Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-18-2009, 06:47 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Mitica Dragomir este un "nimeni" care a devenit "cineva", prin mijloace dubioase ca mulţi din ţara asta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-18-2009, 07:00 PM
Iordănescu spune că Bergodi şi-a atras singur necazul

Fostul tehnician al Stelei crede că italianul Cristiano Bergodi este în mare parte vinovat pentru decizia lui Gigi Becali, explicînd că Bergodi a promis de la începutul sezonului că va avea performanţe. Iordănescu a spus că Mihai Stoichiţă ar putea avea succes pe banca tehnică a Stelei.

"Atunci cînd a venit şi a semnat contractul, Bergodi s-a arătat încîntat de lotul pe care îl are la dispoziţie. El şi-a dat acordul şi la transferul lui Goian. În aceste condiţii, trebuia să aibă numai performanţe de top. Mai mult, spunea tot timpul că se înţelege foarte bine cu patronul, dar iată că nu era aşa", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea Sportro.

Cristiano Bergodi a fost demis aseară de Gigi Becali, explicîndu-şi decizia prin rezultatele slabe ale echipei şi prin atitudinea italianului. În locul italianului a fost numit Mihai Stoichiţă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-18-2009, 07:02 PM
"Steaua mai are nevoie de 3-4 jucători"

Fostul antrenor al Stelei, Dumitri Dumitriu, nu s-a declarat surprins de numirea lui Stoichiţă pe care îl consideră un stelist adevărat. Dumitriu afirmă că Steaua nu are un lot suficient de puternic pentru a îndeplini obiectivele impuse de Becali şi îl sfătuieşte pe "Lippi" să-i ceară patronului alte transferuri. Referitor la meciul de aseară, Dumitru Dumitriu a pus rezultatul slab pe seama oboselii acumulate de fotbalişti şi pe lipsa publicului din tribune.

"Nu m-a surprins numirea lui Stoichiţă. E un stelist desăvârşit, are o experienţă vastă. Aici e o problema delicată. Dacă Stochiţă câştigă cinci meciuri, ce facem? I le atribuim lui Bergodi. Eu dacă aş fi în locul lui, i-aş cere lui Becali trei-patru jucători. Steaua nu are lotul care să îndeplinească tot ce cere Gigi Becali. Sunt sigur că, dacă erau spectatori în tribune, sigur altul ar fi fost rezultatul. Jucătorii mi-au spus că erau foarte, foarte obosiţi. Plus că cei de la Şerif au o bază fantastică." a declarat Dumitru Dumitriu la sport.ro

09-18-2009, 07:03 PM
"Patronul nu are ce căuta la cabine! Nu există slugi în democraţie"

Dumitru Dragomir spune că italienii trebuie să joace după cum le cântă românii, dacă vor să antreneze în Liga lui Mitică. "Azi eşti slugă la patron. Italienii să se acomodeze sau să stea la ei acasă", spune preşedintele LPF. Bergodi este apărat însă de Ienei. Fostul antrenor al Stelei nu este de acord cu ce a făcut patronul Becali.

"Nu a fost moral ce s-a întâmplat cu Bergodi. Nu are ce căuta patronul în cabine, mai ales între cele două reprize. În momentele acelea nu cred că un patron e binevenit, pentru că sunt tensiuni. Nu există slugi în democraţie, aşa cum spune Dragomir", a declarat Ienei la Sport.ro.

Unul dintre cei mai mari antrenori din Ghencea crede că realaţia cu patronul putea fi altfel mediată.

"Dacă eram eu nu vorbeam cu el în timpul pauzei, ci după meci. M-aş bucura pentru Stoichiţă să reuşească la Steaua. Şi el este o nucă tare. Suporterii îşi doresc ca Steaua să aibă numai succese, dar fanii trebuie să fie alături de echipă atunci când aceasta nu merge", a încheiat Ienei.

09-18-2009, 07:55 PM
Zenga: "Nu cred că voi mai antrena Steaua"

După ce patronul Stelei a declarat că singurii antrenori străini pe care i-ar mai vrea pe banca Stelei ar fi Zenga şi Protasov, actualul antrenor al lui Palermo a spus că nu crede că va mai antrena vreodată Steaua, deşi relaţia dintre el şi Gigi Becali este una bună. Antrenorul italian afirmă că şi în peninsulă există presiune din partea patronilor, dar aceasta îmbracă o altă formă. Walter Zenga realizează o paralelă între Bergodi şi Petrescu, spunând că singura diferenţă dintre cei doi a fost facută de modul în care s-au comportat conducerile celor două cluburi.

"Între mine şi Gigi a rămas o relaţie bună. Niciodată să nu spui niciodată, dar nu cred că voi mai antrena vreodată Steaua. Presiunea din partea patronului există şi în Italia, fără presiune nu poţi exista ca antrenor sau fotbalist, însă situaţia este total diferită. Atât Dan Petrescu cât şi Bergodi sunt doi antrenori tineri, foarte buni, dar Petrescu a reuşit la Unirea deoarece conducerea clubului s-a comportat altfel şi i-a oferit linişte", a declarat Walter Zenga la sport.ro

09-18-2009, 08:02 PM
Stoichiţă: "Tentaţia de a reveni în prim plan cu Steaua e foarte mare"

Noul tehnician al Stelei a vorbit la Fanatik Show, pe DigiSport, despre înţelegerea dintre el şi Gigi Becali. Stoichiţă crede că Steaua e o "devoratoare de antrenori", dar nu a putut refuza patronului stelist.

"Am fost pus într-o situaţie inedită astăzi. De dimineaţă mă gîndesc cum aş putea aplana conflictul cu suporterii. Pînă la urmă, toţi vrem binele acestei echipe. Nu am discutat nimic despre situaţia materială. Am discutat cu Becali numai despre echipă. Mîine o să discut cu domnul Becali despre contract. În cazul în care nu ajungem la un punct comun, nu are rost să insist. Steaua e o devoratoare de antrenori. Există şi riscuri cînd ajungi la această echipă. Dacă nu aş fi vrut să antrenez la Steaua, aş fi plecat din ţară şi aş fi semnat cu o altă echipă, cu care eram aproape de a mă înţelege zilele trecute. Tentaţia de a reveni în prim plan cu Steaua e foarte mare", a spus Mihai Stoichiţă.

09-18-2009, 08:16 PM
Panduru: Bergodi a fost corect faţă de mine, deci şi eu trebuia să fiu la fel faţă de el

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, explică motivele pentru care a refuzat să fie înlocuitorul lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor al grupării din Ghencea.

"Bergodi a fost corect faţă de mine, deci şi eu trebuia să fiu la fel faţă de el. Era normal să-mi respect promisiunea făcută, e un lucru de onoare. Cu Mihai am alt raport, sîntem prieteni. Bergodi nu ştia de unde să mă ia, cu Stoichiţă sînt în altă relaţie. Cristiano m-a văzut o dată, s-a deschis faţă de mine, cum puteam să-i cîştig încrederea. Renzo Rossi a făcut lucruri bune, ar putea să continue la echipă, chiar dacă Bergodi a plecat.", a spus Panduru la sportro.

09-18-2009, 09:48 PM
Panduru ştie ce l-ar fi putut salva pe Bergodi de la demitere

Directorul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, spune că Bergodi a avut o reacţie normală în momentul în care a aflat că este concediat şi explică motivele care l-au determinat să accepte oferta primită în urmă cu o săptămînă din partea lui Gigi Becali.

"Bergodi a reacţionat ca un om care a aflat că e dat afară. Toată lumea ştie cum e Gigi Becali, nu te obligă nimeni să lucrezi cu el. Dacă vrei să continui, bine, dacă nu, stai acolo unde eşti. E păcat că Bergodi nu s-a întîlnit cu Gigi în drumul spre conferinţa de presă. Dacă se întîmpla aşa, poate ar fi discutat, iar lucrurile se lămureau de atunci şi nu se mai ajungea la acest scandal!", a spus Panduru la sportro.

09-18-2009, 09:54 PM
"Nu aveam nevoie de stilul italienesc, trebuia să dăm gol cu Sheriff"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat la Fanatik Show rezultatul de egalitate înregistrat de roş-albaştrii în confruntarea cu Sheriff Tiraspol.

"Noi nu aveam nevoie de stilul italienesc, trebuia să atacăm. Poate am fost previzibili, însă şi adversarul a stat foarte bine în teren. M-am gîndit la un moment dat că nu vom marca pentru că nu vedeam nimic care să-mi dea de înţeles că vom presa. Au mai fost nume de antrenori români în discuţie, dar s-a considerat că cea mai bună variantă e Stoichiţă. Nu vă pot spune despre cine e vorba, e important că s-a ajuns la un nume şi că echipa are pe cine să conteze în acest moment", a spus Argăseală la DigiSport.

"Patronul are voie la vestiar, Bergodi şi-a făcut-o cu mîna lui!"
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit la Fanatik Show despre scandalul care a condus la demiterea lui Cristiano Bergodi în funcţia de antrenor al grupării din Ghencea.

"Stoichiţă e un om înţelept, a lucrat în foarte multe locuri şi experienţa lui nu poate fi contestată. Cred că va face treabă bună în Ghencea, aşteptăm cu toţii încrezători să vedem cum evoluează lucrurile. Mihai are o relaţie excelentă cu Panduru, au colaborat şi în trecut, acum au din nou ocazia să se întîlnească la echipă. Gigi Becali are voie să meargă la vestiare, e patron şi poate să facă asta! Cred că Bergodi şi-a făcut-o cu mîna lui. Şi faţă de mine a avut unele reacţii deplasate, dar le-am înţeles, am trecut peste ele spre binele echipei", a spus Argăeseală la Digisport, contrat de redactorul-şef al Gazetei Sporturilor: "Becali nu respectă meseriile. Pe domnul Argăseală l-a întrebat dacă poate să meargă la pauză în vestiar? Nu-l compătimesc pe Bergodi, e un om care a fost plătit pentru munca pe care a depus-o acolo, a făcut şi greşeli aşa cum a recunoscut. Orice schimbare de antrenor creează un orizont de aşteptare printre suporteri, nu cred că fanii se vor mobiliza împotriva lui".

09-19-2009, 01:36 PM
Anul şi echipa!

Noul tehnician al Stelei e un adevărat glob-trotter, antrenînd în ultimii 12 ani nu mai puţin de 12 echipe.

Stoichiţă a debutat ca antrenor principal chiar pe banca echipei cu care a efectuat ieri primul antrenament. În vara lui 1997 i-a luat locul lui Dumitru Dumitriu ca tehnician al Stelei, echipă cu care a şi cîştigat titlul în acel sezon după un final de campionat dramatic.

Rapid a făcut doar egal la Craiova, 2-2, în celebru meci în care s-a spus că preşedintele Universităţii şi antrenorul de atunci, Ramon Alesanco, plus cîţiva jucători, au avut o primă colosală din partea Stelei pentru a încurca trupa lui Mircea Lucescu.

De atunci şi pînă în mai 2009 a trecut pe la nu mai puţin de 12 echipe, unele fiind dintre cele mai exotice, precum "naţionalele" statelor Panama şi Kuweit, dar şi echipe ca Ankaragucu, AEL Limassol sau Piunik Erevan.

Ce a reuşit la Steaua
- 3 titluri ca secund al lui Dumitriu (1995-1997)
- două Cupe şi o Supercupă ale României, tot ca secund al lui Dumitriu
- un titlu de campioană ca "principal" (1997-1998)

9 trofee în palmares
- Campion al României cu Steaua (1998)
- Supercupa României cu Steaua (1998)
- Campion al Moldovei cu Şerif Tiraspol (2002)
- Cupa Moldovei cu Şeriff Tiraspol (2002)
- Campion al Armeniei cu Piunik Erevan (2003, 2004)
- Cupa Armeniei cu Piunik Erevan (2004)
- Supercupa Armeniei cu Piunik Erevan (2003 şi 2004)

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
92 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut