Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-27-2009, 12:52 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Nu-l pot scoate pe Kapetanos din echipă!"

Vârful grec a marcat trei goluri în ultimele două partide oficiale pentru Steaua

Problemele din atacul roş-albaştrilor par a se fi terminat o dată cu intrarea în formă a lui Kapetanos. Perioada excelentă pe care o traversează fotbalistul elen îl obligă pe Stoichiţă să-l titularizeze şi în partida de la Braşov, chiar dacă Surdu este complet refăcut.

"N-am cum să-l scot din echipă"
După reuşita cu Pandurii, apoi cele două goluri înscrise în partida din Cupă, cu FCM Bacău, tehnicianul este mai mult decât încântat, şi a discutat şi cu staff-ul tehnic despre evoluţiile atacantului: "E super jucător, ce pot eu să îi zic lui Kapetanos. De fiecare dată când îl trimit în teren, el îmi dă gol. Nu are decât să mă bucure. Stancu sau Surdu trebuie să înţeleagă dacă vor sta pe bancă, cine e în formă, ăla va juca. Asta înseamnă concurenţă"

Bicfali-Ionescu, la mijloc
Chiar dacă Toja a revenit după suspendarea primită din meciul cu gorjenii, iar Cristi Tănase şi Onicaş sunt apţi sută la sută, antrenorul merge pe acelaşi cuplu de mijlocaşi centrali. După ce au evoluat perfect cu Pandurii, iar la Bacău au făcut un meci bun, cei doi fotbalişti vor asigura centrul terenului şi în partida din această seară, cu stegarii. Surse din cadrul clubului dezvăluie că cei doi fotbalişti sunt pe placul lui "Lippi": "Stoichiţă este mulţumit de ei, deja acest cuplu s-a sudat şi este greu să îi mai scoţi din echipă"

Zapata - Baciu, Ghionea, Rada, Petre Marin - Szekely, Bicfalvi, A. Ionescu, Nicoliţă - Kapetanos, Stancu

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-27-2009, 12:53 PM
Fanii Stelei care vor purta însemne roş-albastre au interzis la Braşov!

În sezonul trecut, înainte de meciul Stelei de la Braşov, s-a iscat o întreagă telenovelă în privinţa accesului fanilor din Ghencea în tribunele stadionului de sub Tâmpa. Deşi Dinu Vamă anunţa răspicat că niciun suporter cu însemnele roş-albastre nu va avea acces la meci, până la urmă diferendul s-a stins şi, în cele din urmă, ultraşii au intrat pe stadion.

Istoria se repetă şi de această dată. Organizatorii meciului care va avea loc mâine, de la ora 20:00 au decis să le interzică accesul fanilor care vor purta însemnele Stelei. O parte din vină le aparţine steliştilor, care nu au anunţat că vor face deplasarea la Braşov într-un cadru organizat, aşa că oficialii de sub Tâmpa au decis să nu le permită accesul pe stadionul Tineretului, dacă aceştia vor purta fulare, steaguri sau eşarfe roş-albastre.

Ca şi la Mediaş, unde trupa din Ghencea a fost susţinută de un numeros grup de fani, şi la meciul de mâine se anunţă o invazie roş-albastră, mai ales că ultraşii vor să bifeze o nouă filă din războiul cu 'inamicul public numărul unu', Gigi Becali.

Preţurile biletelor pentru derby-ul de mâine variază între 30-50 de lei şi acestea pot fi procurate de la casele de bilete până la ora 17:00.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-27-2009, 12:54 PM
Atenţie la Hadnagy!

Defensiva tupei din Ghencea este destul de lentă, iar Stoichiţă este îngrijorat

Cu Ghionea afectat după problemele familiare, Golanski accidentat, iar Ninu făcut praf de patron, după evoluţii mai puţin convingătoare, tehnicianul se teme de viteza şi tehnica celor doi fotbalişti ai stegarilor.

"Concentrare maximă"
La şedinţele de antrenament din cursul acestei săptămâni, antrenorul a purtat câteva discuţii cu fundaşii: "Trebuie să avem mare grijă. Hadnagy este foarte iute şi tehnic. O formaţie arţăgoasă, care urcă cu fundaşii laterali până în careu. Vor evolua cu răutate împotriva noastră, trebuie să fim foarte atenţi. Să stăm aproape de adversar, şi să nu-l lăsăm să mişte, nu vreau să vă complicaţi. Cu multă dăruire sigur ne vom impune"

Baciu pe dreapta
Experienţa băcăuanului pare a fi decisivă în lupta cu tânărul Ninu. Cum Golanski este lovit şi foarte probabil va pierde şi partida din Olanda, Stoichiţă este hotărât să-l trimită pe Baciu în teren încă din primul minut. Folosit pe bandă, meciul cu braşovenii ar fi un ultim test al fostului fundaş de la Bacău, înainte de partida cu Twente.

09-27-2009, 12:55 PM
"Ne-am mulţumi şi cu un egal"

Cu două victorii la activ de când a venit la Steaua, Mihai Stoichiţă i-a făcut pe jucători să uite modul urât în care a fost demis Bergodi. Rana a început să se cicatrizeze, iar acum steliştii se gândesc doar la fotbal. Urmează o deplasare la liderul Ligii I şi e nevoie de o victorie.

Cum priveşti despărţirea Stelei de Cristiano Bergodi?
Toţi jucătorii Stelei au avut o relaţie excelentă cu Cristiano Bergodi, atât la nivel profesional, cât şi personal. Din păcate, el a plecat. Acesta este fotbalul şi astfel de lucruri se întâmplă oriunde.

Duminică aveţi cea mai grea deplasare de până acum. Vă mulţumiţi şi cu un punct?
Noi ne dorim victoria, dar, dacă jocul nu ne va ajuta, este logic că ne vom mulţumi şi cu un egal.

Care ţi se pare pericolul numărul 1 din tabăra braşoveană?
În opinia mea, Ilyeş, deoarece este căpitanul echipei, are experienţă şi trage mereu echipa după el.

Odată cu intrarea lui Tănase, mijlocul Stelei e mai dinamic. Tu unde preferi să joci: închizător, coordonator sau pe stânga?
Eu mă simt comod pe orice poziţie în teren. Este adevărat faptul că am jucat mai mult pe partea stângă, însă mă simt bine şi în centru.

Ce ai alege între câştigarea campionatului şi cucerirea Europa League?
Un trofeu european este un vis pentru orice jucător, aşa că aş fi ipocrit să spun că nu mi-aş dori aşa ceva.

10 mii de euro este salariul lunar al lui Juan Toja la Steaua

09-27-2009, 04:23 PM
Stoichiţă: "Eu l-am promovat pe Vio Moldovan, să fie recunoscător şi să ne lase să cîştigăm"

Tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă, este destul de îngrijorat înaintea partidei cu fostul lider al campionatului, FC Braşov, dar a găsit puterea de a glumi pe seama partidei de deseară.

Antrenorul roş-albaştrilor şi-a adus aminte de relaţia sa cu Viorel Moldovan, omologul său de pe banca "stegarilor". "Ar fi bine ca Viorel Moldovan să fie recunoscător şi să ne lase să cîştigăm. L-am promovat pe cand avea 18 ani la Dinamo", a glumit Mihai Stoichiţă într-un interviu pentru Antena 1.

Tehnicianul din Ghencea s-a referit şi la Cătălin Munteanu, un alt fotbalist alături de care a jucat şi cu care se va duela deseară: "Cătălin Munteanu era doar un copil cînd l-am promovat, iar acum a ajuns un fotbalist extraordinar".

Steaua va întîlni pe FC Braşov în această seară, de la ora 20:00, într-un meci contînd pentru etapa a 8-a din Liga 1. Partida va fi transmisă de Antena 1 şi gsp.ro.

09-27-2009, 08:09 PM
Bergodi: Sunt dator Romaniei

Fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat ca este recunoscator Romaniei pentru ca i-a oferit sansa sa pregateasca echipe de top.

"Sunt dator Romaniei, mi-a dat posibilitatea de a antrena la un nivel inalt. Le multumesc tuturor oamenilor care mi-au dat posibilitatea sa pregatesc echipe precum National, CFR Cluj, Rapid, Iasi sau Steaua. Nu regret ca am venit in Romania in niciun moment", a spus Bergodi, conform Onlinesport.

Antrenorul italian a vorbit despre planurile de viitor, precizand ca ar fi dispus sa revina in tara noastra in postura de tehnician.

"Merg la familia mea, nu mi-am vazut copiii de foarte mult timp. Meseria de antrenor te duce dintr-o tara in alta si nu se stie cand ma voi intoarce in Romania. Eu m-as intoarce ca antrenor daca voi fi solicitat pentru un proiect bun", a mai spus Bergodi.

Cristiano Bergodi a fost inlaturat de la carma Stelei din cauza unui conflict cu Gigi Becali, care a avut loc in pauza meciului cu Sheriff Tiraspol.

09-27-2009, 08:12 PM
"Avem o echipă tânără, frumoasă!"

Mihăiţă Pleşan şi Dayro Moreno au fost titulari la Steaua II în partida câştigată în faţa celor de la Tricolorul Breaza. Columbianul a reuşit un gol şi o pasă decisivă, iar mijlocaşul defensiv s-a achitat foarte bine de sarcini.

La finalul meciului, Pleşan s-a declarat încântat de perspectiva revenirii la prima echipă, deşi a lăsat de înţeles că se simte bine şi la formaţia condusă de Leo Strizu.

"Sunt bucuros că am câştigat, suntem o echipă frumoasă, tânără. Nu ştiu ce să vă spun, am auzit că aş putea să fiu rechemat la prima echipă. Aş fi bucuros să se întâmple asta, dar nu am fost anunţat oficial de nimeni. Cu Sorin (n.r. Ghionea) nici nu m-am certat, nu am de ce să mă împac cu el. A fost o mică altercaţie pe teren din cauza tensiunii meciului, dar astfel de evenimente se întâmplă frecvent. Nu am de ce să fiu supărat pe el. Îmi doresc ca toţi jucătorii de la Steaua II să ajungă la prima echipă, nu doar eu. Toţi avem valoare.", a declarat Pleşan la Sport.ro.

09-27-2009, 08:53 PM
Panduru crede că FC Braşov se va califica în cupele europene în acest sezon!

Basarab Panduru, actualul manager sportiv al Stelei, spune că Braşovul este una dintre echipele care vor emite pretenţii la o calificare în cupele europene la finalul sezonului, astfel că echipa sa trebuie să fie foarte atentă la deplasarea din această seară.

"Un meci greu, indiferent de faptul că Braşovul a fost pe primul loc sau nu. Este o echipă bună, una dintre echipele care vor termina între primele 6 în acest campionat. E devreme să spunem cum arată echipa Stelei. De cînd a venit, Stoichiţă n-a avut timp să facă antrenamente, dar astăzi este un examen pentru noi doi. Să vedem cam unde ne situăm atunci cînd jucăm cu o echipă puternică. E clar că toţi avem aceeaşi părere şi toţi steliştii gîndesc cum gîndim şi noi: Steaua este favorită, dar trebuie să te gîndeşti că mai întîlneşti şi adversari puternici. Nu cred că are importanţă ce a făcut Dinamo ieri, cîtă vreme noi nu învingem azi la Braşov", a spus Basarab Panduru înainte de meci, la GSP TV.

09-28-2009, 04:09 PM
Stoichiţă: "Este un rezultat echitabil, victoria a fost aproape când de o parte, când de cealaltă"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după remiza cu FC Braşov, scor 0-0, că rezultatul este echitabil şi este mulţumit de faptul că roş-albaştrii au fost mai ofensivi decât în meciurile precedente.

"A fost una din cele mai spectaculoase partide, iar victoria a înclinat când de o parte, când de cealaltă. Îmi felicit băieţii pentru că şi-au creat foarte multe ocazii şi o felicit şi pe FC Braşov pentru modul în care s-a prezentat. A fost un spectacol extrem de agreabil, consider că rezultatul este echitabil şi sunt foarte bucuros că jucătorii mei ajung des în situaţii de gol", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a mărturisit că nu şi-a certat jucătorii pentru numeroasele ratări, ci i-a felicitat pentru că şi-au creat atâtea oportunităţi de gol şi a anunţat că mijlocaşul Cristian Tănase, introdus în partea secundă şi înlocuit apoi din motive medicale, a suferit "o uşoară întindere, pe fondul dorinţei de a juca, însă a intrat prea devreme, insuficient pregătit".

Antrenorul roş-albaştrilor a mai spus că echipa sa pregăteşte cu încredere meciul cu Twente: "Trebuie să redeschidem şansele de calificare şi să ţinem pasul. Trebuie să fim conştienţi că întâlnim echipe de valoarea noastră".

FC Braşov şi Steaua au remizat duminică, scor 0-0, în etapa a 8-a a Ligii I, după un meci spectaculos, cu numeroase ocazii de gol.

09-28-2009, 04:31 PM
Robinson Zapata: "Ritmul m-a scos în faţă"

Zapata spune că numărul mare de ocazii ale braşovenilor l-au ajutat să se remarce.

Robinson Zapata a salvat punctul cîştigat de Steaua la Braşov, chiar dacă a jucat într-un picior în ultimele minute ale meciului. Columbianul, cel mai bun dintre roş-albaştri, şchiopăta vizibil, dar a rămas în poartă fiindcă Stoichiţă îşi epuizase schimbările.

- Robinson, cum ţi s-a părut meciul?
- Foarte bun. Au fost ocazii multe, spectacol. Chiar dacă nu s-a marcat, cred că oamenii care au văzut meciul sînt mulţumiţi.

- Dar tu eşti satisfăcut de rezultat?
- Sincer, da. Adevărul e că Braşovul putea să cîştige, după cîte ocazii a avut.

- Majoritatea le-ai blocat tu. Cît de grea a fost partida asta pentru tine?
- Să ştii că ritmul ăsta crescut, în care se joacă de la o poartă la alta, mă ajută. Braşovenii m-au băgat în formă pentru jocul cu Twente.

- Cît de gravă e accidentarea ta?
- E o contractură la piciorul stîng, dar pe final am avut dureri şi la dreptul, unde probabil că am întindere. Nu contează, o să joc şi într-un picior în Olanda!

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
94 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut