Ştiri Steaua Bucureşti
12-15-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Mă bucur pentru el, ştiu prin ce trece!"
Mijlocaşul Janos Szekely s-a declarat încîntat de victoria pe care echipa sa a obţinut-o în meciul cu Inter Curtea de Argeş, spunînd de asemenea că este foarte fericit pentru Cristi Tănase, cel care a marcat golul victoriei.
"Eu aş fi vrut să marcăm mai multe goluri, pentru a trece peste CFR Cluj, dar pînă la urmă importantă este victoria. Contează foarte mult pentru moralul nostru că am terminat la egalitate de puncte cu primul loc. Ne-am relaxat la 2-0 şi aşa am primit acel prim gol. A doua reuşită a lor a venit pe fondul unei greşeli mari a noastre. Va fi foarte importantă pregătirea de iarnă. Eu sper încă la calificarea în Europa League, mai ales de cînd am auzit de povestea cu Fener şi pariurile. Vom juca joi să cîştigăm partida, mai ales că jucăm pe teren propriu. Mă bucur pentru Tănase, e un jucător valoros şi merita acest gol. Înţeleg prin ce trece pentru că şi eu am trecut prin aceeaşi situaţie. Nu e singurul jucător care merge prin cluburi şi cred că situaţia a fost alimentată degeaba de presă", a spus Janos Szekely la finalul meciului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
41 Musafir(i)
41 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut