Ştiri Steaua Bucureşti
09-30-2009, 02:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Aripă fragilă
La Enschede, Stoichiţă va fi nevoit să-l folosească pe Toja în banda stîngă, deşi columbianul nu dă un randament foarte bun pe acel post.
Pregătirile pentru meciul cu Twente seamănă cu o tablă de şah. "Lippi" îl va retrage pe Nicoliţă în defensivă şi-l va pune paznic la Miroslav Stoch, vitezistul împrumutat de olandezi de la Chelsea. Mutarea îi dă însă bătăi de cap lui Stoichiţă. Singura soluţie pentru postul de mijlocaş stînga rămîne sud-americanul Toja, în condiţiile în care Tănase şi Ochiroşii sînt accidentaţi. Tari pe flancuri Tehnicianul Stelei ştie că zona pe care o va acoperi internaţionalul columbian este una sensibilă. Motivele? Toja nu este suficient de rapid pentru a evolua pe flanc, în timp ce jocul olandezilor se bazează în special pe aportul extremelor Stoch şi Ruiz. În privinţa sistemului de joc, Stoichiţă are două opţiuni: clasicul 4-4-2, cu Ionescu şi Bicfalvi în centru, sau partitura mult mai ofensivă, 4-3-3, cu Surdu, Stancu şi Kapetanos în avanposturi. "Toja nu are viteză ca să joace extremă. E un jucător valoros, dar locul său este în centrul liniei de mijloc" - Adrian Ilie, fost jucător Steaua "Twente poate fi depăşită în defensivă, pe flancuri. Dacă extremele Stelei vor juca în viteză, olandezii vor claca" - Adrian Ilie, fost jucător Steaua "Eu nu-l văd pe Bănel fundaş dreapta. Pe vremea lui Olăroiu, insistam să-l bage pe postul ăla. L-a folosit de cîteva ori şi mi-a demonstrat că nu face faţă" - Adrian Ilie, fost jucător Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 04:14 PM
|
|||
|
|||
Mihăiţă Neşu: "Atacuri letale, apărări slăbuţe"
Internaţionalul român a dezvăluit pentru "Adevărul" punctele forte şi slabe ale jucătorilor de la Twente şi ale celor de la PSV, adversara Stelei şi, respectiv, a Clujului în Liga Europa. Sătul de scandalurile din fotbalul românesc şi dezamăgit de modul în care a fost tratat de Steaua după plecare, Mihăiţă Neşu a acceptat cu greu dialogul.
"Adevărul": Cum îţi mai merge în Olanda? Anul trecut ai fost unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din Eredivisie... Mihăiţă Neşu: Îmi merge foarte bine. Echipa a început excelent sezonul, iar după victoria în faţa campioanei AZ Alkmaar, toţi ochii sunt aţintiţi asupra noastră. S-au făcut investiţii masive anul acesta, au venit opt jucători noi, aşa că pretenţiile sunt pe măsură. Lumea se aşteaptă să terminăm în primele patru şi în cel mai rău caz pe cinci sau şase. Campionatul Olandei este imprevizibil. Care ar fi nivelul fotbalului olandez faţă de Liga I? Cât de departe suntem? Eu cred că fotbalul olandez este puţin înaintea noastră, şi asta datorită tehnicităţii jucătorilor şi a centrelor de copii şi juniori de aici. An de an apar de nicăieri fotbalişti tineri, de 19-20 de ani, de o valoare extraordinară. Din păcate, asta lipseşte deocamdată din România şi atunci progresul este puţin încetinit. Totuşi, echipele româneşti au un plus în ceea ce priveşte organizarea tactică, mai ales din punct de vedere defensiv. În Olanda se pune accentul mai mult pe posesie. Ceea ce aţi văzut în Ajax – Timişoara şi ceea ce probabil vom vedea şi în Twente – Steaua. Ce părere ai despre Twente, adversara Stelei? Este o nucă atât de tare pe cât se spune? Twente este una dintre cele mai bune echipe din Olanda în ultimii doi ani. Având în vedere parcursul bun din acest început de campionat (locul 1, la egalitate cu PSV) şi victoria de la Istanbul în faţa lui Fener, putem spune că e o nucă foarte tare! Care ar fi punctele lor forte? Mijlocul şi atacul, în special aripa stângă, iar ca jucători-Miroslav Stoch şi vârful Blaise N’Kufo, plus mijlocaşul central, danezul Kenneth Perez. Nici fundaşul lor dreapta, Ron Stam, nu e rău deloc. Tot la puncte forte putem trece şi jocul lor de posesie. Slăbiciuni? Dacă ar fi să le găsesc un punct puţin mai slab, unde se poate profita de vreo greşeală, atunci cred că apărarea ar fi acela. Nu ai amintiri plăcute legate de Steve McClaren, antrenorul lui Twente. Aşa este, dar viaţa merge înainte şi am trecut peste dezamăgirea din "dubla" cu Middlesbrough. Nu am vorbit niciodată cu el de când a venit în Olanda, dar pot spune că este foarte bine văzut aici. A creat o echipă extraordinară la Twente. Crezi că va mai ajunge o echipă românească într-o semifinală de cupă europeană? Nu ştiu ce să zic. Nu sunt prea priceput la pronosticuri. Sezonul acesta al Ligii Europa a început foarte bine pentru echipele noastre, aşa că ar trebui să fim optimişti că vom avea câteva echipe în primăvara europeană. Cum e atmosfera pe "De Grolsch Veste"? Foarte frumoasă, dar nu incendiară, care să pună presiune pe echipa adversă. Fanii lui Twente sunt paşnici şi cântă non-stop, au acelaşi imn ca Liverpool: "You’ll Never Walk Alone". Despre PSV Eindhoven ce zici? PSV a început şi ea foarte bine campionatul. A bătut Ajax cu 4-3 luna trecută, aşa că băieţii stau bine cu moralul. Eu cred însă că CFR poate obţine un rezultat bun, dacă repetă evoluţiile de anul trecut din Ligă. Nici echipele olandeze nu se ridică deocamdată la nivelul pretenţiilor din Liga Campionilor, aşa că eu văd nişte dispute echilibrate în Liga Europa. Unde anume ar trebui să fie atenţi clujenii? La fel ca la Twente, PSV are atacul şi mijlocul puternic, dar apărarea e ceva mai slăbuţă. Au câţiva jucatori de mare valoare, cum ar fi Afellay, ungurul Dzsudzsák şi vârful Ola Toivonen. Şi ei au o posesie prelungită, dar se bazează foarte mult şi pe sclipirile lui Afellay. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 04:14 PM
|
|||
|
|||
Mutat pe stânga
Steaua se confruntă cu probleme mari de efectiv. Cum Nicoliţă va fi reprofilat pe banda dreaptă a apărării, Stoichiţă se gândeşte serios la o altă mutare surpriză: Toja, în stânga! Pe acest post, sud-americanul nu a mai evoluat din sezonul trecut, când pe banca tehnică a Stelei se regăsea Marius Lăcătuş.
"N-am soluţii!" Forma bună pe care o traversează olandezii îl sperie şi pe tehnicianul român, care, după o discuţie cu staff-ul tehnic, a decis ca Toja să fie utilizat pe stânga: "Nu avem ce face, nu avem deloc soluţii. În afara lui Toja, ca mijlocaş îl am doar pe Onicaş, iar Onicaş nu poate evolua pe stânga niciodată. Plus că Toja are şi experienţă pe acest post, a mai evoluat şi pe vremea lui Lăcătuş, şi la echipa naţională.". Tot Bicfalvi şi Ionescu Dacă în "era Bergodi" la mijlocul terenului se tot roteau anumiţi jucători, de când a ajuns pe banca steliştilor, Stoichiţă a utilizat acelaşi cuplu de mijlocaşi centrali, Bicfalvi şi Ionescu. Cu cei doi în primul "11", roş-albaştrii nu au primit niciun gol în cele trei partide disputate în campionat. 1 gol a marcat Juan Toja pentru Steaua în acest sezon, în partida de la Piatra-Neamţ http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-30-2009, 04:26 PM
|
|||
|
|||
Cu Twente e pe bani!
Înaintea plecării la Enschede, conducerea din Ghencea a decis să revină la sistemul cu prime de meci
Şefii din Ghencea simt că meciul cu Twente se poate dovedi decisiv în calculele calificării din grupe şi lucrează la moralul jucătorilor. Pentru a-i motiva suplimentar pe aceştia, conducerea a decis să le acorde iar, după aproape două săptămâni, o recompensă pentru victorie. Debarcarea lui Cristiano Bergodi de la cârma echipei din Ghencea a echivalat, printre altele, şi cu absenţa primelor la meciurile disputate fără italian pe banca tehnică. Mihai Stoichiţă şi Basarab Panduru au simţit că acest lucru îi afectează pe jucători şi s-au hotărât să revină la premierile pentru fiecare partidă. La fel ca în campionat Chiar dacă un meci în cupele europene nu se compară cu deplasări de genul Piatra-Neamţ, Bistriţa sau Curtea de Argeş, conducerea Stelei a decis să nu facă rabat de la regula pe care a impus-o pentru acest sezon: prime de obiectiv mari, prime de meci mici. De fapt, la începutul sezonului, Gigi Becali hotărâse să nu mai acorde niciun fel de recompensă pentru fiecare joc în parte, dar între timp s-a răzgândit. Tocmai de aceea, pentru meciul cu Twente s-a propus o primă de 2.000 de euro fiecărui jucător pentru un succes, una identică cu cele pe care steliştii le au stipulate în Regulamentul de Ordine Interioară pentru meciurile din Liga I. Au de luat câte 8.000 de euro La începutul sezonului, înaintea meciului cu Ceahlăul, Cristiano Bergodi a purtat o discuţie cu Gigi Becali, în urma căreia a reuşit să-l convingă pe patron să le acorde fotbaliştilor prime de meci în campionat. Astfel, fiecare succes în deplasare era remunerat cu 2.000 de euro, în timp ce un egal "afară" îl costa pe Gigi 1.000 de euro. În acelaşi timp, o victorie în Ghencea însemna şi ea 1.000 de euro. Cum Steaua a reuşit să învingă Ceahlăul, Oţelul şi Gaz Metan în deplasare, Pandurii acasă, iar duminică a remizat la Braşov, calculul final arată 8.000 de euro în dreptul fiecărui jucător. Chiar şi aşa, niciun stelist nu a primit până acum niciun ban în afara salariilor, toate primele rămânând la stadiul de promisiune. De unde au de luat bani steliştii Ceahlăul - Steaua 2.000 de euro Oţelul - Steaua 2.000 de euro Gaz Metan - Steaua- 2.000 de euro Steaua - Pandurii- 1.000 de euro Braşov - Steaua- 1.000 de euro Total: 8.000 de euro Aşteaptă şi prima din Europa League O altă restanţă pe care conducerea din Ghencea o are faţă de jucători este prima promisă pentru calificarea în grupele Europa League. Cum steliştii au reuşit în tururile preliminare ale celei de-a doua competiţii continentale şase victorii din şase, şi au reuşit en-fanfare, din postura de cap de serie, accederea în seriile fostei Cupe UEFA, conducerea le-a rămas datoare cu câte 10.000 de euro. Banii vor intra însă, aşa cum s-a promis, abia când UEFA va trimite banii către cluburi, lucru care se pare că se va întâmpla abia pe 16 octombrie.â Au dormit lângă aeroport! Conducerea Stelei a luat o decizie surprinzătoare înaintea plecării în Olanda. Cum lotul roş-albaştrilor urma să decoleze în această dimineaţă, la ora 9:30, şefii din Ghencea au ales să petreacă noaptea dinainte în Otopeni, pentru a evita aglomeraţia din traficul bucureştean. Astfel, gazdă în noaptea de marţi spre miercuri le-a fost hotelul "Confort", care se află în apropierea aeroportului "Henri Coandă". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Inimă & creier!
Antrenorul Stelei le-a spus elevilor săi că vrea determinare pînă la sacrificiu, plus un joc inteligent tactic, bazat pe posesie şi pe ofensivă.
După două săptămîni de antrenamente şi 3 jocuri oficiale, două în campionat şi unul în Cupa României, pentru Mihai Stoichiţă diseară va avea loc redebutul în Europa pe banca Stelei. Poate tocmai de aceea, înainte de a pleca spre Enschede, dar şi după ce au ajuns la destinaţie, Stoichiţă a încercat să-şi motiveze jucătorii la maximum pentru marea întîlnire de diseară cu vicecampioana Olandei. Ce metode a folosit "Lippi?". "Intraţi în istoria Stelei!" Antrenorul le-a vorbit elevilor săi despre marea şansă pe care o vor avea astă-seară. "Steaua a reuşit întotdeauna rezultate mari în Europa, aşa trebuie să reuşim şi joi, dar pentru asta trebuie să vă sacrificaţi pe teren. Să văd determinare pentru fiecare balon, să văd că doriţi cu adevărat să intraţi în istoria acestui club. Imaginaţi-vă ce ar însemna o calificare în primăvară şi apoi avansarea spre fazele finale! S-ar vorbi despre voi şi peste mulţi ani, aşa cum se vorbeşte despre cei care au jucat semifinala din 2006", le-a zis Stoichiţă, care are ca argumente şi două meciuri mari reuşite de Steaua cu el pe bancă acum 10 ani: ŢSKA Sofia - Steaua 0-2 şi mai ales Fenerbahce - Steaua 1-2. "Deştepţi şi ofensivi" Stoichiţă nu a lăsat nimic la voia întîmplării nici din punct de vedere tactic. După ce a aflat totul despre Twente de la Ţiţi Dumitriu, care i-a văzut pe olandezi în week-end, le-a spus lui Ghionea şi compania: "Deja cred că ştiţi filosofia mea, să jucăm ofensiv, noi să fim cei care impun jocul. Nu contează că evoluăm în deplasare, că vom avea un stadion ostil, trebuie să ne facem jocul de pase şi să fim deştepţi, să stăm mai mult în terenul lor, să jucăm tot timpul pe spaţiu liber înspre poarta adversă şi să le punem probleme. Dacă vom fi inteligenţi, vom cîştiga". Stoichiţă e şeful pe bancă O regulă impusă deja de "Lippi" care i-a mirat şi i-a satisfăcut pe jucători e faptul că de pe banca Stelei, în timpul jocurilor, nimeni în afara lui Stoichiţă nu are voie să se ridice şi să strige la jucători sau să le dea indicaţii. Tehnicianul chiar i-a avertizat, înaintea ultimului joc de la Braşov, atît pe Marius Ianuli, cît chiar şi pe Panduru că doar el stă în picioare şi discută cu Surdu şi compania. Au dat ziariştii români afară din hotel În momentul în care a ajuns la hotelul de lîngă Enschede, şefii Stelei au aflat că în acelaşi stabiliment s-au mai cazat şi o parte a ziariştilor din România. Vestea nu le-a picat bine celor din Ghencea, care au solicitat conducerii hotelului să rezolve situaţia şi să le găsească ziariştilor un alt loc de cazare! Lucru care, în cele din urmă, s-a şi întîmplat. Gigi a venit cu Maybachul, de la Bruxelles Patronul Stelei a ajuns aseară la Enschede şi s-a cazat la acelaşi hotel la care a făcut-o şi echipa. Becali a venit cu Maybach-ul personal direct de la Bruxelles, unde a fost în ultimele 3 zile la şedinţele Parlamentului European. "Steaua are o echipă în adevăratul sens al cuvîntului. N-are vedete, dar are jucători ce se pun în slujba echipei şi foarte disciplinaţi tactic" - Steven McClaren, antrenor Twente "Steaua e mai agresivă ca Fenerbahce, asta ne-a spus şi antrenorul, asta am văzut şi noi pe studio video" - Rudy Stam, fundaş Twente "Cu domnul Stoichiţă ne creăm mai multe ocazii la poarta adversă decît cu Bergodi, care era mai preocupat de organizarea defensivă"[b] - Janos Szekely, mijlocaş Steaua 6 victorii şi o remiză e palmaresul Stelei în actuala ediţie a Europa League[/b] http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
Robinson Zapata: "De ziua mea, victoria!"
Zapata a dezvăluit dorinţa pe care o are la aniversarea celor 31 de ani împliniţi ieri.
Robinson Zapata a redevenit titular de drept în poarta Stelei, luîndu-i faţa lui Tătăruşanu. Columbianul şi-a propus ca în această seară nici o minge să nu îl depăşească. - Rufay, ce îţi doreşti de ziua ta? - Cel mai frumos cadou pentru mine ar fi să o batem pe Twente. Pentru acest lucru am venit în Olanda şi dacă vrem să sărbătorim cum se cuvine, să o facem printr-o victorie. - Te simţi bine? Vei fi în poartă, da? - Nu mai am probleme medicale. Sînt refăcut sută la sută. Şi, oricum, fiecare dintre noi, atunci cînd îl doare glezna, genunchiul sau are dureri musculare, trebuie să strîngă din dinţi şi să joace. - Cum ţi se par olandezii? - O echipă care joacă bine, iar căpitanul lor, N' Kufo, e un fotbalist senzaţional, mare atenţie la el! "McClaren a spus că ar fi surpriză dacă ne-ar învinge? Încearcă să ne adoarmă. E un tip de antrenor care supralicitează valoarea adversarului pentru a-i motiva pe jucătorii săi" - Mihai Stoichiţă "De ce să caute jucătorii mei răzbunare după episodul Middlesbrough? În fotbal trebuie să fii logic, nu răzbunător" - Mihai Stoichiţă Szekely, pus iar la zid Gigi Becali îl ia din nou în colimator pe mijlocaşul Janos Szekely, căruia îi transmite "să nu mai mimeze fotbalul". "Ce-a făcut Szekely sezonul ăsta? Un singur meci bun, la Braşov. În rest, nimic! Greşeşte pasele şi îl înjură lumea pe stadion. Să arate că merită să joace la cel mai tare club din România, nu să se prefacă! În ultima vreme ştie doar să comenteze aiurea", a spus iritat patronul Stelei. Titlul sau Liga 500.000 € Stoichiţă n-a semnat încă înţelegerea cu Steaua, dar Gigi Becali i-a transmis că îl va umple de bani dacă va face performanţă. "Mihai, sezonul acesta poţi cîştiga 500.000 de euro! Condiţia este să cîştigăm titlul sau măcar să obţinem locul doi şi să ne calificăm în grupele Champions League" a fost mesajul patronului către "Lippi". Reacţia tehnicianului? "Gigi, eu aş fi dispus să antrenez şi gratis, am o plăcere extraordinară să pregătesc o asemenea echipă". "Ca la Braşov, plus goluri" Oficialii din Ghencea debordează de optimism înaintea confruntării de la Enschede. "Twente nu e cea mai bună echipă din grupă, dar poate fi periculoasă. Eu sînt convins însă că vom face o echipă cu care să cîştigăm. Panduru mi-a spus că jucătorii sînt montaţi şi încrezători că vor obţine un rezultat bun. Dacă jucăm aşa cum am făcut-o la Braşov şi reuşim să şi înscriem, victoria va fi a noastră", a declarat Becali. Ultimele noutăţi » Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua: "E clar că ne va fi greu la Enschede, însă trebuie să o batem pe Twente. În privinţa suporterilor, sîntem liniştiţi. Orice-ar face, clubul nu va răspunde pentru acţiunile lor". » Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua: "Mă aşteptam ca Becali să-mi impună jucători în echipă, însă nu a făcut-o. După ce am citit că au păţit ceilalţi antrenori, credeam că o să mi se întîmple şi mie". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
Oprit de viză
Stoichiţă ar fi vrut să îl reactiveze diseară pe Dayro, dar columbianul nu poate intra în Olanda.
În crizăacută de efectiv pentru partida cu Twente, şi cu mari probleme pe flancul stîng, Mihai Stoichiţă părea că a găsit soluţia salvatoare: Dayro Moreno (24 de ani). "Gata! Îl iau şi pe el în Olanda. E un jucător de valoare, are experienţă în Europa, îmi poate fi util, dacă va fi nevoie", a transmis "Lippi" conducerii, îngîndurat fiind de accidentările recente ale lui Tănase şi Ochiroşii. Convins că treaba e ca şi rezolvată, Stoichiţă a rămas surprins să afle că planul său este irealizabil. "Nu puteţi să îl luaţi! Nu are viză Schengen să poată părăsi România" a fost răspunsul care l-a şocat. De ce? Imediat după tragerea la sorţi a grupelor, Bergodi a fost întrebat dacă se va baza pe Dayro la meciul cu Twente, pentru a-i fi pusă şi lui viza din timp, la fel cum s-a procedat cu Toja şi Zapata. "Nu, nu am nevoie de el la meciul ăla. Nu va fi în lot". Fapt ce acum l-a blocat pe Moreno în ţară, însă el va prinde, cu siguranţă, deplasarea pentru întîlnirea cu Fenerbahce, de pe 5 noiembrie. "Stoichiţă ar fi dorit să îl ia pe Dayro în Olanda, dar nu a putut din cauza faptului că băiatul nu a avut viză" - un oficial al Stelei 8 meciuri a jucat Dayro în cupele europene la Steaua, toate în Liga Campionilor, unde a marcat şi 1 gol http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Cesinha trage la Steaua
In vara, Cesinha (29 de ani) a refuzat Steaua din pricina salariului prea mic oferit, 120.000 de euro pe sezon. In Giulesti el cistiga 200.000 de euro
Brazilianul i-a vizitat pe roş-albaştri la hotel înaintea meciului pe care trupa lui Stoichiţă l-a disputat la Braşov. Rapidistul Carlos Cesinha a ratat transferul la Steaua în iarnă, dar a rămas atras de Ghencea! Sud-americanul a fost duminică la hotelul Aro din Braşov, locul în care erau cazaţi Nicoliţă şi colegii lui. Vizita a fost făcută exact în ziua partidei roş-albaştrilor cu galben-negrii lui Viorel Moldovan. Surse din Ghencea povestesc că întîlnirea de sub Tîmpa nu constituie singurul contact pe care Cesi l-a avut cu şefii rivalei. Brazilianul din Giuleşti li s-ar fi confesat steliştilor chiar şi despre accidentarea care l-a adus în conflict cu Rapidul. "Nici nu ştiu dacă am pubalgie sau altceva! Nimeni nu se mai ocupă de mine. Nici talonete pentru tratarea platfusului nu mi se mai dau!" au fost cuvintele lui Cesinha. Mijlocaşul stînga a fost aproape să treacă în tabăra marii rivale şi în vară, cînd Gigi Becali convenise cu Copos asupra sumei de transfer, doar că fotbalistul nu a fost de acord cu salariul propus. De la 1 ianuarie, cînd intră în ultimele şase luni de contract, jucătorul ar avea deja dreptul să semneze cu Steaua! "N-am fost... ba da, am fost!" Sud-americanul confirmă excursia la Braşov, dar neagă că ar fi discutat cu cineva de la Steaua - Cesi, duminică ai fost văzut la Braşov în hotelul în care a fost cazată Steaua. - Ce?! Nu e adevărat, cine spune lucrurile astea despre mine? M-am săturat de toate aceste zvonuri! - Dar sînt mai multe persoane care te-au văzut acolo... - OK..., am fost la Braşov, dar nu pentru a mă întîlni cu careva de la Steaua. M-am dus cu prietenii pentru a mă recrea, am vrut să profit de ziua liberă pe care am avut-o. A fost şi Marius Constantin cu mine, poate confirma că nu am discutat cu nimeni de la Steaua. - Ai fost la hotelul steliştilor? - Nu! De ce să mă duc pînă la Braşov pentru a vorbi cu cei din Ghencea? M-aş fi putut întîlni cu ei la Bucureşti. Credeţi-mă că nici măcar nu am ştiut că Steaua are meci acolo. Eu sînt jucătorul Rapidului şi nu cunosc programul tuturor echipelor din Liga I. "Pentru mine, în România există o singură echipă, şi aia e Rapid. Mi-aş dori să continuu în Giuleşti şi aştept să negociez prelungirea contractului. Mai e timp, nu-mi fac probleme" - Carlos Cesinha, mijlocaş Rapid http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Tănase, ţinut sub control!
Chiar dacă nu va putea fi folosit diseară, mijlocaşul piteştean a mers la Enschede tocmai pentru a fi ţinut sub supraveghere şi pentru a se antrena alături de echipă.
Cel mai scump jucător din istoria roş-albaştrilor, Cristi Tănase, şi-a găsit loc în avionul care a adus-o ieri pe Steaua în Olanda, deşi Stoichiţă nu va conta deloc pe el şi nu-l va folosi nici măcar un minut contra lui Twente. Atunci de ce l-a urcat pe fotbalistul de 22 de ani în charter? Tocmai pentru a-l ţine sub o strictă observaţie pe întreaga şedere a echipei la Enschede. "Tănase şi-a revenit după accidentarea de la Braşov şi Stoichiţă a vrut să-l ia în Olanda pentru a face pregătirea alături de echipă şi pentru a face exact ceea ce-i solicită el. Dacă ar fi rămas la Bucureşti, era singur şi cine ştie pe unde mai pierdea vremea şi ce mai făcea. Aici, e sub un control total, va avea programul echipei şi asta e cel mai bine pentru el", a declarat aseară unul dintre oficialii Stelei. Cristi a fost acuzat de Becali în ultimele zile că din cauza iubitei sale, Iulia, nu acordă importanţă antrenamentelor şi programului de refacere, preferînd de multe ori să iasă în cafenele sau în alte locuri din oraş în loc să se odihnească. Decizia de a-l ţine sub control total pe Tănase a fost primită foarte bine şi de patron. "E excelent, aşa se face performanţă, să stai în cantonament cu echipa şi cînd nu poţi juca. E foarte bine că Tănase a fost luat în Olanda, nu mai are timp să stea de alte lucruri nelalocul lor prin Bucureşti", a declarat Becali. 4 meciuri a bifat Tănase pentru Steaua: cu Dinamo, cu Sheriff, cu FCM Bacău şi cu FC Braşov, în fiecare evoluînd maximum 25 de minute http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
Boloni: "Steaua este un simbol şi este batjocorit!"
Antrenorul lui Standard Liege, Loţi Boloni, a comentat şi el situaţia de la clubul unde a câştigat Cupa Campionilor Europeni. După cum se ştie, suporterii Stelei s-au dezlănţuit la adresa europarlamentarului şi au împânzit toată lumea cu mesaje împotriva "eroului" din cazul "Valiza".
Boloni se declară de acord cu demersul suporterilor şi spune că înţelege de ce fac acest lucru. În opinia omului cu 108 selecţii pentru România,Steaua este dezonorată de comportamentul celui care îl conduce. "Steaua este o icoană, un simbol. Această icoană, Steaua Bucureşti, este mototolită! Asta mă deranjează! Acest simbol este sfâşiat, batjocorit, murdărit!", a spus antrenorul campioanei Belgiei la Antena 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
85 Musafir(i)
85 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut