul sistem de joc, pentru că va fi puţin mai greu pentru el. Depinde totul de modul în care se va antrena, de cât va alerga. Trebuie să demonstreze în continuare, pentru că la prima şedinţă de pregătire e normal să aibă un entuziasm mai mare", a declarat managerul general al Stelei, Basarab Panduru.

Columbianul Dayro Moreno nu s-a prezentat la reunirea Stelei, apoi a absentat de la antrenamente aproximativ o lună. Mijlocaşul s-a înţeles în cele din urmă cu oficialii Stelei şi a acceptat să joace la echipa a doua a clubului, dar şi să îi fie micşorat salariul pentru că a lipsit nemotivat. Fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, a declarat în nenumărate rânduri că nu se poate baza pe Dayro pentru că nu era pregătit, dar, cu toate acestea, patronul Gigi Becali a cerut ca jucătorul să fie trecut pe lista UEFA. După demiterea lui Bergodi, noul antrenor Mihai Stoichiţă a anunţat că îl va urmări şi Dayro, iar în cel mai scurt timp acesta va fi chemat la prima echipă.

Între timp, columbianul a evoluat meci de meci pentru Steaua II în liga a II-a şi în Cupa României, reuşind să şi înscrie de câteva ori pentru gruparea pregătită de Leo Strizu.

10-07-2009, 06:26 PM
Derby-ul Steaua-Rapid se va juca fără spectatori

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca Steaua să dispute două meciuri cu porţile închise din cauza comportamentului fanilor săi de la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 9-a a Ligii I.

De asemenea, clubul din Ghencea a primit şi o amendă în valoare de 40.000 de lei. Cele două jocuri pe care Steaua le va susţine fără spectatori sunt cele cu Rapid, din etapa a 11-a, şi cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a.

Şi Dinamo va disputa un joc cu porţile închise, cel cu Gloria Bistriţa, din etapa a 11-a, din cauza scandărilor fanilor de la meciul cu Pandurii, din runda precedentă. Roş-albii vor trebui să plătească şi o amendă de 20.000 de lei.

Alte decizii luate de Comisia de Disciplină în şedinţa de miercuri:

Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Bud, şi fundaşul lui CFR Cluj, Hugo Alcantara, au fost suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 740 de lei fiecare, pentru eliminările din etapa precedentă.

A fost ratificată sancţiunea financiară dictată de Consiliul de Administraţie a clubului FC Vaslui jucătorului Serge Akakpo, în valoare de 10 la sută din salariul anual al acestuia.

10-07-2009, 06:27 PM
Stoichiţă: "Nu înţeleg de ce trebuie să plătim 40.000 de lei amendă din cauza suporterilor"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, că nu i se pare corectă sancţiunea dictată de Comisa de Disciplină a LPF din cauza căreia roş-albaştrii vor juca două meciuri cu porţile închise în urma comportamentului propriilor fani la partida cu Gloria Bistriţa.

"Nu mi se pare corect că trebuie să plătim 40.000 de lei amendă din cauza suporterilor, ba chiar mi se pare o decizie ilogică, nu a înjurat echipa. Va trebui să jucăm şi în aceste condiţii, nu avem ce face, dar decizia Comisiei de Disciplină a LPF a picat într-un moment foarte prost pentru noi, când aveam nevoie de suporteri, la derby-ul cu Rapid", a spus Stoichiţă, care a adăugat că va semna un contract valabil pe doi ani cu gruparea din Ghencea.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, ca Steaua să dispute două meciuri cu porţile închise din cauza comportamentului fanilor săi de la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a 9-a a Ligii I.

De asemenea, clubul din Ghencea a primit şi o amendă în valoare de 40.000 de lei. Cele două jocuri pe care Steaua le va susţine fără spectatori sunt cele cu Rapid, din etapa a 11-a, şi cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a.

10-07-2009, 06:49 PM
Argăseală: "Paradoxul este că toţi din afara clubului cred că nouă ne convine suspendarea terenului"

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, neagă faptul că sancţiunea de două etape cu porţile închise este una dorită de conducerea din Ghencea.

"Avem numai de pierdut în urma acestei decizii. Acest lucru nu e bun pentru echipă, dar nici pentru suporteri. De cînd sînt comisiile la LPF, se taie în carne vie. Decizia a fost luată numai după ce s-a scris în raportul observatorului. Paradoxul este că toţi din afara clubului cred că nouă ne convine această decizie", a spus Valeriu Argăseală la sportro.

10-07-2009, 06:49 PM
Cătălin Ciubotă: "Steaua nu poate face apel la decizia de suspendare a terenului"

Cătălin Ciubotă, avocatul Stelei, spune că "roş-albaştrii" nu pot ataca decizia privind numărul etapelor de suspendare dictate de LPF.

"Este o dublă atingere, interesele clubului şi interesele suporterilor. Nu este o decizie convenabilă. Spectacolul şi clubul sînt lovite. Este mare păcat! Rapoartele oficialilor erau deosebit de clare. Steaua nu poate face apel ca numărul de etape de suspendare să fie micşorat", a spus Cătălin Ciubotă la sportro.

10-07-2009, 06:50 PM
Carlos: "Şefii de club sînt suporterii, echipa le aparţine!"

Carlos Fernandes, fostul portar al Stelei, s-a întors din liga a doua din Iran în Portugalia, unde apără pentru Rio Ave. El a comentat situaţia tensionat din Ghencea şi este de partea suporterilor în conflictul contra lui Gigi Becali.

"Pentru mine, şefii de club trebuie să fie suporterii. Clubul este al suporterilor, jucătorii vin şi pleacă, dar suporterii rămîn", a spus Carlos Fernandes pentru sportro.

Acesta a explicat şi motivul pentru care a ales să meargă în liga a doua din Iran: "Pentru bani m-am dus în Iran, nu pentru altceva. Dar dacă beai, te duceau la puşcărie!"

10-07-2009, 06:52 PM
Mihai Stoichiţă: "I-am zis lui Dayro să fie mai bun decît era cînd îl vedeam la TV"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, este încrezător că Dayro Moreno va da sub comanda sa un randament mult mai bun decît în trecut.

"I-am zis să fie mai bun decît era atunci cînd îl vedeam eu la televizor, cînd eram plecat din ţară. A zîmbit aprobator, dar rămîne să vedem ce va face în continuare, că din vorbe e uşor să faci treabă. Din ce am simţit astăzi la antrenament, este un jucător care ne va folosi foarte mult. Este bine pus la punct cu condiţia fizică", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV.

"Era normal să se ia o măsură după ce s-a întîmplat la ultimul meci"
Tehnicianul echipei din Ghencea a comentat suspendarea terenului Stelei, după incidentele de la meciul cu Bistriţa, spunînd că absenţa suporterilor va fi un mare dezavantaj în meciul cu Rapid.

"Era şi normal să se ia o măsură după ce s-a întîmplat la meciul cu Bistriţa. E păcat însă că vom juca fără sprijinul fanilor la un meci aşa de împortant, cum e cel cu Rapid. Pînă la urmă, ne chinuim toată viaţa să învăţăm fotbal, numai pentru a face spectacol în faţa fanilor. În faţa cui să jucăm noi fotbal, în faţa scaunelor goale? Ce e această organizaţie a suporterilor stelişti domnule? Nu e recunoscută de club, deci nu are nici o legătură cu clubul. Suporterii mă contestă, dar nu ştiu cine avea curajul să vină acum la echipă", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut