Ştiri Steaua Bucureşti
10-05-2009, 03:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ionuţ Rada: "Trebuia să facem noi mai mult şi să câştigăm, dar nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit"
Fundaşul Ionuţ Rada consideră că atmosfera din tribune a fost un atu pentru Gloria: "Trebuia să facem noi mai mult şi să câştigăm, dar nu am jucat aşa cum ne-am fi dorit. Bistriţa a venit aici să se apere, iar în câteva rânduri ne-a pus în pericol pe contraatac. Cred că adversarul a profitat de atmosfera ostilă din tribună. Până la urmă, e bine că nu am pierdut şi am rămas în plutonul fruntaş. În momentul de faţă cel mai mult avem nevoie de linişte, pe care sper să o regăsim în cantonamenul de la Forban, unde să punem la punct anumite aspecte, iar domnul Stoichiţă să aibă ocazia să ne cunoască mai bine, întrucât nu a avut timp până acum".
Steaua nu a reuşit să învingă duminică, pe teren propriu, pe Gloria Bistriţa, ultima clasată, obţinând doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)
38 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut