Ştiri Steaua Bucureşti
09-19-2009, 09:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Marius Lacatus: "In intelegerea mea cu Steaua era stipulat ca sunt antrenor la echipa I si cred ca sunt contracte-tip"
Marea legenda a Stelei, Marius Lacatus, a declarat ca fostul tehnician al gruparii din Ghencea, Cristiano Bergodi, isi va rezolva diferendul financiar cu Steaua, acesta fiind de parere ca italianul are posibilitatea sa castige chiar mai multi bani si in alta tara.
"Nu cred ca Bergodi sta dupa banii pe care ii are de luat de la Steaua pentru ca are unde sa-si gaseasca un loc de munca, nu neaparat la noi in tara. Cred ca ar putea antrena la fel de multi bani sau poate mai mult. La mine in contract era stipulat ca sunt antrenor la echipa I si cred acestea sunt contracte-tip", a declarat fostul antrenor al Stelei. Referitor la numirea lui Mihai Stoichita ca antrenor principal, Marius Lacatus a spus: "Pe un antrenor il tin rezultatele in functie si te feresc de iesirile patronului. Nu cred ca acum trebuie sa asteptam miracole de la Stoichita. El va incerca sa faca acest lucru, important e sa vedem daca si reuseste. Mie nu-mi place sa-mi atac fostii colegi, dar il auzeam acum o luna cand spunea ca Steaua nu are jucatori sa faca diferenta." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
43 Musafir(i)
43 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut