Ştiri Steaua Bucureşti
10-14-2009, 03:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gabi Balint: "Trebuie să fii inconştient sau masochist să te duci antrenor la Steaua"
Gabi Balint a continuat atacurile la adresa lui Gigi Becali, patronul Stelei, spunînd că nu îi mai suportă acestuia jignirile şi ar trebui să plece mai repede din Ghencea.
"Nu vreau să contribui la înlăturarea lui Gigi, doar mi-am exprimat opinia şi nici nu îi mai suport jignirile. Becali are un stil dictatorial. Trebuie să fii inconştient sau masochist să te duci antrenor la Steaua. Răzbiul cu fanii nu se va încheia cu bine pentru că Gigi nu ştie să facă paşi înapoi. Nimeni nu îi contestă meritele lui Gigi Becali şi toată lumea a spus-o atunci cînd a fost cazul, dar nu poate să recunoască faptul că e vinovat pentru situaţia de acum a echipei.", a spus Gabi Balint. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:38 PM
|
|||
|
|||
Dayro: "Nu am vrut să mă întorc din cauza lui Pedrazzini!"
Dayro Moreno explică motivele care l-au determinat să nu se prezinte la reunirea Stelei înaintea debutului de sezon şi spune că este hotărît să se revanşeze în fata suporterilor din Ghencea.
"Nu am vrut să mă întorc din cauza problemei pe care am avut-o cu fostul antrenor, Massimo Pedrazzini. Am fost trimis atunci la echipa a doua fără nici o explicaţie. M-a dat afară în timpul unei şedinţe de pregătire, după o discuţie mai dură, şi asta a fost tot. Normal că nu mi-a convenit situaţia! Eram supărat pentru ce se întîmplase cu mine în retur şi am făcut o greşeală mare. Am conştientizat acest lucru, iar acum vreau un singur lucru: să mă revanşez faţă de toată lumea de la Steaua. Îmi voi spăla păcatele, veţi vedea! A fost cea mai mare prostie. Dar sînt şi eu om şi sînt supus greşelii. Am cerut iertare pentru ceea ce am făcut şi sper să fac lucruri bune de acum încolo", a spus Dayro Moreno. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:39 PM
|
|||
|
|||
Nicoliţă este complet refăcut după accidentare şi va fi titular cu Poli Iaşi
Accidentat în Europa League, la 0-0 cu Twente Enschede, Bănel Nicoliţă s-a refăcut şi va putea fi folosit în meciul de duminică, din deplasare, cu Poli Iaşi.
Mijlocaşul de 24 de ani a fost menajat în ultima etapă de campionat, cu Gloria Bistriţa (1-1), pentru a nu risca agravarea unui edem. "S-a pregătit separat în cantonamentul de la Braşov, dar sînt şanse mari să fie folosit la Iaşi", a explicat ieri Mihai Stoichiţă. Recent, presa germană a scris că Borussia Dortmund şi Hoffenheim sunt interesate de serviciile lui Banel Nicolita, existînd şanse mari să-l transfere în următorul mercato. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Steliştii au primit o parte din primele restante
Gigi Becali a decis să le dea jucătorilor 60.000 de euro, reprezentînd o parte din primele promise pentru cele 4 victorii obţinute în campionat din 9 posibile.
Suma va fi împărţită fotbaliştilor în funcţie de minutele jucate de fiecare. Bonusurile pentru rezultatele din cupele europene vor fi date după ce vor intra în cont banii de la UEFA, lucru care se va produce în cursul săptămînii viitoare. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Bogdan Stancu a suferit o entorsă la antrenament şi e în pericol să rateze partidele cu Iaşi şi Fenerbahce
Atacantul Stelei, Bogdan Stancu, s-a accidentat la antrenamentul de astazi al ros-albastrilor si a fost nevoit sa paraseasca mai devreme sedinta de pregatire.
Diagnosticul initial al medicilor a fost entorsa, iar jucatorul de 22 de ani va fi supus in urmatoarea perioada unor investigatii medicale suplimentare, au declarat surse din Ghencea pentru site-ul stelisti.ro. Astfel, Bogdan Stancu este in pericol sa rateze partidele cu Politehnica Iasi (18 octombrie) si Fenerbahce Istanbul (22 octombrie). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Daniel Gherasim: "Stoichiţă este nimerit pentru Steaua"
Daniel Gherasim, fostul portar al roş-albaştrilor, consideră că numirea lui Stoichiţă pe banca Stelei a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua conducerea în momentul de faţă.
"L-am cunoscut pe Mihai Stoichiţă şi ca secund şi ca principal, şi din postura mea de preşedinte al Stelei. Este un om dibaci, cunoaşte fenomenul fotbalistic, intră pe sub pielea jucătorilor şi este, la ora aceasta, nimerit pentru situaţia de la Steaua. Aici mă refer la înlocuirea unui antrenor şi schimbarea mentalităţii jucătorilor. Trebuie lăsat în pace să-şi facă munca, şi să-şi imprime ideile, ca la sfîrşit să se ajungă şi la o împăcare cu suporterii", a declarat Daniel Gherasim pentru Sport Total FM. Fostul goalkeer a discutat şi despre viitorul Stelei, considerînd că rezultatele nu vor fi imediate: "Steaua astăzi are un lot tînăr, de perspectivă şi nu pot să fiu convins că vor putea avea rezultate. Dacă acest lot va avea stabilitate de la nivelul conducerii pînă la nivelul băncii tehnice, iar fotbaliştii vor înţelege că atunci cînd spui Steaua spui performanţă şi îndeplinirea obiectivelor şi îşi vor dori să se autodepăşească, să ajungă să evolueze în competiţii internaţionale, atunci vor veni şi rezultatele." Daniel Gherasim a discutat şi despre situaţia selecţionerului Răzvan Lucescu, spunînd că acesta nu trebuie contestat după primul său eşec. "Nu are de ce să fie judecat Răzvan Lucescu. El a pierdut un singur meci, şi din cîte ştiu a fost adus pentru campania de calificare la Euro 2012. Trebuie să-l lăsăm să-şi pună în aplicare planul pe care îl are. E adevărat că am pierdut 5-0, dar şi cînd am scos un egal în Franţa, mi s-a părut că adversarii au avut un joc foarte bun, dar presa l-a pus la zid şi atunci. El trebuie lăsat în pace şi să discutăm cînd va începe viitoarea campanie, cînd probabil va convoca alţi jucători şi va avea o altă strategie. Numai rezultatele îl vor ţine pe scaunul de selecţioner", a declarat Daniel Gherasim la Sport Total FM. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
"Viteziştii" pe DVD
La un an după ce a scos finala Steaua - Barcelona '86, Gazeta va edita şi "Drumul spre Sevilla", în două volume DVD.
Gazeta Sporturilor le pregăteşte fanilor Stelei o surpriză. În parteneriat cu TVR Media, pentru prima oară va fi editat oficial pe DVD, la calitate extraordinară, parcursul roş-albaştrilor către finala '86. Duckadam, Balint, Iovan şi autorul cărţii "Super-Steaua", Andrei Vochin, povestesc întîmplări inedite din traseul european unic pentru fotbalul românesc. Primul DVD durează 80 de minute, va fi lansat cu ziarul pe 20 octombrie şi prezintă drumul pînă în semifinale, cu un amplu rezumat, din arhiva televiziunii finlandeze, al returului din "sfertul" cu Kuusysi Lahti. Discul conţine şi faze ale "viteziştilor" din perioada '84-'86, nedifuzate pînă acum. Cel de-al doilea DVD durează 110 minute, va fi lansat pe 27 octombrie şi este dedicat semifinalei retur Steaua - Anderlecht 3-0, cel mai bun meci din toate timpurile făcut de o echipă românească. Comentariul este cel original, al lui Teoharie Coca Cosma. Discul conţine şi imagini din manşa tur. 11 lei costă fiecare din cele două DVD-uri http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
Bergodi s-ar putea despărţi azi oficial de Steaua
Încă antrenor al Stelei în acte, Cristiano Bergodi este chemat astăzi pentru a treia oară în faţa Consiliului de Administraţie pentru a da explicaţii în legătura cu absenţa sa de la echipă!
"Cel mai probabil, măsura care va fi luată va fi de a-i rezilia unilateral contractul din această cauză", a spus preşedintele Argăseală. În aceste condiţii, tehnicianul peninsular nu mai avea dreptul să primească cei 120.000 de euro pe care îi solicită din contract. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
Panduru: "Nu ştiu ce măsuri vom lua la meciul cu Fenerbahce, dar vreau ca fanii să vină la stadion"
Basarab Panduru, managerul sportiv al Stelei, îşi doreşte ca publicul să vină pe Ghencea la toate meciurile echipei.
"Eu vreau ca fanii să vină la stadion să încurajeze echipa. Îi aştept la meciuri şi să fie alături de echipă. Nu ştiu ce măsuri vom lua la meciul cu Fenerbahce. Nu sînt eu în măsură să vorbesc despre anularea abonamentelor! Cei care au luat acea măsură ar trebuie sa fie întrebaţi", a spus Basarab Panduru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-14-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Pariul
Pleşan face azi primul antrenament alături de echipa mare după o pauză de 5 luni şi promite că în scurt timp va redeveni om de bază al roş-albaştrilor.
Cea mai neagră perioadă din viaţa lui Mihăiţă Pleşan a luat sfîrşit. Săptămîna trecută a devenit tătic, de azi intră din nou în programul de pregătire al echipei de seniori. "Gata, coşmarul s-a terminat! În curînd îl veţi revedea pe acel Pleşan care impresiona şi la echipa naţională!", spune mijlocaşul de 26 de ani. - Mihăiţă, din nou la echipa mare... - Vă spun sincer că mi-a fost tare dor! Ultima jumătate de an a fost destul de dificilă pentru mine, nici nu vreau să-mi mai amintesc prin ce-am trecut... Bine că am reuşit să trec cu brio peste aceste luni, acum nu-mi doresc decît să demonstrez că am valoare să joc la Steaua. - Ai acceptat inclusiv o micşorare a salariului. Cum au decurs negocierile? - Am discutat cu domnul Argăseală şi voi semna noul angajament. Voi avea în schimb nişte clauze, despre care n-aş vrea să dau amănunte. - Cum va fi reîntîlnirea cu Ghionea, omul cu care te-ai bătut în vestiar după partida de la Urziceni? - Ne vom bate parte-n parte, ce să facem?! Haideţi, chiar credeţi că n-am lămurit incidentul de atunci?! Am discutat cu Sorin la doar cîteva zile după acel meci şi am trecut peste acea neînţelegere. Ne respectăm şi cu asta cred că am spus absolut totul. De altfel, nu doar cu Ghionea am ţinut legătura în toată această perioadă, ci cu majoritatea băieţilor. - Cîştigă Steaua titlul în acest sezon, după 4 ani de aşteptare? - Normal, mai ales că a revenit şi Pleşan la echipă... (rîde cu poftă) Serios vorbind, avem toate atu-urile să luăm campionatul şi să facem spectacol şi în Europa League. Dacă trecem de grupe, putem visa departe! "Nu am pierdut timpul la Steaua II, m-am pregătit cum am putut mai bine" - Mihăiţă Pleşan, fotbalist Steaua 1,5 milioane de euro a costat Pleşan în septembrie 2007, cînd a fost cumpărat de la Poli Timişoara 120.000 de euro e salariul actual al lui Pleşan. Pentru a reveni la prima echipă, a renunţat la 60.000 € http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
82 Musafir(i)
82 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut