Ştiri Steaua Bucureşti
12-30-2009, 02:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Rădoi: "Eu nu o scot pe Dinamo din calculele pentru campionat"
Fostul capitan al Stelei, Mirel Radoi, a declarat ca nu o scoate pe Dinamo din calculele pentru campionat si a precizat ca isi doreste ca formatia din Ghencea sa ia titlul in acest sezon.
"Echipele care sunt acum în frunte se vor lupta pentru titlu. Eu nu o scot pe Dinamo din aceste calcule, chiar dacă ei sunt pe locul 8. Totuşi, eu sper din tot sufletul să ia Steaua campionatul", a zis Radoi. Apoi a continuat: "În momentul în care au revenit jucătorii accidentaţi lotul Stelei s-a echilibrat. Pleşan şi Ovidiu Petre sunt jucători importanţi, cu experienţă iar asta se simte imediat în joc. Stoichiţă şi Panduru au merite deosebite pentru că Steaua e acum în frunte". Mirel Radoi (28 de ani) s-a transferat la Steaua in vara anului 2000, de la Extensiv Craiova, pentru suma de 100.000 de dolari. El a parasit formatia "ros-albastra" in ianuarie 2009, mergand la Al Hilal pentru suma de 6 milioane de euro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)
56 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut