Ştiri Steaua Bucureşti
01-07-2010, 08:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Becali spune că a acceptat condiţiile lui Iovov şi transferul acestuia este aproape rezolvat
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că transferul bulgarului Hristo Iovov la gruparea din Ghencea este rezolvat în proporţie de 95%, după ce clubul a decis să accepte toate condiţiile impuse de jucător.
"Iovov ne-a trimis o hârtie la club şi ne-a spus că acele declaraţii din Bulgaria le-a dat pentru că acolo joacă şi nu putea să spună altceva, a spus ce era mai bine. Pot să spun că bulgarul este 95% al Stelei. Mihai Stoichiţă a insistat foarte mult pentru acest jucător, iar azi vroia să plece în Bulgaria după el. Dar am vorbit eu cu Argăseală şi i-am spus să nu se mai ducă Stoichiţă acolo, pentru că vom accepta toate condiţiile fotbalistului", a spus Becali, la GSP TV. Patronul formaţiei din Ghencea a explicat că Iovov ar urma să semneze iniţial un contract valabil 6 luni, timp în care va primi un salariu lunar de 10.000 de euro. Apoi, din vară, înţelegerea cu acesta ar urma să fie prelungită pentru încă un sezon, iar bulgarul ar urma să primească un bonus de 30.000 de euro la semnătură şi un salariu stagional de 120.000 de euro. Becali a afirmat că venirea bulgarului va face bine Stelei, pentru că va crea mai multă concurenţă în atac: "E bine că o să fie bătaie pe acest post la Steaua, chiar dacă mi se rupe sufletul de Bogdan Stancu şi Surdu, pentru s-ar putea ca ei să nu mai joace atât de mult. Dar asta e situaţia, o să joace atacantul care este cel mai în formă. Iovov are 30 şi ceva de ani şi mai poate să joace un an, un an şi jumătate şi ne poate ajuta". Latifundiarul a precizat că jucătorul bulgar pe care Steaua l-a transferat de la Oţelul Galaţi, Jivko Jelev, va avea unele avantaje odată cu venirea în Ghencea, chiar dacă salariul său nu este foarte mare. "Pot să vă mai spun că deja s-a interesat selecţionerul Bulgariei de Jelev şi l-a chemat pentru prima acţiune. Prin venirea la Steaua are şi alte avantaje, nu contează că ia acum un salariu mai mic. Dacă eşti la Steaua, poţi să mai joci şi în Liga Campionilor, poţi să mai iei un campionat, ai avantaje". În altă ordine de idei, Becali a reiterat că este interesat de Artiom Karamian, dar nu îl va transfera la Steaua pentru că jucătorul armean cere un salariu prea mare. "Artiom Karamian e cel mai bun jucător din România, dar nu l-am mai văzut de mult şi poate a mai terminat benzina. Îmi place mult de el, dar are salariul mai mare şi nu pot să calc pe anumite principii pe care le am", a conchis omul de afaceri. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)
36 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut