Ştiri Steaua Bucureşti
09-12-2009, 05:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Strizu: "Dayro si-a schimbat mentalitatea si vrea cu totul altceva"
Columbianul Dayro Moreno este pe placul antrenorului echipei Steaua II, Leo Strizu
Antrenorul echipei Steaua II, Leo Strizu, a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca etse multumit de felul in care se prezinta Dayro Moreno pana in acest moment. Tehnicianul a spus ca mijlocasul columbian s-a pregatit bine si ca face nu are ce sa ii reproseze din punctul de vedere al disciplinei. Strizu a precizat, insa, ca sud-americanul mai are de muncit pentru a ajunge la zi cu pregatirea fizica. "Baietii sunt increzatori inaintea meciului cu Delta Tulcea. Vizavi de faptul ca ii am pe Mihaita Plesan si pe Dayro Moreno, daca ar juca banii, ar fi un lucru usor, pentru mine ca as castiga meci de meci, mai ales pentru banii care s-au dat pe ei si la salariile pe care le au. Sunt jucatori buni, ma ajuta amandoi si incep sa se adapteze la Divizia B. Pin punct de vedere disciplinar nu am ce sa ii reprosez lui Dayro, mai ales din punctul de vedere al disciplinei pe care i-o cer la antrenamente si in timpul jocului. Din punctul de vedere al pregatirii mai are de acumulat, dar sunt multumit de el pana acum. Si-a schimbat mentalitatea si vrea cu totul altceva anul acesta. Luand-o meci de meci, pot sa spun ca mi-a adus un plus. Vreau sa se autodepaseasca si de acum incolo si sa ajute si mai mult linia de mijloc realizata din jucatori tineri", a declarat Leo Strizu, in cadrul emisiunii "Gol dupa Gol". "Meciul de maine (n.r. duminica) va fi un examen dificil pentru chkipa mea, o echipa care cam face legea prin Seria I de cativa ani. Nu pot sa spun daca vor juca Plesan si Moreno. Mai am o noapte la dispozitie si vreau sa gandesc bine formula de echipa. Pot sa spun sigur ca vor juca jucatorii mei tineri, care imi dau incredere si in care cred foarte mult, asa cum este Lazar", a mai spus antrenorul echipei Steaua II. Leo Strizu saluta venirea lui Basarab Panduru la Steaua Antrenorul de la Steaua II este multumit de faptul ca acum exista un om care sa faca legatura intre prima si cea de-a doua echipa Tehnicianul echipei a doua a Stelei, Leo Strizu, considera ca aducerea lui Basarab Panduru pe postul de director sportiv la clubul din Bulevardul Ghencea este o idee buna a conducerii. Antrenorul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca este un lucru benefic faptul ca a fost adus un om de fotbal pentru a face legatura intre prima echipa si cea de-a doua. "Ma bucura profesional sa avem intre prima si a doua echipa un om de fotbal, asa cum este Basarab Panduru. Poate aceasta trecere a jucatorilor de la echipa a doua spre echipa mare - nu sub forma de a te baza pe ei, ci de a te acomoda cu echipa mare - o va mai face si altcineva, nu numai eu. E imbucurator am cui sa ma adresez, vizavi de fotbalistii tineri", a declarat Leo Strizu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut