Ştiri Steaua Bucureşti
10-04-2009, 12:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Îi duce la munte!
Săptămîna viitoare, Stoichiţă va efectua un cantonament montan, prin care speră să rezolve carenţele de pregătire fizică ale elevilor săi.
Mihai Stoichiţă a readus spiritul ofensiv în jocul roş-albaştrilor, însă schimbările nu se vor opri aici în ceea ce îl priveşte pe noul tehnician. "Lippi" a mai luat o decizie importantă, care va fi pusă în practică începînd din prima zi a săptămînii viitoare. Va urca împreună cu echipa la munte pentru un ministagiu de pregătire de 6-7 zile. Va fi pentru prima dată, după mai bine de 5 ani, cînd jucătorii Stelei vor fi din nou duşi pentru se antrena la altitudine. Ultimul antrenor care făcuse acelaşi lucru a fost Piţurcă, în vara lui 2004, înaintea sezonului în care trupa din Ghencea avea să cucerească titlul. Ce urmăreşte acum Stoichiţă? 1. Pregătire fizică. Tehnicianul a fost nemulţumit că echipa a căzut fizic în finalul jocului de la Enschede şi urmăreşte să-i "încarce" pe jucători pentru tot restul sezonului. 2. Cunoaşterea şi apropierea de jucători. Va fi zi de zi, oră de oră împreună cu elevii săi. Va reuşi să-i cunoască în detaliu şi să devină şi mai apropiat de ei. 3. Antrenamente tactice. Pînă acum a avut la dispoziţie extrem de puţin timp pentru a efectua şedinţe tactice. Pe lîngă cele exclusiv fizice, la munte va avea timp suficient şi pentru a-şi implementa ideile. "În ultimele 25 de minute cu Twente n-am mai reuşit să fim aceeaşi echipă omogenă. Cred că am căzut puţin şi fizic şi nu prea înţeleg de ce. Poate din cauza ritmului continuu de meciuri din ultima perioadă" - Mihai Stoichiţă, după meciul Twente - Steaua 0-0 "Dacă Stoichiţă vrea să-i ducă la munte, ştie el de ce o face. Va fi 24 din 24 împreună cu jucătorii, îi va cunoaşte şi mai bine, va avea timp de antrenamente, de pregătire fizică, de tot" - Basarab Panduru, manager general Steaua 2 jucători din actualul lot s-au mai pregătit în trecut în cadrul unui stagiu montan, în tricoul roş-albastru, Ghionea şi Petre Marin, care au urcat la Forban în iunie 2004, sub comanda lui Piţurcă http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
47 Musafir(i)
47 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut