Ştiri Steaua Bucureşti
11-22-2009, 01:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"D'aia nu facem faţă în Europa! Timişoara are aceeaşi atitudine înaintea meciurilor importante"
Valeriu Argăseală critică războiul dintre Timişoara, Dinamo şi CCA înaintea derby-ului de luni! Preşedintele Stelei nu înţelege de ce nu este acceptată o brigadă de arbitri din Germania şi acuză că toate acestea sunt strategii!
"La meciul cu Iaşi am fost dezavantajaţi în mod clar, cu Bistriţa nu ni s-a dat o lovitură de pedeapsă, dar noi nu am spus nimic. Lucrurile nu se îndreaptă după meci. Normalitatea asta este: să putem discuta decent despre greşelile de arbitraj şi să tragem concluziile: să vedem dacă putem să schimbăm ceva ca să meargă bine!", a declarat fostul arbitru, Argăseală! Preşedintele Stelei nu este de acord cu presiunile asupra arbitrilor! "Eu cred că presiunea pe arbitri nu duce la altceva decât la greşeli de arbitraj! Să poţi să rezişti acestor presiuni este o virtute pe care nu o poate avea oricine! Se face vâlvă în jurul acestui meci, pentru că nu văd de ce o brigadă din Germania nu ar putea duce la bun sfârşit un meci Timişoara-Dinamo! Jucătorul trebuie educat în spiritul jocului şi al sacrificiului pe teren, iar arbitrajul trebuie să îl accepte chiar dacă nu îi convine!", a spus Argăseală la Sport.ro Timişoara face vâlvă înainte de meciurile importante! "Urmăriţi meciurile importante ale Timişoarei şi vedeţi că este vorba de aceeaşi schemă de atac! Eu cred că o echipă care este educată să se bată, să joace în condiţiile normale ale unui meci, poate face faţă în Europa", a mai spus Argăseală la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut