Ştiri Steaua Bucureşti
09-19-2009, 05:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Gigi Becali: "Stoichiţă mi-a cerut să-l las să-mi spună domnul preşedinte Becali"
Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că i-a plătit 200.000 lui Cristiano Bergodi pentru cele două luni pe care le-a petrecut în funcţia de antrenor al grupării din Ghencea.
"Goian mi-a zis: plec nea' Gigi, plec nea' Gigi, i-am mărit mereu salariul şi să vedeţi ce-mi face. I-am dat drumul ca să nu-i mai aud gura, Palermo îmi dă banii în doi ani şi acum mă dă în judecată pentru 21.000 de euro. Numai avionul pînă în Italia m-a costat vreo 12-13.000. Lui Bergodi i-am dat 200.000 de euro în două luni, acum vrea prime pentru victoriile din campionat. Din bun simţ putea să nu mai ceară alţi bani, mai zice că mai vrea 6.000 primă la meciurile din Liga I şi 15.000 pentru calificarea în grupele Europa League. Nu-i nimic, nu mai pleacă nicăieri. Nu mai e demis, am foarte mare nevoie de el la echipa a doua. Mi-a zis că de Ghionea, Rada, Pleşan şi Lovin nu are nevoie, dacă aş putea să-i vînd. I-am făcut toate poftele, aşa cum o să i le fac şi lui Stoichiţă. Dacă vrea fundaş din străinătate, i-l aduc!", a spus Becali la GSP TV. "Stoichiţă mi-a cerut să îl las să-mi spună domnul preşedinte Becali. I-am spus să-mi zică Gigi, aşa cum ne-am obişnuit în ultimii 20 de ani. I-am transmis să stea liniştit, nu-i nici o problemă dacă pierde meciuri la început. Va avea la dispoziţie 3-4 luni pentru a demonstra că echipa are o direcţie, vreau să plece mingea dintr-un punct şi să văd trasee ca la Protasov, Piţurcă sau Olăroiu", a adăugat Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)
36 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut