Ştiri Steaua Bucureşti
10-07-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Nu am cerut să jucăm fără fani! Avem numai de pierdut"
Suporterii nu mai au ocazia să poarte războiul cu Becali şi conducerea! Steaua va juca încă două etape cu porţile închise. Valeriu Argăseala spune că Steaua va avea numai de pierdut: Steaua va juca derby-ul cu Rapid fără spectatori.
"Avem numai de pierdut de pe urma acestei decizii. Chiar dacă s-au făcut speculaţii, dar lucrul ăsta a fost scris în raport de observatorul partidei. Nu este o decizie care să ne convină", a declarat Valeriu Argaseala la Sport.ro. Preşedintele Stelei spune că Liga a început să taie în carne vie de când are comisiile! Argăseală neagă faptul că Steaua ar prefera să joace cu spectatori pentru a evita conflictele cu fanii! "De când sunt comisiile la Ligă, s-a tăiat în carne vie. Avem numai de pierdut de pe urma acestei decizii. Nu ştiu câte meciuri cu spectatori am jucat în acest sezon. Nu am spus niciodată că e mai bine să jucăm cu tribunele goale. Eu am fost mai înainte de la Ligă şi am cerut clemenţă, dar mi s-a arătat regulamentul", a mai spus Argăseală la Sport.ro "De ce Steaua are doar un jucător la naţională? Selecţionerul vrea să-i mai vadă şi pe alţii!" Ciprian Tătăruşanu este singurul stelist chemat la naţională de Răzvan Lucescu. Pe listă mai era şi Bănel Nicoliţă, însă mijlocaşul s-a accidentat. Valeriu Argăseală nu este deranjat de selecţia făcută de Lucesc jr. Preşedintele clubului din Ghencea spune că a avut o discuţie cu selecţionerul, care a transmis că vrea să vadă la lucru şi alţi jucători. "Eu am avut o discuţie cu selecţionerul. Pentru meciurile cu Serbia şi Insulele Feroe trebuiau luaţi Nicoliţă şi Tătăruşanu. Dar Nicoliţă nu este apt, după cum ştiţi. Ceilalţi jucători nu au mai fost chemaţi pentru că selecţionerul a zis că vrea să mai vadă şi alţi jucători", a spus oficialul stelist la Sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 10:01 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă stă ilegal pe banca Stelei!
Bogdan Tohăneanu a declarat pe REALITATEA.NET că directorul Şcolii de Antrenori, Mircea Rădulescu, este vinovat de situaţia conflictuală dintre Bergodi şi Steaua şi e curios cum va înregistra FRF contractul lui Mihai Stoichiţă, atât timp cât Rădulescu susţine că antrenorul italian nu a fost demis.
Schimbare de atitudine în cazul Bergodi a directorului Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, care la zece zile după ce îi spunea lui Cristiano Bergodi să nu se prezinte în Ghencea, revine şi spune că oficialii clubului Steaua sunt îndreptăţiţi să-i ceară antrenorului italian să revină la club, pentru că nu există niciun act oficial care să constate demiterea sa. "În ziua despărţirii de Bergodi, Comisia Tehnică a FRF a primit o hârtie din partea Stelei în care se transmitea că s-a luat o decizie în urma căreia Mihai Stoichiţă va antrena în locul italianului, dar nicidecum că Bergodi a fost demis. Pe asta se bazează Steaua atunci când îl cheamă la serviciu pe Bergodi", a spus Mircea Rădulescu. El s-a referit şi la situaţia lui Mihai Stoichiţă: "Nu ne-a fost adus încă angajamentul semnat de Stoichiţă cu Steaua, dar mai este timp. Regulamentul spune că un tehnician are la dispoziţie o lună pentru a semna contractul", a declarat Rădulescu. În replică la cele spuse de Rădulescu, avocatul lui Bergodi, Bogdan Tohăneanu, a spus pentru REALITATEA.NET: "Înţeleg că se dezice de ce spunea acum câteva zile. Bergodi l-a sunat pe Mircea Rădulescu să-l întrebe ce face, iar acesta i-a spus să nu mai meargă la echipă, fiindcă a fost înlocuit. Oricum, faptul că s-a ajuns până aici cu litigiul a fost determinat inclusiv de indecizia domnului Rădulescu. El trebuie să apere antrenorii, or prin atitudinea lui neclară a generat această situaţie". În actele FRF nu e trecut numele lui Stoichiţă ca antrenor al Stelei, iar Tohăneanu ne-a declarat: "Dacă Bergodi nua fost demis sunt curios cum vor înregistra cei de la federaţie contractul lui Stoichiţă!". Mai mult, avocatul consideră că dacă din punct de vedere sportiv Steaua are o lună la dispoziţie să înregistreze contractul lui Stoichiţă la FRF, acesta trebuia să fie depus deja la Inspectoratul Teritorial de Muncă. "Stoichiţă stă ilegal pe banca Stelei! Toate echipele care au jucat contra echipei sale toamna aceasta ar trebui să depună contestaţii", ne-a mai spus Bogdan Tohăneanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 11:44 PM
|
|||
|
|||
Mihăiţă Pleşan: "Dacă voi fi reprimit, poate mă gîndesc şi la scăderea contractului"
Mijlocaşul stelist Mihăiţă Pleşan mărturiseşte că nu este de acord cu micşorarea salarială propusă de şefii clubului din Ghencea, însă recunoaşte că ar putea lua în calcul şi această variantă în cazul în care va fi reprimit la prima echipă.
"Mi s-a transmis că dacă vreau să mă prezint la antrenamentele echipei trebuie să renunţ la mai bine de 30 la sută din contract. Nu mi se pare normal ca tot eu să fiu dat exemplu după ce tot eu am fost primul care a fost amendat şi retrogradat la echipa a II-a. Deja mi s-au luat 10 procente din contract. Altfel, eu m-aş întoarce cu mare plăcere la prima echipă. Dacă voi fi reprimit, poate atunci m-aş gîndi şi la scăderea salariului, dar nu să mi se impună din prima", a spus Mihăiţă Pleşan la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Paradoxul este că toţi din afara clubului cred că nouă ne convine suspendarea terenului"
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, neagă faptul că sancţiunea de două etape cu porţile închise este una dorită de conducerea din Ghencea.
"Avem numai de pierdut în urma acestei decizii. Acest lucru nu e bun pentru echipă, dar nici pentru suporteri. De cînd sînt comisiile la LPF, se taie în carne vie. Decizia a fost luată numai după ce s-a scris în raportul observatorului. Paradoxul este că toţi din afara clubului cred că nouă ne convine această decizie", a spus Valeriu Argăseală la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 06:50 PM
|
|||
|
|||
Valentin Alexandru: "Gigi Becali e nemulţumit de amendă, însă aşa e regulamentul"
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, spune că a trebuit să respecte regulamentul după scandările suporterilor stelişti de la meciul cu Gloria Bistriţa şi să suspende astfel terenul din Ghencea.
"Vinovat e cel care face o lege sau cel care nu o respectă? Avem de-a face cu huligani care nu se uită la meci şi habar nu au rezultatelele partidelor, care se duc acolo doar pentru a se bate. Gigi Becali e nemulţumit de amendă, însă aşa scrie la regulament. Ce să facem acum, să nu-l mai respectăm?", a declarat oficialul. În privinţa continuării delegărilor de arbitri străini, secretarul LPF a dorit să facă o paralelă istorică. "Nu am fost în stare să îl ţinem pe Cuza şi a trebuit să aducem conducător din afară. Toţi boierii se băteau pe funcţie. La fel trebuie să facem şi acum cu arbitrii străini", a încheiat Valentin Alexandru la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 06:51 PM
|
|||
|
|||
Mihăiţă Pleşan: "Dacă voi fi reprimit, poate mă gîndesc şi la scăderea contractului"
Mijlocaşul stelist Mihăiţă Pleşan mărturiseşte că nu este de acord cu micşorarea salarială propusă de şefii clubului din Ghencea, însă recunoaşte că ar putea lua în calcul şi această variantă în cazul în care va fi reprimit la prima echipă.
"Mi s-a transmis că dacă vreau să mă prezint la antrenamentele echipei trebuie să renunţ la mai bine de 30 la sută din contract. Nu mi se pare normal ca tot eu să fiu dat exemplu după ce tot eu am fost primul care a fost amendat şi retrogradat la echipa a II-a. Deja mi s-au luat 10 procente din contract. Altfel, eu m-aş întoarce cu mare plăcere la prima echipă. Dacă voi fi reprimit, poate atunci m-aş gîndi şi la scăderea salariului, dar nu să mi se impună din prima", a spus Mihăiţă Pleşan la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 06:58 PM
|
|||
|
|||
Cristi Tănase out încă 3 săptămîni!
Cristi Tănase, mijlocaşul cumpărat pentru 1,8 milioane de euro, va avea voie doar să se antreneze în următoarele 21 de zile.
După două zile în care a efectuat investigaţii amănunţite la clinica Isokinetic, de la Bologna, Tănase a primit diagonisticul final din partea specialiştilor italieni, dar şi programul pe care va trebui să-l urmeze. I s-a transmis că antrenamentele şi recuperarea pe care le-a realizat în Ghencea au fost OK din punct de vedere medical: "Eşti refăcut în mare parte, însă vei mai fi nevoit să stai departe de meciurile oficiale încă 3 săptămîni. Poţi juca şi acum, dar e mai bine să prelungeşti pauza pentru a ţi se reface total cicatricea de pe muşchi". Tănase va merge în cantonament şi se va pregăti normal, însă nu va putea fi folosit de către Stoichiţă la jocuri. "Situaţia lui e un pic mai complicată, nu cred că va reveni atît de repede. Nu ştiu dacă va evolua în meciul cu Rapid, pe 25 octombrie, mai sînt multe zile pînă atunci", a spus ieri Panduru. Cel mai probabil, Tănase va putea reveni pe gazon în meciul de la Timişoara, programat pe 1 noiembrie. "Nu vreau să mai facem greşeala de a-l forţa şi să-l pierdem pentru o perioadă îndelungată. Mai bine mai stăm, dar îl vom avea apt sută la sută pentru tot restul campionatului" - Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua A jucat 72 de minute în patru luni Tănase a început ca titular ultima dată abia acum 4 luni, în ultima etapă a sezonului precedent, cînd s-a şi accidentat în meciul Argeş - Dinamo 5-2. De atunci, a jucat doar 72 de minute, dar niciodată n-a mai intrat ca titular. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 06:59 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă speră la două achiziţii
Mihai Stoichiţă a anunţat ieri că îşi doreşte un mijlocaş experimentat şi un fundaş dreapta.
Pentru perioada de transferuri din iarnă, Mihai Stoichiţă şi-a făcut deja planurile în privinţa transferurilor dorite în Ghencea. "Avem posturi puţin dublate. Ne-ar trebui un mijlocaş cu experienţă şi un fotbalist care să dubleze postul de fundaş dreapta. Acolo sîntem total descoperiţi şi am fost nevoit să improvizez" a fost concluzia tehnicianului, într-un video interviu acordat ieri pentru stelisti.ro. "Am în vizor jucători buni şi nu foarte scumpi. Ce înseamnă buni? Cum ar fi fraţii Karamian. Însă ei costă mult", a adăugat "Lippi". Cu privire la suma de bani pe care ar fi dispus Gigi Becali să o aloce, antrenorul în vîrstă de 55 de ani a precizat: "Nu înseamnă automat că toţi jucătorii liberi de contract nu sînt buni. Oricum, pînă la iarnă, domnul Becali va decide cîţi bani va investi în transferuri". "Mă voi orienta către piaţa din Est. Acolo, fotbaliştii sînt mai ieftini şi, poate, foarte valoroşi" - Mihai Stoichita, antrenor Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:02 PM
|
|||
|
|||
Belodedici: "Dacă Becali nu cade la pace cu suporterii, Steaua riscă să dispară"
Fostul fundaş al roş-albaştrilor, Miodrag Belodedici, crede că şefii din Ghencea ar trebuie să caute cît mai repede o soluţie prin care să pună capăt conflictului cu fanii.
"Dacă scandalul va continua, Steaua riscă să dispară. Dacă nu se poate ajunge la un consens, cineva trebuie să plece de pe corabie. Ori conducerea, ori suporterii, dar fără fani fotbalul nu mai înseamnă nimic. Mare păcat, mai ales că vorbim de cel mai iubit club din România", a spus fostul fundaş al roş-albaştrilor pentru site-ul stelisti.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-08-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
'E prea vulgar! Nu pot să mă cobor la nivelul lui! Datorită Stelei a ajuns cunoscut'
Intervievat pe siteul suporterilor stelişti, fcsteaua.ro,tehnicianul care a adus Cupa Campionilor Europeni a făcut o caracterizare detaliată a situaţiei din Ghencea, începând de la echipă şi până la comportamentul patronului. Ienei consideră că pe Becali îl supără adevărul, singurul lui răspuns fiind că gesticulează, nevând niciun argument.
"Campania de transferări a fost foarte proastă, s-au adus jucători de pe dvd-uri, care nici măcar nu sunt de valoarea tinerilor din curtea noastră. Ăsta e adevărul... şi ştiţi că de multe ori adevărul supără. Iar dacă spui adevarul lui Gigi se supără şi gesticulează, că a adus jucători, că a adus una alta, fără a da argumente!", a declarat tehnicianul. În ceea ce priveşte comportamentul europarlamentarului, Emeric Ienei spune fără menajamente că Becali este prea vulgar şi că nu se poate coborî la nivelul său. De asemenea, Ienei consideră că Becali s-a înconjurat de oameni care vor să-l "mângâie" şi să fie de acord cu el. "Sincer nu pot să vă dau sfaturi ce să faceţi mai încolo. I-aţi atras atenţia civilizat, în nenumărate rânduri pentru derapajele pe care le-a avut. Mai încolo nu ştiu ce să vă sfătuiesc. E prea vulgar şi eu nu suport vulgaritatea, niciodată nu am suportat-o şi nu pot să mă cobor la nivelul lui. Nenorocirea mare e că toţi din jurul lui sunt nişte oameni care vor să îl mângaie şi să fie de acord cu el.Nici unul nu este în stare să îi explice că nu este bine ceea ce face", a spus Ienei. Fostul antrenor al Stelei a comentat şi declaraţiile lui Becali, conform cărora a pierdut mai mult decât a câştigat odată cu venirea în Ghencea. Emeric Ienei spune răspicat că Becali era un anonim până a veni la Steaua. "Eu sunt convins că Becali nu a pierdut cu Steaua ci din contră! Steaua l-a propulsat unde este. Nimeni nu ştia de Gigi până a venit la Steaua. Asta trebuie să înţeleagă dânsul!", a încheiat fostul antrenor al României la Coppa del Mondo. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
58 Musafir(i)
58 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut