Ştiri Steaua Bucureşti
10-01-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Gigi for sale"
Fanii roş-albaştrilor au fost împrăştiaţi de poliţie ieri, la Bruxelles, când i-au anunţat pe belgieni că patronul echipei Steaua e "For sale".
Suporterii stelişti au făcut ieri un nou pas în protestul lor împotriva lui Gigi Becali. După ce s-au fotografiat în toată ţara cu mesaje anti-Becali, fanii care îl vor pe finanţatorul Stelei afară din Ghencea au lovit şi la Bruxelles, acolo unde omul de afaceri se află în aceste zile. 20 dintre fani au protestat ieri în faţa Parlamentului Europei, acolo unde Becali era prezent la una dintre şedinţe. Cu bannere pe care scria "Becali for sale", alături de imaginea acestuia cu un clop de cioban pe cap, suporterii au scandat câteva minute împotriva finanţatorului stelist, spre amuzamentul trecătorilor. "Fără măşti!" Protestul a fost oprit de poliţiştii belgieni, însă nu din motive de securitate. Aceştia le-au cerut românilor să renunţe la măşti şi la cagule. Protestatarii au refuzat, fiind nevoiţi să plece din faţa Parlamentului European înainte ca Becali să-şi facă apariţia. Gigi Becali aflase deja aseară despre acţiunea de protest. Contactat de ProSport, patronul Stelei a spus că nu s-a întâlnit cu respectivii suporteri şi că, dacă aceştia ar fi organizat o manifestaţie de protest, acţiunea lor ar fi fost ilegală. "Aici este civilizaţie, n-ai voie să protestezi oricum, când îţi vine. Eu nu i-am văzut, oraşul este mare, dar în faţa Parlamentului n-au fost. Iar Poliţia îşi face datoria aici. Protestezi ilegal, te şi arestează! Eu cred c-au fost doar vorbe", a spus Becali aseară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
33 Musafir(i)
33 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut