Ştiri Steaua Bucureşti
11-16-2009, 05:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Jean Pavel: "Simt ca Steaua ne e furata. Ani de zile am fost oile lui Becali"
Fostul lider al galeriei echipei Steaua Bucuresti, Jean Pavel, sustine ca suporterii "ros-albastri" au ajuns la capatul rabdarii in cazul scandalului cu patronul.
Pavel a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca fanii au indurat prea multa vreme jignirile finantatorului si crede ca boicotarea este cea mai buna solutie pentru a-l indeparta de la conducerea clubului. "Simt ca Steaua nu mai e a noastra, simt ca ne e furata. Daca tu te razboiesti cu proprii suporteri, cei cu care ai trecut prin zapada, prin frig, cei cu care ai luptat atata timp si cu care ai castigat atat de mult, ce sa mai zicem? In cinci - sase luni s-a ales praful de tot. Ani de zile am fost oile lui, am fost numiti vaganonzi si drogati. A avut noroc ca mai mergea echipa inainte, ca ar fi plecat de mai multa vreme aceste scandaluri. De impacat nici nu se pune problema. Steaua se va procopsi cu un mare proces, din partea celor care au abonamentele suspendate si banii nu le-au fost returnati. Ei nici nu au fost anuntati in scris ca sunt interzisi. Steaua se asteapta la aceste procese. Nu trebuie sa se mai duca nimeni pe stadion si asa se va rezolva totul. Aceasta echipa trebuie boicotata acum si le-am cerut tuturor celor care tin cu Steaua, daca iubesc cu adevarat aceasta echipa, sa nu se mai duca la meciuri. Nu cred ca aceasta situatie va mai dura mult. Cred ca in curand nu vor mai avea bani de investitii si cred ca vor da echipa suporterilor. Daca nu mai sunt suporteri pe stadion, atunci ce rost mai are sa mai tina echipa? Eu zic ca la ora asta, Steaua nu valoreaza mai mult de 10 milioane de euro, nu mai are valoare acum", a declarat Jean Pavel, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Patronul este prea influentabil" Fostul lider al galeriei Stelei considera ca finantatorul gruparii din Bulevardul Ghencea pleaca urechea la prea multi apropiati ai sai care nu se pricep la fotbal: "Eu nu spun ca patronul Stelei nu se pricepe la fotbal, ci ca pleaca urechea la prea multa lume si este prea influentabil. El se increde prea mult in niste oameni care nu se pricep deloc la fotbal". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
35 Musafir(i)
35 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut